Ce semnificație are numele ales de Daniela Crudu pentru fiul ei: „Așa îl cheamă”

.

Daniela Crudu (34 ani) a devenit mamă pentru prima dată în 2023, când a adus-o pe lume pe fiica sa, Daiana Maria. Iar acum, fosta asistentă de televiziune este din nou însărcinată, de data aceasta cu un băiețel. Deși până acum nu a dat prea multe detalii despre cea de a doua sa sarcină, aceasta a decis să dezvăluie publicului numele pe care l-a ales pentru micuțul care se va naște anul acesta.

La doar șapte luni de când a devenit mamă, Daniela a anunțat că este din nou însărcinată. Aceasta a dezvăluit, la un moment dat, că își dorește o familie mare, iar micuța Daiana a cucerit-o. După ce a născut, fosta asistentă a decis să se concentreze pe familia sa, renunțând la viața publică. Acum, Daniela Crudu se pregătește pentru venirea pe lume a fiului ei.

Ce nume a ales Daniela Crudu pentru fiul ei

De curând, Daniela Crudu a mers la cumpărături pentru micuțul ei și le-a arătat fanilor de pe rețelele de socializare ce hăinuțe a ales pentru el. Totodată, ea a decis să le dezvăluie și numele pe care l-a ales pentru bebeluș.

Astfel, fosta asistentă a afirmat că fiul ei se va numi Dominic.

„Haideți să vă arăt și vouă ce mi-am comandat, pentru că mai aveam nevoie de câteva produse pentru viitorul meu bebeluș, pentru Dominic, așa îl cheamă”, a spus Daniela, potrivit Cancan.

Încă nu se știe dacă micuțul va avea și un al doilea prenume la fel ca surioara lui mai mare.

Daniela Crudu a ales un nume puternic pentru fiul ei. Dominic este de origine romano-catolică, provine de la numele „Dominicus” și semnifică faptul că cei care poartă numele sunt „ai Domnului”. Persoanele care poartă acest nume au trăsături de caracter demne de respect, fiind mândre de ceea ce au dobândit.

Numele Dominic exprimă foarte multă sensibilitate și romantism, iar persoanele care posedă acest nume dau dovadă de multă iubire față de cei dragi, răbdare și mult calm.

Citește și: Mihai Mitoșeru, despre cum s-a schimbat Daniela Crudu de când a devenit mamă: „Mi se pare foarte matură” / Video

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Daniela Crudu și partenerul ei de viață. „Important e că ne iubim și că ne înțelegem!”

Citește și: Victoria Raileanu trage un semnal de alarmă: „Mi se pare deja inacceptabil și rușinos” / Exclusiv

Citește și: Cum se înțeleg copiii Danei Rogoz cu fratele lor vitreg. „Au avut mai mult timp ei trei, împreună”

Fosta asistentă de televiziune a avut probleme la prima naștere

Deși era încântată și nerăbdătoare să își întâmpine fetița, Daniela Crudu nu se aștepta ca la naștere să se confrunte cu vreo problemă. Daiana a venit pe lume înainte de termen. Vedeta a ajuns la spital de urgență, după ce și-a dat seama că bebelușa nu mai mișca. Așa a ajuns să nască la 36 de săptămâni.

„Am născut la 36 de săptămâni, la 8 luni. Nu a stat la incubator, a stat doar în acea noapte. Am fost într-o urgență că nu mai mișca fetița. Eu aveam probleme că aveam sarcina joasă. N-am avut chef de nimeni și nimic, nu aveam chef de telefoane, că îmi suna mereu. Eu eram disperată. Nu eram eu ok, sufletul meu era varză”, a mărturisit Daniela după ce a născut.

Acum, vedeta spune că nu își mai imaginează viața fără fetița ei.

„E așa de frumoasă, nu-mi mai imaginez viața fără ea, nu mă mai interesează de nimic, să se întâmple orice că doar ea contează. E atât de frumoasă și finuță, e micuță”, a dezvăluit ea.

Înainte de Crăciun, Daniela Crudu a postat pe rețelele de socializare o imagine realizată în fața bradului împodobit în care apare alături de micuța Daiana, dar și de iubitul ei. În fotografie se poate observa sarcina avansată a brunetei.

„Primul Crăciun în 4”, este mesajul postat atunci de fosta asistentă de televiziune.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Daniela Crudu

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton