Ce s-a aflat despre Brad Pitt, la o lună după ce Shiloh a decis să renunțe la numele lui: „Își iubește enorm copiii”

.

La o lună după ce Shiloh, fiica în vârstă de 18 ani a Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, a solictat să renunțe la numele „Pitt”, o sursă apropiată familiei a dezvăluit că actorul nu are niciun contact cu copiii lui adulți, dar încă se vede cu cei mai mici. Asta după ce s-a spus că starul de la Hollywood vrea să refacă legăturile cu cei șase copii ai săi.

Brad Pitt nu ține legătura cu copiii săi adulți

În ziua în care a împlinit 18 ani, Shiloh a depus actele necesare în instanță pentru a renunța la numele de familie oferit de Brad Pitt. Iar acum, o sursă apropiată familiei, susține că celebrul actor nu are nicio legătură cu copiii săi deveniți adulți.

„Practic nu are contact cu copiii adulți. Angajamentul lui cu copiii mai mici este mai limitat în ultimele luni din cauza programului său de filmare”, a spus sursa pentru People.

Brad Pitt se află în prezent în Europa, unde filmează pentru viitorul său film de curse F1.

Jolie, 48 de ani, și Pitt, 60 de ani, au șase copii: Maddox, 22, Zahara, 19, Shiloh, Pax, 20 și gemenii Knox și Vivienne, 15. Sursa notează, de asemenea, că acordul de custodie al cuplului permite drepturi de vizită ale copiilor minori.

Citește și: Brad Pitt și Ines de Ramon, mai îndrăgostiți ca niciodată. Cum au fost fotografiați la circuitul Grand Prix din Marea Britanie

Citește și: Vivienne, fiica lui Brad Pitt și a Angelinei Jolie, a renunțat la numele tatălui ei. Adolescenta este studentă la teatru

„Angelina are copiii la ea în cea mai mare perioadă a timpului, dar, conform acordului lor, el trebuie să-și viziteze copiii mai mici”, a precizat aceeași sursă.

Actorul, supărat pe decizia luată de Shiloh

O altă sursă apropiată de Brad Pitt susține că actorul este supărat pe decizia luată de fiica sa, Shiloh, de a renunța la numele lui de familie.

„Este conștient și supărat că Shiloh a renunțat la numele de familie. Mementourile că și-a pierdut copiii, desigur, nu sunt ușoare pentru Brad. Își iubește copiii și îi este dor de ei. Este foarte trist”, a precizat sursa respectivă.

„Este fericit cu Ines, dar distanța de copiii săi îl doare”, a precizat informatorul.

Citește și: Angelina Jolie, acuzată că și-a influențat copiii să rupă legătura cu Brad Pitt după divorț. Un fost bodyguard rupe tăcerea

Citește și: Parada modei în tribune la Wimbledon 2024. Ce ținute au purtat Salma Hayek și soțul ei, David Beckham și Nicole Scherzinger / Galerie foto

Mai mult, se pare că Brad Pitt „încă își iubește enorm copiii”, iar „tot acest proces a fost foarte greu pentru întreaga familie”.

Shiloh a depus documentele pe 27 mai, zi în care a împlinit 18 ani. Adolescenta solicită acum un nou nume legal, sperâând să se numească doar „Shiloh Jolie”.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Brad Pitt

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton