Ce spune Anamaria Prodan despre părinții lui Ronald Gavril: „De fiecare dată e cu emoții”. Impresara și-a întâlnit „socrii”

.

Anamaria Prodan și Ronald Gavril formează un cuplu de câteva luni, însă își trăiesc povestea de dragoste la distanță. Impresara locuiește în România, împreună cu copiii ei, în timp ce sportivul petrece mai mult timp în Statele Unite ale Americii. Totuși, aceasta a avut ocazia să îi cunoască pe părinții iubitului ei.

După ce a însoțit-o pe partenera sa la premiera filmului „Complotul bonelor” de la București, unde Anamaria Prodan are rol principal, Ronald Gavril i-a fost alături la un eveniment asemănător și la Bacău, orașul lui natal. Aici, vedeta a avut ocazia să își cunoască „socrii”.

Anamaria Prodan i-a cunoscut pe părinții lui Ronald Gavril

Impresara a dezvăluit că a avut mai multe emoții la Bacău, unde știa că vor fi prezenți și părinții lui Ronald Gavril. Însă, aceasta a mărturisit că a fost primită cu brațele deschise de aceștia, iar acum vorbesc zilnic.

„De fiecare dată e cu emoții. Sunt emoții de drag, pentru faptul că mă înconjoară cu atât de multă dragoste și nu ezită zi în care să nu vorbim. E ceva frumos. Pentru mine, relația cu familia mea este una aparte și trebuie să fie aparte”, a declarat Anamaria Prodan la Xtra Night Show.

Întrebată dacă poate spune că sunt viitorii ei socrii, vedeta a răspus: „Voi puteți spune orice, dar asta trebuie să îi întrebați pe ei, dar dacă mă întrebați pe mine, da, pentru mine, am spus-o și o spun cu o foarte mare responsabilitate: Ronald este totul meu”.

Citește și: Anamaria Prodan a slăbit 4 kg într-o săptămână. Ce face pentru a-și menține silueta. „Înainte mergea în Turcia”

Citește și: Ronald Gavril, primele declarații despre relația cu Anamaria Prodan. Cum au apărut cei doi pe covorul roșu

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian, gesturi romantice în public. Cum s-au filmat cei doi îndrăgostiți în vacanță / Video

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Cosmin și Eliza Natanticu. „Ea m-a căutat pe mine”

Impresara, dezvăluiri despre familia iubitului ei

Anamaria Prodan a vorbit despre membrii familiei lui Ronald Gavril, pe care i-a lăudat. Aceasta a precizat că formează o familie minunată și că se simte foarte bine alături de ei.

„Sunt superbi, și frații lui tot campioni, și sora lui o femeie minunată, cu o familie de vis, și nepoții crescuți incredibil și tatăl care pictează ca nimeni altul, o familie minunată. A fost o surpriză minunată, nu mi-a trebuit altceva, decât prezența lui”, a mărturisit ea.

Anamaria Prodan le-a avut alături la premiera din Bacău, pe mama și sora lui Ronald, cărora le-a adresat câteva cuvinte.

„Sunt onorată că vă am, astăzi, aici, alături de noi. Mai ales că pentru mine este o dublă semnificație. Mama mea a fost căsătorită cu un domn din Bacău, o dulceață de om. Alături de mine, astăzi, se află incredibilul Ronald. Am emoții mari. Este totul meu. Mulțumesc mamei lui că a făcut un asemenea băiat și familiei lui că a crescut o minune de om. Am emoții foarte mari, ca niciodată astăzi”, a declarat ea la premiera filmului.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Anamaria Prodan și Ronald Gavril

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton