Ce semnifică florile din buchetul ales de Ana Maria Pop la nunta cu Daniel Pavel. Interviu exclusiv cu soția prezentatorului Survivor

.

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România, și Ana Maria Pop s-au căsătorit sâmbătă, 8 iunie, într-un cadru de poveste la Palatul Snagov. Momentul a fost unul extrem de emoționant pentru amândoi, dar și pentru cei aproape 400 de invitați care le-au fost alături. Mireasa a schimbat trei ținute pregătite cu mult timp înainte de marele eveniment. Buchetul a fost din bujori roz, florile ei preferate.

Daniel Pavel și Ana Maria Pop s-au căsătorit. Ce semnificație are buchetul de bujori al miresei

Ana Maria Pop a strălucit în ziua nunții cu Daniel Pavel. Mireasa a schimbat trei rochii, dar nici mirele nu s-a lăsat mai prejos. Prezentatorul Survivor All Stars a avut trei ținute pregătite și, în momentul în care și-a întâmpinat viitoarea soție pe malul lacului Snagov, acolo unde a avut loc ceremonia civilă, cu greu și-a stăpânit emoțiile.

Imediat după cununia civilă, Ana Maria Pop ne-a oferit un interviu exclusiv în care ne-a dezvăluit ce planuri are imediat după marea ceremonie. Soția lui Daniel Pavel, prezentator al emisiunii Survivor România, își dorește să rămână însărcinată, iar luna de miere să fie în America.

Felicitări, în primul rând. Cum ești? Emoționată?

Mulțumesc! Mi-au mai trecut puțin din emoții, dar urmează emoțiile cununiei religioase. Am trecut prin cea civilă, o să fie o zi foarte emoționantă, pentru că fiecare moment, inclusiv dansul și inclusiv ceremonia de petrecere…. adică va fi cu intensitate maximă.

De ce bujori la buchetul miresei?

Sunt florile mele preferate. Sunt cele cu care mama s-a căsătorit și le avea roșii, eu am preferat un roz. Cei de la echipa de organizare au considerat că ținutele mele se potrivesc mai bine așa, cu un roz intens. Și sunt florile mele preferate, efectiv. O să îl păstrez, îl criogenez.

Ana Maria Pop s-a îngrășat 8 kilograme în Dominicană: „M-am speriat că nu intram în rochie”. Cum a slăbit?

Ai mai slăbit sau mi se pare mie?

Am mai slăbit pentru că au fost niște zile foarte intense, adică a fost o lună jumătate în care practic ne-am întors din Dominicană și a trebuit să repetăm tot împreună cu echipa de la organizare, cu Geta Ungurean. A fost greu. Nu am prea mâncat și în continuare nu cred că o să mănânc până târziu. Cred că am slăbit 5-6 kilograme, dar nu se vede…. Am fost atentă, trebuia să fiu.

Am venit din Dominicană cu 8 kilograme în plus, după cum se știe acolo, nu știu, se schimbă cumva metabolismul și m-am speriat că nu intram în rochie la început, în primele zile. După care a trecut o lună, s-a eliberat organismul și tot a fost ok.

N-ai ținut vreo dietă?

Eu de obicei nu țin dietă.

Spune-mi, cum îl descrii pe Daniel în câteva cuvinte și cum te-a cucerit? A zis că nu te-a căutat, ci i-ai apărut în cale!

Da, m-a găsit la o petrecere. Ideea este că Daniel e ceea ce pare în fața ecranului, pentru că el are spiritul de Survivor și este cel mai puternic bărbat pe care îl cunosc. Asta m-a atras la el pentru că nu voiam să am o doamnă pe care să o coordonez eu, un “papă-lapte”.

Daniel este cel mai tandru bărbat pe care îl cunosc și care, din fericire, este al meu.

Bineînțeles și al doamnelor care urmăresc Survivor, vă rog frumos, în continuare, el este în fața ecranelor.

Practic te-a cucerit cu șarmul lui…

Da, așa este, cu șarmul lui. Când ne-am văzut prima oară ….îmi plăcea de la televizor deja, dar când am văzut cum se uită așa la mine, nu tandru, cumva voia să mă cucerească, dar nu voia să mă cucerească. Făcea pe inabordabilul. Da, asta a fost cu el.

Unde pleacă Daniel Pavel și Ana Maria Pop în luna de miere

Ce planuri aveți după petrecere?

După nuntă, puțină treabă înainte, după care cred că va urma ceva…. luna de miere, dar mai prin august-septembrie, nu știm încă unde.

Spunea Daniel ceva de America… că și-ar dori pentru tine.

Da, mi-aș dori să mergem în America, vreau să-i placă și lui ideea. Am propus-o eu, într-adevăr, pentru că în locuri exotice stăm tot timpul. Și dacă va fi să fie America, eu sunt fan, orașul meu preferat fiind New York.

Și un bebeluș bănuiesc că face parte din plan.

Și un bebeluș, da. Vreau să fie fetiță, dacă se poate, dacă nu, ce o fi …

Îmi spunea că fiul lui, din păcate, nu a putut să ajungă, dar v-a sunat, a luat legătură cu voi și a fost emoționant…

Da. Mi-a dat un mesaj emoționant! A spus că îmi dorește toată fericirea din lume.

Ce promisiuni v-ați făcut?

Promisiunea a fost de acasă făcută. El e mai vulcanic așa și cu mine nu-i merge chestia asta, adică eu sunt cea mai calmă fire. Doar dacă trebuie să-l trag de mânecă la modul să-i spun ceva care îl ajută… Fac asta altfel, nu există conflicte între noi, îl las în pace pentru că e o persoană atât de frumoasă și e păcat să nu-l lași să se desfășoare.

Ce semnifică buchetele cu bujori

Conform magnolia.ro, în arta Feng Shui, se spune că bujorii roz sunt cele mai potrivite flori pentru decorul dormitorului, prezența lor aducând armonie în cuplu. Mai mult, se crede că femeile care aleg bujorii roz pentru buchetul lor de mireasă vor avea o căsnicie fericită.

Foto: Pro TV

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton