Cum se înțeleg băieții Claudiei Pătrășcanu cu iubitul ei: „Are răbdare, înțelepciune”

.

Claudia Pătrășcanu formează de mai mult timp un cuplu cu un bărbat a cărui identitate încă nu a dezvăluit-o. Iubitul solistei are o relație apropiată cu băieții ei, Gabriel și Nicholas, relație despre care Claudia a oferit mai multe detalii recent.

În iulie 2023, Claudia Pătrășcanu a publicat o fotografie în care purta un inel cu 5 diamante pe inelarul mâinii stângi, dând de înțeles că s-a logodit. În imagine, solista se ținea de mână cu partenerul ei, într-un restaurant. Pe imaginea publicată la Insta Story, cântăreața a scris „Da sau Nu?”, lăsând impresia că a fost cerută în căsătorie. Bijuteria din aur alb are 5 diamante rotunde, un inel cu același model costând între 8.250 și 11.000 de lei.

Iubitul Claudiei Pătrășcanu are o relație apropiată cu băieții solistei

Claudia Pătrășcanu începe să vorbească din ce în ce mai des și deschis despre actuala relație. De curând, artista a oferit detalii despre relația pe care partenerul ei o are cu Gabriel și Nicholas, băieții săi din căsnicia cu Gabi Bădălău.

„Există un respect reciproc din ambele părți și plăcerea de a petrece timp împreună… toți patru. Copiii mei au avut un cuvânt de spus în alegerea mea și le mulțumesc. Le mulțumesc pentru inteligența cu care văd lucrurile și iubirea lor pentru mine. Ei au simțit cu adevărat bunătatea din sufletul partenerului meu. Am un respect deosebit pentru copiii mei și nu îi voi dezamăgi niciodată”, a declarat Claudia Pătrășcanu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Citește și: Claudia Pătrășcanu are binecuvântarea fiilor ei să se recăsătorească. „Vor un frățior”

Citește și: Gabi Bădălău, detalii despre procesul intentat de Claudia Pătrășcanu: „Zice că vreau să fug cu copiii din țară”

Claudia Pătrășcanu, despre iubitul ei: „Este un suflet foarte bun”

La rândul său, timp de aproximativ 3 ani, Gabi Bădălău a format un cuplu cu Bianca Drăgușanu. Bianca a confirmat despărțirea luna aceasta. Câteva zile mai târziu, Gabi Bădălău a postat o fotografie surprinsă la un restaurant, cu două pahare de vin și un trandafir în vază, lăsând impresia că se afla la o întâlnire.

„Îi mulțumesc și partenerului meu că este înțelegător și un bun prieten pentru copiii mei. Are răbdare, înțelepciune, este atent la dorințele lor… este un suflet foarte bun. Este omul pe care îl prețuiesc pentru tot ceea ce înseamnă el!”, a mai declarat Claudia Pătrășcanu despre iubitul ei, pentru sursa citată.

Citește și: Claudia Pătrășcanu a cerut ajutorul Protecției Copilului, după ce familia lui Gabi Bădălău a dat-o în judecată

Citește și: Ce sacrificii a făcut Claudia Pătrășcanu pentru a-și vedea visul împlinit: „Mi-am vândut haine, accesorii”

Cum a reacționat Gabi Bădălău când a aflat că fosta lui soție s-ar putea recăsători

În noiembrie 2022, Gabi Bădălău declara despre Claudia că ar forma un cuplu cu un bărbat însurat din Constanța, lucru pe care solista s-a negat. „Niciodată nu aș umbla cu un om căsătorit. Eu sunt o femeie responsabilă de viața mea, de viața copiilor, și niciodată nu aș face asta. El este doar un invidios, are boala minciunii și nu mai știe ce să facă. (…) Sunt o femeie credincioasă, nu sunt un om perfect, dar sunt un om credincios cu frică de Dumnezeu”, spunea solista atunci.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au separat în 2019, după 4 ani de căsnicie, divorțul pronunțând-se abia în toamna anului 2022. Împreună au doi fii, Gabriel și Nicholas. După aflarea veștii că fosta lui soție s-ar putea recăsători, Gabi a declarat pentru Click!: „Să fie sănătoasă! Nu vreau să comentez nimic!”.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton