Ce relație au Bebe Cotimanis și Florina Mărcuță la 5 ani de la divorț: „De dragul fiului nostru…”

.

Bebe Cotimanis și Florina Mărcuță au format un cuplu timp de 17 ani. Actorul și fosta make-up artistă s-au despărțit în 2018. Din același an, Bebe Cotimanis formează un cuplu cu actrița Iulia Dumitru.

Florina Mărcuță s-a reîntors pe băncile facultății în 2021. S-a înscris la Facultatea de Teologie Justinian Patriarhul din București, la secția Artă Sacră, după ce și-a închis școala de make-up la începutul pandemiei.

Florina Mărcuță, studentă model la Teologie

„Sunt studentă la Teologie. Am intrat în anul 3, sunt integralistă, aș putea spune. Nu am restanțe, vreau să mă bucur de vacanță, să fiu relaxată. Am câte 9 sau 10 examene într-o sesiune, fac și modulul de Pedagogie. Pe viitor, aș vrea să predau. Vocația de profesor îmi surâde în continuare. Dacă am putut să predau, ani la rând, cursuri de machiaj, pot să mă descurc tot ca profesor. Iar, dacă până acum am aranjat exteriorul unei persoane, acum fac o facultate pentru suflet. Mă regăsesc în culori, în pensule, în pigmenți, dar și în religie. Sunt studentă la secțiunea Artă Sacră, la restaurare icoane, asta și fac acum, de altfel”, a declarat Florina Mărcuță, pentru Playtech.ro.

Citește și: Bebe Cotimanis, despre cel mai greu moment din 2022: „Am o mare bucurie că a trecut” / Video Exclusiv

„Am două săptămâni de practică și, împreună cu colegii, restaurăm iconostasul dintr-o bisericuță de lângă Spitalul Colțea. E un dar de la Dumnezeu să poți picta icoane”, a completat.

Citește și: Anca Țurcașiu a spus ce regret are din timpul căsniciei cu Cristian Georgescu, la trei ani de la divorț / Video

Bebe Cotimanis și Florina Mărcuță s-au căsătorit în 2014, după 13 ani de relație, și au divorțat doar 4 ani mai târziu, în 2018, din cauza infidelității actorului.

Deși a înșelat-o, Florina Mărcuță are o relație „elegantă” cu Bebe Cotimanis în prezent

În ciuda infidelității fostului soț, Florina spune că ea și Bebe au relație frumoasă de dragul fiului lor, Matei, student la Facultatea de Arte în prezent.

Citește și: Ada Dumitru a părăsit „Survivor” fără a fi eliminată. Ce probleme de sănătate are fiica vitregă a lui Bebe Cotimanis

„Fiul nostru este student la Facultatea de Arte Vizuale și Design din Iași, Specializarea Foto-Video, la fotografie documentară, e foarte talentat în zona aceasta. Cu tatăl lui, Bebe Cotimanis, am păstrat o relație frumoasă și elegantă, după divorț, de dragul fiului nostru. Cu Bebe am și colaborat, eu l-am machiat pentru rolul din filmul «Între chin și amin». E un film foarte bun, merită să-l vedeți, este pe Netflix!”, a mai povestit Florina Mărcuță, pentru aceeași sursă.

Citește și: S-au lăsat duși de val! Bebe Cotimanis și-a dus iubita în Grecia

Bebe Cotimanis și Iulia Dumitru s-au cunoscut la teatru unde au avut o conexiune imediată, povestea cuplul în 2020. Din prima căsnicie, actorul mai are doi copii, un fiu și o fiică, Adela și Ștefan. Iulia este și ea mama unei fiice, Ada.

Foto: Facebook; Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton