Ce se întâmplă în partea a doua din sezonul 4 „Emily in Paris”. Lily Collins, „nerăbdătoare” să filmeze aceste scene: „Știu că sună ciudat” / Exclusiv

.

Distribuția vibrantului serial „Emily in Paris” s-a reunit la Roma, unde are loc o parte din acțiunea sezonului 4. De acolo, pentru Unica.ro, Lily Collins a oferit detalii exclusive despre a doua parte a noului sezon. Ultimele cinci episoade ale producției vor apărea pe Netflix joi, 12 septembrie.

Lily Collins, detalii inedite despre partea 2 din sezonul 4 „Emily in Paris”

Actorii din distribuția serialului „Emily in Paris”, alături de creatorul acestuia, Darren Star, și de regizorul Andrew Fleming, au susținut o conferință la Roma marți, 10 septembrie. Capitala Italiei nu a fost aleasă întâmplător, ci pentru că acolo se desfășoară o parte din acțiunea sezonului 4 a producției Netflix.

De acolo, Lily Collins (35 de ani), protagonista, a oferit detalii exclusive din spatele celei de-a doua părți din sezonul 4 „Emily in Paris”. Episodul 6 este un șir neîntrerupt de dezamăgiri pentru Emily Cooper. În loc să privească partea plină a paharului, așa cum a făcut întotdeauna, de această dată Emily cedează în fața emoțiilor sale.

Citește și: Lily Collins, detalii inedite din culisele sezonului 4 „Emily in Paris”. Brigitte Macron, vizită surpriză pe platouri. „A fost atât de grațioasă” / Exclusiv

„Eram foarte entuziasmată. Știu că sună ciudat.”

Lily Collins ne-a dezvăluit cum s-a pregătit pentru acele scene cu o încărcătură emoțională puternică.

„Eram foarte entuziasmată. Știu că sună ciudat, dar eram nerăbdătoare ca Emily să aibă o cădere mică. A ținut mult în ea și s-a simțit cu adevărat important (să se elibereze – n.red.). Darren și cu mine am vrut să arătăm această vulnerabilitate a lui Emily și să nu ne fie frică să nu arătăm perfect, să nu ne simțim perfect, să nu fim perfecți.

A fost atât de multă atenție la detalii – chiar și costumele erau copleșitoare, texturile din jurul feței ei, lipsa machiajului sub ochi. Toate aspectele au înclinat spre a fi vulnerabilă. Afară totul era înghețat. M-am aplecat spre sentimentele din jurul meu.

Echipa a fost atât de respectuoasă; toată lumea a fost foarte tăcută. Mi-era frig, eram obosită. Am înclinat către toate acele sentimente și am ascultat muzică. Nu există un ritual anume, dar eram gata să mă eliberez ca Emily”, a spus actrița Lily Collins, pentru Unica.ro.

Citește și: Schimbare majoră în viața actriței Philippine Leroy-Beaulieu, după succesul serialului „Emily in Paris”. „Mă bucur de asta” / Exclusiv

Ce se întâmplă între Emily și Camille în a doua partea a sezonului 4

Pentru colegii noștri de la TV Mania, actrița Camille Razat a oferit detalii exclusive despre cum se transformă relația dintre Emily și Camille în a doua jumătate a sezonului 4.

„Cred că relația dintre Camille și Emily este încă complicată, dar, în cele din urmă, sunt două femei foarte inteligente și sensibile care încearcă să o facă să funcționeze, ceea ce este cel mai important lucru pentru mine”, a declarat actrița Camille Razat, pentru TV Mania.

Pentru și mai multe detalii din culisele „Emily in Paris”, nu ratați interviurile pe care le-am realizat pe platourile de filmare ale sezonului 4, unde am vorbit cu Lily Collins, Philippine Leroy-Beaulieu, Bruno Gouery, Marylin Fitoussi și Darren Star.

Foto: Netflix/Stephanie Branchu; Giulia Parmigiani

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton