Ce relație au Mike, iubitul Iuliei Albu, și fiica ei, Mikaela, acum: „Este la o vârstă destul de dificilă” / Video

.

Iulia Albu și Mike au detaliat recent relația dintre fiica stilistei din fostul mariaj și Mike. Din căsnicia cu Mihai Albu, Iulia are o fiică în vârstă de 14 ani, Mikaela Ioana.

Invitați în podcastul „La Țocii”, Iulia Albu și Mike au vorbit, printre multe altele, și despre relația dintre Mike și Mikaela. Totodată, perechea a vorbit despre experiența America Express și despre pauza de o lună și jumătate pe care au luat-o după filmări.

Iulia Albu, ultimatum pentru Mike în primul an de relație

Iulia Albu și Mike sunt împreună de aproape 8 ani. Cuplul s-a cunoscut printr-o prietenă comună. La acea vreme, Mike era stabilit în Anglia, de unde s-a întors în România pentru Iulia, după ce aceasta din urmă i-a dat un ultimatum.

„I-am spus: «Iubitule, uite care e treaba. Tu ori te muți în România, ori ne despărțim». S-a uitat la mine și mi-a zis: «O să mă mut, ce să fac?». Așa a fost integrat Mike în familia noastră”, a povestit Iulia Albu, în podcastul „La Țocii”.

Mike a cunoscut-o pe Mikaela din primul an de relație cu Iulia, care a fost unul la distanță. „A fost un an lung de navetă”, a explicat criticul de modă.

Citește și: „O experiență pe care nu o poți cumpăra”. Ce a însemnat pentru Iulia Albu și Mike participarea la America Express

Citește și: Cum a reacționat Mihai Albu când a aflat că fosta soție participă la America Express. Iulia Albu pleacă în aventură împreună cu iubitul

Iulia Albu, despre fiica ei: „E destul de rebelă”

„Mika l-a adorat din prima clipă în care l-a cunoscut. Chiar dacă pe parcursul timpului au mai avut neînțelegeri, pentru că neînțelegerile sunt firești și într-o familie în care sunt mamă, tată și copil. Ea este la o vârstă destul de dificilă. E destul de rebelă. Când nu poate să facă ce vrea are o problemă. Am trecut și noi prin asta, am fost și noi adolescenți”, a mai povestit Iulia Albu, pentru sursa citată.

Mike a rectificat declarația Iuliei, menționând că nu au existat problemele în relația dintre el și Mikaela pe parcurs și a confirmat că dificultățile au apărut recent, din pricina vârstei la care se află.

Citește și: Ce o oprește pe Iulia Albu să devină mamă pentru a doua oară. „Îmi doresc un copil, dar…”

Citește și: Iulia Albu își dorește să adopte un copil: „Idealul meu ar fi să am trei copii”

Mike: „A fost chiar o relație foarte frumoasă”

„Aș vrea să o corectez (n.red.: pe Iulia). Nu pe parcursul timpului, ci mai mult în ultimul timp. Pe parcursul timpului nu am avut probleme. A fost chiar o relație foarte frumoasă”, a explicat Mike.

Înainte de a se muta împreună, Iulia Albu s-a asigurat că Mike este un bărbat de încredere, pe care fiica ei se poate baza. „Problema lui este că nu a înțeles că atunci când sunt camerele pe tine trebuie să păstrezi o aparență indiferent ce se întâmplă în tine. Și în mine a fost o luptă”, a mai spus stilista.

În trecut, Iulia a povestit că Mike și Mika au o relație specială și că el a fost cel care a învățat-o să treacă strada singură, cel care vorbește zi de zi cu ea în limba engleză și cel care iese cu ea la plimbare cu rolele sau bicicleta, printre multe altele.

Foto: Instagram/Iulia Albu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton