Ce sfat a primit Alex Maxim de la Smiley pentru semifinala Vocea României: „Am deplină încredere în el” / Exclusiv

.

Alex Maxim, artistul care face parte din echipa antrenorului Smiley, a pregătit o piesă specială pentru semifinala Vocea României de astăzi, 8 decembrie. Tânărul, care se numără printre cei 8 semifinaliști, este solist vocal și inginer de sunet, are 29 de ani și vine din Iași.

Ce sfat a primit Alex Maxim de la Smiley pentru semifinala Vocea României care va fi difuzată în această seară, de la 20.30, la Pro TV? Tânărul spune că îl adoră pe antrenorul său care dă dovadă de profesionalism la fiecare repetiție și este griguliu cu echipa lui.

Alex Maxim, din echipa lui Smiley, în cei 8 concurenți din semifinala Vocea României: „Nu mă așteptam”

Semifinalistul de la Vocea României moștenește talentul muzical de la tatăl lui, Cătălin Maxim, care cânta, în trecut, alături de diferite trupe. Alex Maxim își însoțea tatăl pe la evenimente încă de la 12 ani. În exclusivitate pentru UNICA.ro, concurentul din echipa lui Smiley face primele declarații după ce s-a calificat în semifinală

Ești în semifinala Vocea României, sezonul 11! Te așteptai la asta? Ce înseamnă pentru tine?

Nu mă așteptam, sincer, și nici nu îmi fac așteptări de obicei, pentru că sunt un om realist și știu că nimic nu este sigur în viață.

Pentru mine, în acest moment, înseamnă cea mai mare bucurie pe care o trăiesc. Am visat de mult să fiu pe scena Vocea României, iar să ajung în semifinală nu mă așteptam.

Cum au reacționat oamenii apropiați din viața ta vineri seara, când au aflat că ai trecut mai departe?

Bineînțeles, s-au bucurat de reușita mea și mi-au transmis încurajări.

Citește și: Theo Rose, lovită de burnout: „Tot zic că am obosit, dar nu sunt în stare să schimb nimic”

Citește și: Cum arată verighetele purtate de Gina Pistol și Smiley: „Am scris un cuvânt care ne reprezintă în interior” / Imagini exclusive

Citește și: Cine e Iulia Mîzgan, femeia care l-a făcut pe Tudor Chirilă tată. Iubita juratului de la „Vocea României” are propria afacere

Alex Maxim, pregătit pentru semifinala Vocea României: „Smiley mi-a zis să cânt cu bucurie și, bineînțeles, să mă odihnesc”

Ce sfaturi ai primit de la antrenor după primul LIVE?

Smiley este un mare artist și am deplină încredere în el, așadar, mi-a zis să cânt cu bucurie și, bineînțeles, să mă odihnesc, deoarece este atent și la sănătatea noastră și e foarte de apreciat.

Acum că ai trecut de emoțiile primului LIVE, vei face ceva diferit în semifinală?

Am emoții de fiecare dată când urc pe scenă, mai ales pe această scenă minunată și anume cea de la Vocea României. Voi face ceea ce simt, așa cum fac de obicei.

Ai discutat cu antrenorul tău despre piesa de vinerea aceasta? Ce ne poți spune despre momentul tău, va fi ceva special?

Da, am discutat cu el despre piesă de vineri. Sper ca momentul meu să fie unul special, știu doar ca voi pune suflet așa cum o fac mereu.

Ce mesaj are Alex Maxim pentru cei care l-au votat?

Ce mesaj ai pentru cei de acasă care te-au susținut în primul LIVE?

Dragilor, vreau să vă mulțumesc pentru susținerea voastră. Înseamnă enorm pentru mine. Vă mulțumesc, de asemenea, din suflet că m-ați votat și prin voturile voastre m-ați trimis în semifinală! Vă îmbrățișez si vă sunt recunoscător.

Iată care sunt cei 8 concurenți care s-au calificat în semifinala de la Vocea României:

Echipa Irina Rimes: Vlad Musta și Delia Constantin
Echipa Theo Rose & Horia Brenciu: Alexandra Sîrghi și Melisa Antonesi
Echipa Smiley: Alex Maxim și Ana Stănciulescu
Echipa Tudor Chirilă: Raluca Radu și Alexandra Căpitănescu

Concurenții vor putea merge mai departe doar prin susținerea publicului! Cei care vor să-și susțină favoriții, îi pot vota pe voteazavocea.protv.ro sau prin SMS, la 1456 (tarif 1,19 euro, TVA inclus). Regulamentul de votare este disponibil pe site.

Ediția Vocea României de vineri seara, poate fi vizionată LIVE pe PRO TV și, în același timp, pe VOYO.

Foto: Pr Pro Tv

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton