Ce semnifică florile din buchetul ales de Cristina Spătar la nunta cu Vicențiu Mocanu. De ce se spune că aduc ghinion

.

Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu s-au cununat religios, sâmbătă, 24 iunie, la Râmnicu Vâlcea, orașul natal al milionarului. Evenimentul a fost unul plin de fast, cu invitați pe măsură și cu un spectacol muzical de zile mari. Artista a purtat o rochie superbă care a cântărit 10 kilograme, însă cel care a atras atenția tuturor a fost buchetul miresei.

De obicei, miresele își aleg pentru ziua cea mare buchete formate din flori vesel colorate, din flori de sezon cu trandafiri, frezii sau hortensii. Însă, spre surprinderea tuturor, Cristina Spătar a ales un buchet din cale, flori despre care se spune că aduc ghinion.

Ce semnifică florile din buchetul ales de Cristina Spătar la nunta cu Vicențiu Mocanu

Mireasa a optat pentru un buchet de cale albe, aceleași flori fiind alese și pentru aranjamentele mesenilor.

Alegerea a fost cu atât mai neobișnuită cu cât se spune că aceste flori aduc ghinion.

Potrivit Libertatea, calele sunt considerate plantele mortului și asta pentru că se duc la înmormântări și se folosesc în aranjamentele funerare. Mai mult, seva acestor flori conține oxalat de calciu, o substanță periculoasă care, dacă este consumată, poate fi fatală.

Citește și: Cât costă o noapte de cazare în hotelul din Dubai, unde a fost cerută în căsătorie Cristina Spătar

Citește și: Cristina Spătar a primit un cadou impresionant de 2 milioane de euro de la soțul ei: „Soția mea merită totul”

Pe de altă parte, wedowowflowers.ro scrie că buchetele de mireasă din cale pot transmite şi mesaje ascunse, de dragoste pasională. 

Experții în Feng Shui au descoperit că un buchet de cale poate să-şi aducă contribuţia la redescoperirea sentimentelor.

Miresele care aleg un buchet din cale ale vor să completeze imaginea purității și a inocenței. Ele se mai îndreptă spre cale și datorită eleganței și rafinamentului acestor flori.

Andra și Ionuț Dolănescu, printre artiștii care au cântat la nunta Cristinei Spătar

Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu au avut parte de o nuntă de vis. Un decor de poveste, invitații unul și unul și un spectacol de neuitat. Și asta pentru că la petrecerea lor au cântat nume mari din industria muzicală românească.

Astfel, atmosfera a fost întreținută de către Andra, Formația Lăutarii cu maestul Nicolae Botgros, Ionuț Dolănescu, Ion Paladi, Mariana Ionescu Căpitănescu, Adrian Minune, Georgiana Lobonț, iar MC a fost nimeni altul decât Andrei Ștefănescu.

Citește și: Cristina Spătar, noi detalii despre nuntă: „Este cel mai important eveniment”. Cine vor fi nașii

Citește și: Cristina Spătar, despre actuala soție a fostului ei soț: „Și-a clădit o imagine pe numele meu”

Invitații la nunta care este considerată evenimentul verii 2023, s-au bucurat de un meniu cu totul special, notează Spynews.

Aceștia s-au delectat cu preparate precum creveți crocanți cu sos sweet chili, frigărui din brânzeturi franțuzești și struguri, roastbeef cu muștar rusesc, frigăruie din ou de prepeliță și roșii confiante, cornet de foaie gras și smochine, tartină cu somon fume, salată caesar cu piept de curcan, ansoa și dressing în coșuleț filo, creveți în crustă de cartofi, pachețele de primăvară cu pui și legume și prosciutto con melone.

Tortul miresei a fost alb, cu etaje și a cântărit nu mai puțin de 150 de kilograme.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Mireasa a avut nevoie de intervenția medicilor

Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu, care s-au cununat civil anul trecut, au decis să se unească și în faț lui Dumnezeu. Iar cei doi au vrut să sărbătorească alături de prietenii lor. Astfel, la nuntă au participat 500 de persoane.

Însă, înainte de a ajunge la altar, Cristina Spătar a avut nevoie de ajutorul unei echipe medicale.

„Am chemat paramedicii la hotel, de la 16 la 18 am stat cu perfuzii, m-am simțit super epuizată. Mi-a fost puțin rău și la nuntă, dar am mers înainte! Sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce trăiesc acum și le mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi la nuntă și la petrecere! A însemnat mult pentru noi”, a declarat artista potricit Ciao.

Mireasa a fost furată de Adriana Bahmuțeanu și Georgiana Lobonț, însă aceasta a revenit rapid lângă soțul ei și asta pentru că nu a vrut să stea prea mult plecată de la propria nuntă.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini de la nunta Cristinei Spătar cu Vicențiu Mocanu

Sursă foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton