Ce relație au Giulia Anghelescu și cumnatul ei, Șerban Huidu. Gluma pe care a făcut-o artista la America Express despre soțul ei și fratele lui

.

Giulia Anghelescu și fratele lui Șerban Huidu, Vlad, sunt căsătoriți din 2012 și participă împreună la America Express 2023. Giulia și gazda „Cronicii Cârcotașilor” au o relație apropiată. În ediția reality show-ului de seara trecută, artista a făcut o glumă despre soțul și cumnatul ei.

Luni seară, echipele formate din Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, Alexia și Aris Eram și Romică și Cătălin Țociu s-au luptat pentru o nouă amuletă, la America Express 2023. Giulia și Vlad au câștigat jocul și au extras jokerul care le permite să folosească mașina producției pentru a se deplasa dintr-un punct în altul în cursa pentru imunitate.

Ce glumă a făcut Giulia Anghelescu la America Express 2023 despre soțul ei și fratele lui

La finalul jocului de amuletă, Alexia și Aris au avut o discuție aprinsă. Creatoarea de conținut online și fratele ei au ajuns de pe primul pe ultimul loc în decursul câtorva minute. Alexia i-a făcut observație lui Aris că nu a îndeplinit corect una dintre probe. „Nu vezi că am jucat șapte amulete și am câștigat două?”, a întrebat Alexia cu lacrimi în ochi.

Giulia și Vlad au câștigat seara trecută a patra amuletă din șase jocuri jucate. În urma conflictului dintre Alexia și Aris, Giulia i-a spus lui Vlad râzând: „Dacă erai cu fratele tău era rău”. „E normal să se enerveze, probabil că și eu m-aș enerva”, îi spusese Vlad Huidu înainte.

Citește și: Giulia Anghelescu a spus cum i-a schimbat America Express relația cu Vlad Huidu, soțul ei: „Nu aș fi putut visa”

Citește și: Discuții aprinse la America Express. Ce s-a întâmplat între Iulia Albu și Mike și Giulia Anghelescu și Vlad Huidu / Video

Ce diferență de vârstă este între Șerban și Vlad Huidu

În octombrie 2023, Giulia Anghelescu a lansat pe YouTube podcastul „BADASSMOM”. În acest proiect, Vlad a preluat rolul de producător, iar la filmarea podcastului în care au fost invitați frații Eram a fost prezent și Șerban Huidu. În timp ce Alex și Aris vorbeau despre relația lor soră-frate, cadrul s-a mutat pe frații Huidu.

Șerban se afla în spatele lui Vlad și se prefăcea că îl lovește. „Relația este foarte bună, după cum se poate observa. El este mai mare”, spune Vlad râzând. Între Șerban și Vlad este o diferență de vârstă de 6 ani.

Întrebat de Aris dacă îl bătea pe Vlad atunci când erau mici, Șerban a declarat: „El avea 10, eu aveam 16, el avea 14 eu 20, nu era chiar așa”. „Acum mari am început să ne înțelegem, stați liniștiți”, a completat Vlad. „Foarte bine se înțeleg, e super”, a încheiat Giulia.

Citește și: Giulia Anghelescu de la America Express a împlinit 39 de ani. Cum au sărbătorit-o soțul și copiii

Citește și: „Acum sunt fericită cu mine fizic, psihic, emoțional”. Cum arăta Giulia Anghelescu de la America Express înainte de operațiile estetice

Giulia Anghelescu: „Eu l-am considerat întotdeauna pe Șerban parte din familia mea”

Când Giulia și Vlad se aflau la începutul relației, Vlad i-a cerut sfatul lui Șerban în legătură cu artista. „Nu am greșit cu Vlad, doar am fost prea protector. Ai mei au divorțat când eu aveam 16 ani și el avea doar 11 ani. Vlad tot credea că tata mai revine, că se întoarce la mama. Era mai sensibil și eu am vrut să-l protejez. Despre căsnicia cu Giulia spun acum în premieră că el a venit la mine să-mi ceară sfatul. I-am zis: «Băi, Vlad, treaba e serioasă, fă-o serioasă până la capăt!»”, a declarat Șerban Huidu în trecut, la Kanal D.

„Eu l-am considerat întotdeauna pe Șerban parte din familia mea și faptul că, poate, la un moment dat am avut unele divergențe cred că s-a datorat doar grijii pe care i-a purtat-o dintotdeauna lui Vlad ca frate mai mare. Îl admir pentru faptul că mi-a fost model ca om de radio și îl respect pentru că e fratele bărbatului pe care îl iubesc și știu că, indiferent de situație, mă pot baza pe prietenia lui”, a declarat și Giulia Anghelescu la un moment dat.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au împreună doi copii, o fiică și un fiu, Antonia și Mikael.

Foto: Instagram/Giulia Anghelescu; Capturi YouTube/BADASSMOM

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton