Ce s-a întâmplat cu Bianca Giurcă și Marius Moise după Insula Iubirii. Ce spune Oana Monea despre controversatul concurent

.

Marius Moise este unul dintre cei mai controversați concurenți ai celui de-al șaptelea sezon Insula Iubirii. Deși el a fost cel care a călcat primul strâmb și a înșelat-o pe Bianca chiar înainte de a păși în Thailanda, tot Marius a fost cel care a vrut să pună punct relației după ce tânăra s-a apropiat de ispita Alin.

Bărbatul a recunoscut că poate a făcut și el niște greșeli pe insulă și chiar și în afara competiției, însă a mărturisit că nu se aștepta ca iubita lui să se apropie atât de mult de Alin.

Marius Moise și Bianca Giurcă s-au despărțit

La bonfire, cei doi s-au reîntâlnit și, după ce au purtat o scurtă discuție, cei doi au ales să plece separat din Thailanda.

„E un pic mai greu, dar nu știu. Am simțit nevoia să o iau în brațe. Nu știu. Mi-a fost foarte dor de Bianca. Nu știu ce în măsură s-a văzut. Probabil că s-a văzut mai puțin. Am mai spus că nu mă victimez că și eu am făcut aceleași lucruri, dar da, când am văzut că ea se atașează de o persoană m-a durut. (…) Eu cred că în viață ceea ce oferi aia primești și cred că aia primești și eu cred că aveam niște restanțe și a venit ziua scandeței și de aici. Eu m-am gândit foarte mult la comportamentul meu și nu numai în astea 21 de zile, adică nu am fost ok poate pe toată durata relației. O să încerc să le îndrept”, a afirmat Marius Moise.

Citește și: Claudia Florescu, cerută în căsătorie în finala Insula Iubirii. Ce cupluri au ales să se despartă

Citește și: Separați, dar împreună. Ema Oprișan și Răzvan Kovacs s-au despărțit la Insula Iubirii, dar acum vor avea un copil

Mai mult, concurentul este de părere că Bianca a fost cea care a inițiat apropierea de ispită.

„Nu are de ce să îți pară rău. M-am simțit vinovat. E foarte bine că ești asumată. Nu ți-am reproșat. Am înțeles asta. Au râs băieții de mine, cu scoica. M-a deranjat. Mi s-a părut că e dorința ta de apropiere, de a petrece timp cu el și m-a deranjat. Nu am spus că am luat o decizie foarte bună, dar m-a deranjat”, a mai spus Marius.

Ce s-a întâmplat cu Marius și Bianca după Insula Iubirii

După ultima lor ceremonie a focului, Marius și Bianca s-au reîntâlnit în vila fetelor, unde au avut ocazia să vorbească mai mult și să lămurească lucrurile.

„Îl simțeam supărat pe mine și eu mă simțeam vinovată pentru lucrurile pe care eu le-am făcut acolo”, a spus Bianca Giurcă.

Citește și: Ispita Daria Cuflic a dat lovitura după „Insula Iubirii”: „Cu ajutorul emisiunii mi-am promovat afacerea”

Citește și: Cine sunt Cristina Rancov și Iulian Clonț de la Insula Iubirii, sezonul 7. Formează singurul cuplu căsătorit din emisiune

„Sufăr pentru că te iubesc”, i-a mărturisit bărbatul.

La un moment dat, Marius a sărutat-o pe fosta sa parteneră și i-a spus că o iubește.

Odată ajunși în România, Bianca și Marius au decis să petreacă sărbătorile împreună, însă la scurt timp tânăra s-a mutat la București.

După câteva luni, Bianca Giurcă a revenit în brațele lui Marius Moise, însă relația lor nu a mai funcționat din cauza reproșurilor. Astfel, Bianca și Marius s-au despărțit definitiv. Totuși, bruneta spune că nu își poate imagina viața fără fostul ei iubit.

Pe de altă parte, Bianca Giurcă s-a revăzut cu Alin Simoiu, cu care a păstrat legătura.

Oana Monea, despre Marius Moise

La bonfire, Oana Monea a dezvăluit că nu s-a simțit niciodată atrasă de Marius Moise, ci doar a vrut să îi arate Biancăi ce fel de bărbat are lângă ea.

„Marius Moise este un tip timid, dar nu tot timpul. Există momente în care uită complet de timiditate în preajma multor fete din casă”, a afirmat ispita.

„Nu, nu s-a creat nimic între mine și Marius și tot ce am făcut aici am făcut pentru Bianca, pentru că am simțit că merită ceva mai bun. Am fost pe parcursul emisiunii de partea ei și am vrut să îi arăt exact ce bărbat are acasă, nimic mai mult”, a fost dezvăluirea făcută de Oana Monea, după ce Marius Moise a spus că a simțit că s-a creat o conexiune între el și ispita blondă.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Bianca Giurcă și Marius Moise la Insula Iubirii

Sursă foto: Facebook, captură Youtube

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton