Ce simptom a avut fostul soț al Ancăi Serea înainte să fie diagnosticat cu leucemie. „Era un om perfect sănătos. Avea 36 de ani!”

.

Anca Serea (41 de ani) are acum o familie frumoasă și numeroasă și se poate intitula o femeie norocoasă și împlinită.

Dar până să ajungă unde este astăzi, soția lui Adi Sînă (44 de ani) a trecut printr-un episod extrem de dureros în viața ei, pe care, probabil, nu-l va uita niciodată. Până să-l întâlnească pe Adi Sînă, Anca a mai fost căsătorită cu un bărbat pe nume Filip Poplingher. Anca și Filip au doi copii – David (20 de ani) și Sarah (14 ani).

Fostul soț al Ancăi Serea, diagnosticat cu leucemie

Fostul soț al Ancăi avea un stil de viață sănătos, făcuse sport de performanță, dar la vârsta de 36 de ani a aflat că suferă de o boală nemiloasă – leucemie.

Citeşte şi: Anca Serea și Adi Sînă, detalii din intimitatea relației de cuplu: „Noi încă ne mai comportăm așa!”

Anca Serea povestea în urmă cu câțiva ani că Filip nu dat niciodată semne că ar avea problem de sănătate. Singurul lucru care i-a atras atenția vedetei de televiziune a fost transpirația excesivă a bărbatului.

Anca Serea a povestit cum soțul ei începuse de la o vreme să transpire abundent deși nu făcea niciun efort. Transpirația excesivă poate semnala anumite probleme de sănătate. Anca și-a dus soțul la medic, dar timp de nouă luni analizele i-au ieșit bine. Abia apoi i s-a stabilit lui Filip Poplingher diagnosticul crunt – leucemie.

„Povestea este foarte tristă.”

„Trei ani ne-am luptat cu boala. Povestea este foarte tristă. Era un om perfect sănătos. Avea 36 de ani. A făcut sport de performanță, înota. Eram la mare cu copiii. A început să transpire abundent. Nouă luni, analizele i-au ieșit perfect. I s-au făcut și două biopsii, care nu au arătat nimic. El doar transpira foarte mult în timpul nopții, nimic altceva”, a povestit Anca Serea în urmă cu câțiva ani.

“Am primit vestea cumplită!”

Deși bărbatul s-a dus în străinătate, în SUA și India, pentru a primi tratament de specialitate, medicii nu i-au mai putut salva viața. Filip Poplingher a murit în 2010.

Citeşte şi: Anca Serea, perioadă de coșmar din cauza problemelor de sănătate: „Am avut niște simptome foarte urâte”. Ce diagnostic a primit

“Am primit vestea cumplită că nu mai are mult de trăit. Eram foarte tineri. Viața mea am crezut că o să se oprească atunci când viața lui a încetat. E clar că eu și copiii suntem marcați. Dragostea nu se pierde. Un om care te-a iubit odată, sigur te va proteja mereu”, spunea Anca, la Pro Tv, în cadrul emisiunii ”Uite cine dansează”.

„Am învățat să accept că toate aceste lucruri!”

Experiența pierderii tatălui primilor doi copii i-a lăsat Ancăi un mare gol în suflet, dar, într-o anumită măsură, a determinat-o să devină mai puternică și mai conștientă de cât de prețios este timpul petrecut cu cei dragi.

“Cumva, am învățat să accept că toate aceste lucruri le-am trăit pentru a mă forma.

Oamenii care nu au trecut prin niște experiențe de viață radicale, de obicei tragice de-a dreptul, nu reușesc să înțeleagă cât de minunata și de valoroasa este viață.

Citeşte şi: Anca Serea, despre exigențele lui Adi Sînă din dormitor: „Se mai întâmplă, dar lui nu-i place!”

Vreau să cred că pe mine viață cu încercările ei a reușit să mă aducă în ipostaza de a privi, cumva într-un mod detașat, toate problemele. Atunci când treci prin niște lucruri, nu ai cum să nu iți schimbi perspectiva. Și, la final, te poți considera cu adevărat norocos că ai reușit singur să ajungi unde ești.” – a dezvăluit ea, la câțiva ani după tragedie.

Anca Serea l-a întâlnit pe actualul soț, Adi Sînă, în 2011. Patru ani mai târziu cei doi s-au căsătorit. Anca și Adi au împreună patru copii – Noah (9 ani), Ava (5 ani), Moise (5 ani) și Leah (2 ani).

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton