Ce se va întâmpla cu averea de 300 milioane de dolari a lui Alain Delon. Copiii actorului, dispute aprinse înainte de moartea acestuia

.

Alain Delon, unul dintre cei mai bogați actori ai generației sale, a încetat din viață la vârsta de 88 de ani, lăsând în urmă o avere de 300 milioane de dolari. Banii săi au provenit dintr-o carieră de succes, evidențiată de filme precum „Purple Noon” sau „The Leopard”. Înainte de a muri, acesta a decis unde va merge uluitoarea sa avere.

Ce avere a lăsat în urmă Alain Delon

Într-o carieră de peste o jumătate de secol, Alain Delon a realizat 90 de filme, multe dintre ele apreciate de critici, inclusiv „Plein Soleil” (Purple Noon) în care a jucat rolul anti-eroului Tom Ripley, Le Samouraï și epopeea istorică „The Leopard”, care a atras aproximativ 134 de milioane de vizitatori în cinematografe.

Însă, în ultima perioadă, celebrul actor a fost măcinat nu doar de boală, ci și de o dispută aprinsă între copiii lui. De la începutul acestui an, Anthony, Anouchka și Alain-Fabien s-au certat public, aruncând un val distructiv de acuzații și acțiuni legale.

În spatele zidului lung de piatră care marchează limitele moșiei Delon, cunoscută sub numele de La Brûlerie, care se întinde pe 2,3 km de-a lungul drumului către satul Douchy-Montcorbon din departamentul Loiret din centrul Franței, actorul a trăit în ultima perioadă o viață retrasă, alături de companioana sa, Hiromi Rollin, în vârstă de 66 de ani.

Aici, la 140 km sud-est de Paris, Delon a spus că dorește să fie înmormântat, lângă capela construită în terenul cimitirului pe care l-a creat pentru mai mult de 30 dintre câinii săi iubiți.

Într-o rară demonstrație de unitate, toți trei au acuzat-o pe Rollin că a abuzat de slăbiciunea tatălui lor. Ea i-a contra-acuzat că au încercat să-l omoare prin oprirea tratamentului medical, notează The Guardian.

Citește și: Averea îi învrăjbește pe copiii lui Alain Delon. Măsura luată de celebrul actor francez după acuzațiile lui Anthony Delon

Citește și: Alain Delon și Romy Schneider, o iubire mistuitoare. Actorul nu se desparte nici astăzi de poza actriței

Copiii lui Alain Delon, ceartă în presă

La începutul acestui an, Anthony, în vârstă de 59 de ani, a acuzat-o pe sora lui vitregă, Anouchka (33 ani) de „minciună” și „ manipulare” pentru că ar fi ascuns rezultatele testelor cognitive pe care medicii elvețieni le-au efectuat tatălui lor, iar tânăra a reacționat public.

Avocatul familiei a spus că Delon era furios de „furtuna mediatică” creată de fiul său cel mare. Dar cel de-al treilea fiu al actorului, fratele lui Anouchka, Alain-Fabien, în vârstă de 29 de ani, care acum locuiește la La Brûlerie, a sărit în apărarea lui Anthony și a înregistrat-o în secret pe sora lui despre care se presupune că „picura insinuări” în urechea tatălui lor. Au urmat mai multe apariții la televizor, acuzații și înscrisuri.

Procurorul a ordonat ca Delon să fie supus unui raport de expertiză medicală și a avut în vedere să-l facă sub tutelă după ce a sugerat că actorul „și-a pierdut orice discernământ”. Ayela, avocatul familiei, și copiii au spus că asta e „o prostie”.

După un al doilea examen medical, avocatul a spus: „Domnul Alain Delon a răspuns la întrebări… confirmând, prin urmare, că discernământul său nu a dispărut, contrar declarațiilor calomnioase făcute în presă”.

Citește și: Regele Charles, scrisoare emoționantă, la trei luni de la moartea Prințesei Diana: „Acum vedem printr-un pahar întunecat”

Citește și: Cum ar fi, de fapt, Salman Khan, partenerul Iuliei Vântur, în relaţii. Acuzaţii grave din partea fostelor iubite: „Laş, sadic şi abuzator narcisist al femeilor”

La cine va ajunge averea celebrului actor

Cei trei copii ai lui Alain Delon au susținut că cearta nu este despre bani. Testamentul lui Delon lasă jumătate din avere fiicei sale, iar cealaltă jumătate este împărțită între fiii săi. Este o plată inechitabilă, dar ei pretind că nu o contestă.

Portofoliul imobiliar al lui Alain Delon, evaluat la 100 de milioane de dolari, include mai multe proprietăți de prim rang în Europa.

Acesta deținea o proprietate în valoare de 40 milioane dolari în Riviera Franceză. De asemenea, avea o casă în Elveția, de 30 milioane dolari și o vilă de 20 milioane dolari în Italia.

Mai mult, Alain Delon deținea un castel în valoare de 10 milioane dolari în Loire Valley.

Potrivit Forbes, averea netă a lui Alain Delon era 300 milioane dolari, cu un venit anul de 28 milioane dolari. Acesta avea un salariu de 5 milioane dolari pentru fiecare film în care a jucat și un profit din afaceri de 10 milioane dolari.

Alain Delon a încetat din viață la vârsta de 88 de ani, după ce în ultimii ani s-a luptat cu cancerul și a suferit și un accident vascular cerebral.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Alain Delon

Sursă foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton