Ce s-a întâmplat între Oana Radu şi fostul iubit, înainte ca acesta să fie incendiat. Motivul pentru care artista s-a învinovăţit de moartea lui

.

Povestea sfâșietoare a Oanei Radu continuă să facă valuri în presa mondenă, chiar la cinci ani după tragicul eveniment care i-a marcat viața. Artista și-a pierdut fostul iubit, Alin, într-un mod de-a dreptul șocant și brutal, când acesta a fost incendiat într-o scară de bloc de către un vecin, incident care a șocat întreaga comunitate. În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, vedeta a vorbit cu lux de amănunte despre situaţia prin care a trecut la momentul respectiv, cât şi despre ce fel de relaţie exista între ea şi Alin.

Ce relaţie aveau, de fapt, Oana Radu și fostul iubit

Într-o confesiune emoționantă în cadrul emisiunii de la Kanal D, Oana Radu a dezvăluit că, deși locuiau împreună, ea și Alin nu mai aveau o relație romantică de mult timp. Din exterior, lucrurile păreau liniștite, dar adevărul era mult mai complicat.

În spatele ușilor închise, cei doi trăiau într-un cerc toxic, iar artista se străduia să găsească o cale de ieșire. Mama și sora lui Alin erau conștiente de această situație și încercau să îi sprijine, sperând că cei doi vor reuși să se desprindă de acest mediu distructiv.

Citeşte şi: Oana Radu a confirmat noua relație. Cine este artistul cu care se iubește vedeta: „Nu am crezut niciodată că dragostea e așa frumoasă”

Citeşte şi: Cătălin Dobrescu, declarații neașteptate despre presupusul nou iubit al Oanei Radu. „E rușine! A fost mâna mea dreaptă. A fost Iuda!”

În ultimul an, eu și Alin locuiam în aceeași casă, dar nu mai aveam practic o relație de niciun fel. Mama și sora lui știau foarte bine situația dintre noi și încercau să ne ajute să spargem acest cerc toxic”, a povestit Oana Radu, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Chiar dacă între cei doi nu mai exista o relație romantică, Oana Radu nu și-a pierdut compasiunea pentru fostul partener, Alin. Dimpotrivă, în momentul în care a aflat ce i s-a întâmplat, a fost devastată și s-a simțit vinovată, de parcă tragedia ar fi fost responsabilitatea ei.

Fostul iubit al Oanei Radu, Alin, a fost incendiat de un vecin

În august 2019, Alin a fost victima unui act de violență incredibilă. Într-un acces de furie inexplicabilă, un vecin l-a stropit cu benzină și i-a dat foc, lăsându-l cu arsuri severe pe mare parte din corp. Alin a fost transportat de urgență la spital, unde a stat trei săptămâni în comă, dar, din nefericire, nu a reușit să supraviețuiască.

A fost un șoc, a fost groaznic. Cea mai grea perioadă din viața mea și nu știu cum cineva poate să rămână lucid după așa ceva”, a mărturisit ea cu durere. În ciuda despărțirii lor, artista era dispusă să facă orice pentru a-l ajuta să trăiască.

Oana Radu, atacuri de panică din cauza morţii fostului iubit

Înainte ca Alin să piardă lupta pentru viață, medicii au fost nevoiți să-i amputeze un picior, în încercarea disperată de a-i salva viața. Oana a fost distrusă de suferința lui, dar, în ciuda tuturor dificultăților, era gata să facă orice pentru a-l ajuta să se recupereze.

Eram în stare, dacă mă întreba cineva atunci, să prefer viața lui decât cea a mamei mele. Aș fi fost în stare să șterg totul cu buretele și să muncesc toată viața pentru omul acesta”, a mărturisit artista.

Oana Radu a început imediat să caute organizații care ar fi putut să îl ajute pe Alin să obțină o proteză, fiind dispusă să muncească o viață întreagă pentru a acoperi toate costurile. Din păcate, eforturile ei au fost în zadar, deoarece Alin nu a mai rezistat și s-a stins din viață.

Atunci au pornit cele mai rele atacuri de panică și efectiv simțeam că mor la fiecare 5 secunde”, a mai povestit Oana Radu.

Chiar dacă au trecut cinci ani de la acel eveniment cutremurător, Oana Radu recunoaște că rănile sufletești sunt departe de a se vindeca. Pierderea lui Alin și modul brutal în care acesta și-a găsit sfârșitul au lăsat urme adânci în viața ei, afectându-i sănătatea mentală și declanșând atacuri severe de panică.

Sursa foto: Instagram şi Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton