Ce relație au părinții lui Vlad Gherman cu părinții Oanei Moșneagu: „Habar n-aveam. Am aflat ulterior” / Exclusiv

.

Vlad Gherman a povestit, în exclusivitate la Fresh by Unica, ce relație au el și logodnica lui, actrița Oana Moșneagu, cu părinții celuilalt. Vlad și Oana formează un cuplu de aproximativ doi ani și jumătate și se vor căsători în această vară.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au cunoscut în anul 2019, când amândoi formau alte cupluri. După încheierea acelor povești de dragoste, actorul a invitat-o pe Oana la o cină romantică la el acasă. Deși l-a refuzat, relația lor de prietenie a continuat și, în timp, s-a transformat într-una de iubire.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, relații speciale cu părinții celuilalt

Invitat la interviurile Fresh by Unica, Vlad Gherman ne-a mărturisit că părinții lui „sunt disperați după Oana”. La rândul lui, actorul are o relație apropiată cu părinții Oanei. Nu în ultimul rând, părinții lor se înțeleg grozav între ei.

„Mă bucură faptul că mama se înțelege cu mama Oanei. Foarte bine. Au fost și la concert împreună. Râd, își dau telefoane, își dau mesaje. Eu habar n-aveam, am aflat ulterior”, ne-a spus Vlad Gherman, la Fresh by Unica.

Citește și: De ce au ajuns Vlad Gherman și Oana Moșneagu la terapie de cuplu: „E un proces de lungă durată” / Exclusiv

Citește și: Vlad Gherman, totul despre nunta cu Oana Moșneagu și rolul terapiei în cuplu: „Puterea atracției există”/ Exclusiv

„Ai mei sunt disperați după Oana”

Părinții lui Vlad și ai Oanei s-au cunoscut la un restaurant. Mai târziu, de ziua de naștere a mamei actorului, cele două familii s-au reunit la munte, unde s-au cunoscut cu adevărat.

„Se înțeleg foarte bine, se plac. Ai mei sunt disperați după Oana. O iubesc maxim, mai ales mama, deci nu mai poate. Părinții Oanei mă plac foarte tare pe mine. Eu îi mai trimit tatălui Oanei poze cu noi, filmulețe. Oana la fel, a intrat în grupul de familie, pe WhatsApp. E foarte drăguț, practic s-au așezat toate lucrurile”, a mai povestit Vlad Gherman, la Fresh by Unica.

Citește și: În ce au investit Vlad Gherman și Oana Moșneagu câștigurile din actorie: „Ne dorim să avem o oarecare siguranță” / Exclusiv

Citește și: Oana Moșneagu și Vlad Gherman, experiențe noi în Filipine. Ce i-a dezamăgit. „Nu știu cum o fi în alte părți…”

Ce părere are Vlad Gherman despre manifestare

Vlad Gherman crede în manifestare și în puterea acestui fenomen de a ne face atât bine, cât și rău. Actorul este de părere că atragem lucrurile de care ne temem și sfătuiește oamenii să se aștepte doar la lucruri pozitive în viețile lor.

„E important în fiecare zi să manifestăm lucruri bune. Cunosc oameni care s-au temut de anumite lucruri și au pățit. De-asta sugerez să fiți mult mai optimiști, să gândiți pozitiv. Să vă ocupați mai mult de voi, să nu vă stresați. Cercul ăsta vicios e foarte periculos pentru sănătatea psihică, în primul rând, și în al doilea rând pentru sănătatea fizică, pentru că somatizăm”, a mai spus Vlad Gherman, la Fresh by Unica.

Articolul continuă după GALERIA FOTO

În același interviu, Vlad Gherman ne-a mărturisit că anul trecut a învățat să aibă răbdare atât cu el, cât și cu cei din jur.

„Puterea atracției există și se vor întâmpla lucruri bune atunci când trebuie. Asta nu înseamnă că dacă nu se întâmplă într-o săptămână trebuie să ne frustrăm și să o dăm în extrema cealaltă. Nu! Fiți optimiști și ocupați-vă mai mult de voi!”, a concluzionat Vlad Gherman, la Fresh by Unica.

Urmărește interviul integral mai jos, pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook!

Fresh by Unica, sezonul 2

În fiecare miercuri, de la ora 19:00, dezbatem subiecte mondene și de actualitate cu invitați din diverse domenii de interes.

Vorbim cu ei despre experiențele personale care i-au modelat în oamenii din prezent și analizăm teme actuale, de la terapie și dezvoltare personală, până la alimentație și fitness. Până acum, în sezonul al doilea i-am avut invitați pe Ozana Barabancea, Lili Sandu, Misha Miller, Adrian Nartea, Vlad Gherman și Dr. Costin Dămășaru.

Printre invitații sezonului 1 Fresh by Unica s-au numărat prezentatorii TV Cristi Brancu, Cove și Andreea Marin și actrițele Alexandra Velniciuc, Laura Cosoi și Andreea Ibacka. Le-am avut în platou și pe artistele Andreea Bălan, Alina Sorescu și Alexandra Ungureanu. Au mai trecut pragul redacției și Carmen Brumă, expert în nutriție, jurnalistele Paula Herlo și Iulia Ionescu și artistul Marcel Pavel, printre alții.

Foto: UNICA.ro; Instagram/Vlad Gherman

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton