Ce s-a ales de actorii din Friends, după terminarea serialului. Cum arată azi colegii regretatului Matthew Perry

.

Ce fac astăzi și cum arată actorii din „Friends”, colegii regretatului Matthew Perry? Învârtindu-se în jurul vieților a șase prieteni care trăiesc în New York City, serialul a rulat din septembrie 1994 până în mai 2004 și a primit rapid aprecieri  din toate părțile, devenind una dintre cele mai populare producții de televiziune din toate timpurile.

Nu numai că a contribuit la o explozie vertiginoasă a carierelor celor șase protagoniști – Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry și David Schwimmer, dar distribuția și-a menținut o prietenie strânsă și în viața reală, chiar de când serialul a apărut pe micile ecrane.

Pe lângă diversele lor întâlniri de-a lungul anilor, cei șase au făcut o reuniune memorabilă în emisiunea HBO Friends: The Reunion, în 2021.

Așadar, ce fac astăzi și cum arată actorii din „Friends”, colegii regretatului Matthew Perry?

Jennifer Aniston – Rachel Green

Jennifer Aniston (54 de ani) a jucat-o pe Rachel Green, ce întruchipa imaginea femeii obsedate de cumpărături, care a fugit de la altar chiar în ziua nunții, în sezonul 1 al serialului. Nu numai că personajul ei a avea o slujbă de vis la Ralph Lauren, dar spre bucuria tuturor, a ajuns în cele din urmă cu Ross (David Schwimmer) spre finalul serialului.

De la Friends, câștigătoarea Globului de Aur și a unui premiu Emmy, a continuat să stârnească râsetele publicului cu aparițiile în filme memorabile precum „Horrible Bosses” (2011), „We’re the Millers” (2013) și „Horrible Bosses 2” (2014). De asemenea, a avut și roluri dramatice în producții indie, precum „Cake” (2014) și „The Yellow Birds” (2017).

În 2019, ea s-a întors la televiziune cu sora ei din Friends, interpretată de actrița Reese Witherspoon, în The Morning Show, câștigând și un premiu Screen Actors Guild Award.

În viața personală, Aniston a trecut prin două mariaje importante cu Brad Pitt și Justin Theroux.

David Scwhimmer – Ross Geller

Oh, Ross Geller… Publicul a fost îndrăgostit de persoanjul lui Schwimmer (56 de ani), un paleontolog profesor, carismatic și un pic naiv, căruia Rachel Green i-a picat cu tronc.  El a fost mereu acel prieten “serios”. Dar a avut mare priză la public, deși nimeni nu era întotdeauna de acord cu deciziile sale pe parcursul celor 10 ani ai serialului.

În 2016, în „The People v. O.J. Simpson: American Crime Story”, preț de câteva minute, publicul a uitat complet de personajul său din „Friends”, delectându-se cu portretizarea impecabilă pe care i-a făcut-o regretatului avocat al apărării Robert Kardashian.

Schwimmer a jucat în șapte episoade în cel de-al doilea sezon al peliculei „Will & Grace” în rolul dușmanului lui Grace, devenit iubitul lui Noah (2018–2019). În 2020, și-a început rolul lui Jerry Bernstein în comedia britanică cu crime cibernetice Intelligence.

În afara activității actoricești, David este tatăl unei fiice cu fosta lui soție, artista britanică Zoë Buckman.

Courteney Cox – Monica Geller

Monica Geller, sora lui Ross în serial și prietena obsedată de organizare, Cox (59 de ani) ne-a cucerit cu ieșirile ei nevrotice și, bineînțeles, cu momentul ei super-romantic și emoționant în care l-a cerut pe Chandler (Matthew Perry) de bărbat.

De când serialul s-a încheiat, ești actrița și-a continuat cariera. Cox nu numai că a jucat în „Cougar Town”, din 2009 până în 2015, dar a regizat și câteva episoade ale acestuia, precum și primul ei lungmetraj, „Just Before I Go”, în 2014. Cox a revenit pe micul ecran în 2022 pentru serialul de comedie-horror „Starz Shining Vale”.

La începutul lui 2023, Courteney Cox a intrat în rândul vedetelor care dețin o stea pe celebrul Hollywood Walk of Fame.

În viața privată, ea a divorțat de David Arquette, împreună cu care are o fată Coco, în vârstă de 18 ani.

Lisa Kudrow – Phoebe Buffay

Phoebe Buffay, personajul interpretat de Kudrow (60 de ani) a făcut deliciul publicului cu felul ei simpatic și naiv de a fi, cu toate ciudățeniile ei, dar și cu cântecul care a rămas în memoria publicului din anii ’90, „Smelly Cat”.

Phoebe s-a căsătorit cu Mike (Paul Rudd) în sezonul 9 al serialului.  (Și, să fim realiști, cine nu visa atunci să ajungă cu Paul Rudd?)

După Friends, Kudrow și-a ocupat timpul cu roluri în emisiuni TV precum „The Comeback” (pentru care a obșinut două nominalizări Emmy), „Web Therapy” și „Space Force”. Dar și în filme ca „The Girl on the Train” (2016), „Long Shot” (2019), „Like a Boss” (2020) și „Better Nate Than Ever” (2022).

Este căsătorită cu directorul de publicitate Michel Stern, cu care are un fiu Julian, care în 2021 a absolvit facultatea.

Citeşte şi: Matthew Perry, aproape de moarte: „Medicii mi-au dat 2% șanse de supraviețuire”

Citeşte şi: Care este secretul lui Jennifer Aniston pentru a arăta mereu impecabil. Actrița pare să sfideze trecerea anilor

Citeşte şi: Tragica viață amoroasă a lui Matthew Perry, de la iubite celebre la o logodnă anulată

Citeşte şi: Matthew Perry şi Courteney Cox au fost colegi în serialul „Friends”, iar acum s-a aflat că sunt rude

Matt LeBlanc – Joey Tribbiani

Joey Tribbiani, romanticul și Don Juan-ul serialului, a rămas în memoria publicului cu celebra replică de agățat “How you doin’?” (Ce mai faci?). De-a lungul serialului a fost colegul de apartament al lui Chandler. Și a avut o atracție dincolo de prietenie pentru toate colegele lui din serial, care nu s-a materializat niciodată.

De când a ieșit din Friends, LeBlanc (56 de ani) a avut mult succes ca actor, câștigând un Glob de Aur în 2012 pentru rolul său din comedia „Episodes de la Showtime”, care a fost difuzată din 2011 până în 2017. De asemenea a fost și câștigător al premiului People’s Choice, Man with a Plan în patru sezoane din 2016 până în 2020.

Divorțat de soția Melissa McKnight, Matt LeBlanc este și tatăl unei fete, Marina Pearl (19 ani).

Matthew Perry – Chandler Bing

Cel mai tânăr din distribuția „Friends”, Chandler Bing va rămâne un personaj inegalabil și de neuitat pentru public. Cel care l-a adus în fața telespectatorilor pe celebrul Chandler, Matthew Perry, s-a stins din viață pe 28 octombrie 2023, în reședința sa din Los Angeles.

Matthew a fost singurul actor care nu a dat audiție pentru rolul din Friends. Personajul său sensibil din fire, mereu amuzant și cu replicile sarcastice la el a ținut viu spiritul optimist al grupului, iar relația lui cu Monica a fost cireașa de pe tort a serialului.

Actorul a rămas ocupat de-a lungul anilor, jucând pe marele ecran alături de giganți de la Hollywood precum Salma Hayek și Bruce Willis. În cele din urmă, a revenit la TV la „The Good Wife”, „Go On” și „The Odd Couple”.

După ce s-a luptat ani buni cu dependențele de alcool și droguri, a ajuns, în cele din urmă, să devină el un model pentru cei care aveau aceleași probleme. În 2018, a suferit o perforație gastrointestinală care l-a lăsat țintuit la pat timp de trei luni. Perry a scris despre experiența sa cu faima, dar și despre abuzul de substanțe în memoriile sale din 2022, “Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing”.

Pe 28 octombrie 2023, Perry a fost găsit fără suflare în jacuzzi-ul personal din locuința sa din Los Angeles, fără a fi  depistate la locul respectiv urme de substanțe interzise.

„Suntem devastați de decesul dragului nostru prieten Matthew Perry. Matthew a fost un actor incredibil de talentat și o parte indelebilă a familiei Warner Bros. Television Group. Impactul geniului său comic a fost resimțit în toată lumea, iar moștenirea sa va continua să trăiască în inimile multora. Este o zi sfâșietoare și trimitem dragostea noastră familiei sale, celor dragi și tuturor fanilor săi devotați”, a transmis Warner Bros. Television Group, compania care a produs „Friends”.

Foto – Instagram / Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton