Ce semnificație are numele complet al lui Neti Sandu. I-a fost predestinat succesul când l-a primit de la mama sa

.

Neti Sandu nu mai are nevoie de nicio descriere. Ne întâmpină dimineața cu previziuni și vești de la astre și este mereu o prezență energică, pozitivă și veselă pe micile ecrane.

Dar v-ați întrebat vreodată care este numele complet al vedetei?

Celebrul astrolog, în vârstă de 64 de ani, prezintă horoscopul de la Pro TV de aproape trei decenii, sub bine-cunoscutul nume de Neti Sandu. Însă știm cu toții că Neti este doar un diminutiv, așadar ce nume a primit ea la botez? Probabil v-ați gândit că poate vorba despre Antoaneta, dar nu este așa. Numele ei din buletin este unul cu o rezonanță aparte și are o semnificație deosebită.

Ce semnificație are numele complet al lui Neti Sandu

Ea a mărturisit că mama ei i-a ales numele Aneta, în onoarea nașei sale de botez, iar Neti este diminutivul acestuia. Vedeta de la Pro TV a povestit că nașei sale i se spunea “Neti”.

“De la Aneta, care este un diminutiv. De la Ana, Anette, în franțuzește. Aneta nu mai pare un diminutiv. Când zici Aneta, unde e diminutivul? Dacă ai pus “a” la final, l-ai făcut serios.

Așa mă și simt, copilul care, de fapt, este serios! Nașa mea avea numele acesta, Neti. O mai chema Ana. Mamei mele nu i-a plăcut Ana și a zis: “Uite, să o cheme Aneta!” – a declarat astrologul, pentru ego.ro.

„Așa s-a gândit ea! I-a plăcut Neti și atunci mi-a zis Neti, dar a lăsat numele acesta ca să nu o supere pe nașă. Așa era pe vremuri! Atât, simplu! La școală! (n.r. o mai striga lumea Aneta).” – a continuat ea.

Neti Sandu a mai spus că Florin Călinescu este cel care i-a propus să renunțe la numele complet, Aneta, când a ajuns la Pro TV, în favoarea lui “Neti”. Și așa i s-a spus de când este la acel trust.

Citeşte şi: EXCLUSIV Neti Sandu, testul de sinceritate absolută. Ce nu știe nimeni despre celebra cititoare în stele

Citeşte şi: Cum se folosește Neti Sandu de aspectele astrologice pentru a lua decizii în viața personală. „Eu știu ce urmează!” / Exclusiv

Citeşte şi: Neti Sandu, copilărie cu reguli și rigori. „Bunicii erau penticostali. Mama m-a catalogat ca fiind rea!”

Citeşte şi: Neti Sandu dezvăluie rutina ei de îngrijire, la 64 de ani: „Nu am folosit cremă până la 40 de ani”

“De când am venit la Pro TV, Florin Călinescu a zis: “Să îți zicem Neti! Nu îți zicem Sandu Aneta, așa cum te cheamă. Aici e altfel!”. Am rămas cu Neti Sandu.

Nu mi-am zis eu așa. Pentru numele de scenă, da. (n.r. Florin Călinescu este cel care a numit-o așa prima oară la Pro TV) Așa se nasc toate! Da, Neti este un apelativ, numele mic. Este frumos, îmi place!” – a mai spus ea.

Care e semnificația numelui Aneta

Numele Aneta este varianta occidentală pentru Ana, care este o formă scurtă a numelui ebraic Hannah, ce înseamnă “grație” sau “favorizată de Dumnezeu”. În limba greacă, Ana este o formă prescurtată pentru Anastasia (“renăscută”, “născută din nou”).

Se spune despre persoanele care poartă numele Aneta că vor avea succes în viață, că sunt ambițioase, dornice de afirmare, însetate de cunoaștere, dau dovadă de naturalețe și empatie în relațiile cu ceilalți, iubesc libertatea, aventura, neprevăzutul și sunt foarte buni comunicatori. Cel mai adesea, aceste persoane activează în sectorul relațiilor publice, în vânzări, în administrație, dar și în domeniul științelor spiritual sau ocultism.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton