Ce relație are Claudia Pătrășcanu cu părinții lui Gabi Bădălău: „Am ținut la oamenii aceștia”. Fosta soacră i-a făcut plângere penală

.

Claudia Pătrășcanu (45 de ani) formează de mai mult timp un cuplu cu un bărbat din Constanța. Cu toate acestea, cântăreața nu-și dorește să se recăsătorească. În vara anului 2019, artista s-a separat de primul soț, Gabi Bădălău, după 4 ani de căsnicie. Într-un interviu oferit recent, solista a spus ce relație are acum cu Gabi și cu părinții lui.

Claudia Pătrășcanu încă nu a confirmat identitatea actualului ei iubit. În noiembrie 2022, fostul ei soț declara că ar forma un cuplu cu un bărbat însurat din Constanța, lucru pe care solista l-a negat. Gabi și Claudia au doi fii împreună, Gabriel și Nicholas.

Claudia Pătrășcanu nu-și dorește să se recăsătorească

Invitată în emisiunea „La Măruță”, Claudia Pătrășcanu a vorbit despre planurile sale de viitor, dar și despre relația pe care o are acum cu Gabi Bădălău și cu părinții lui, la 4 ani de la separare.

„Sunt foarte mulți bărbați care mă caută și mă curtează. Mă cer de nevastă. Sunt bună de luat de nevastă. E de apreciat. Dar eu nu mai vreau să mă căsătoresc. Nu spun nu, dar, deocamdată, sunt în stadiul la care îmi doresc să fac ceea ce vreau eu. Mi se pare atât de mișto că vin acasă când vreau, nu dau explicații nimănui, stau cât vreau cu copiii. În momentul în care te căsătorești se schimbă lucruri”, a declarat Claudia, la Pro TV.

Citește și: Claudia Pătrășcanu s-a logodit? Cum arată inelul și care a fost reacția lui Gabi Bădălău

Citește și: Claudia Pătrășcanu, mărturisiri despre căsnicia cu Gabi Bădălău: „Nu l-am luat pentru bani. În acel moment era falimentat” / Video

Claudia Pătrășcanu: „Mama ține foarte, foarte mult la Gabi”

Claudia Pătrășcanu a mai spus că nu regretă despărțirea de Gabi Bădălău, dar că îi pare rău că separarea lor a fost atât de publică. „Vorbim despre cei mici. (…) Cred că ar trebui să înțeleagă și el anumite aspecte. Cred că a ajuns la maturitatea la care chiar n-ar mai trebui să lase nicio influență asupra lui”, a mai spus solista, pentru sursa citată.

„Eu cred că ne-am grăbit foarte tare (n.red.: să se căsătorească). Puteam să rămânem părinți, să fim prieteni. S-au mai băgat și alți oameni, din ambele părți. Au fost influențe din ambele părți, recunosc. Mama ține foarte, foarte mult la Gabi. Chiar zilele trecute mi-a zis că a venit să-i vadă pe cei mici și că ea încă ține la Gabi, că e ca și un copil pentru ea, ca și copilul ei”, a completat cântăreața.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu, în ținute identice la tribunal. Cât costă trench-ul negru purtat

Citește și: Claudia Pătrășcanu ar fi fost amenințată de Bianca Drăgușanu: „Mi-a traumatizat băieții!”

Claudia Pătrășcanu, despre părinții lui Gabi Bădălău: „Am ținut la oamenii aceștia”

În continuarea discuției, Claudia Pătrășcanu a spus ce relație are acum cu părinții lui Gabi Bădălău. Pe lângă procesele pe care solista le are cu omul de afaceri pentru pensia alimentară și programul copiilor, Claudia mai are o plângere penală, intentată de fosta soacră. „Au fost niște acuzații pe nedrept. Poate Dumnezeu le va lumina mintea. Eu nu mai fac parte din familia aceea, dar nu țin dușmănie sau ură”, a mai declarat Claudia.

„Nu (n.red.: mai vorbește cu părinții lui Gabi Bădălău). De când am citit Biblia, am învățat să iert. Oricât rău mi-ar face oricine, eu iert. Eu am ținut la oamenii aceștia. Pe tatăl lui Gabi l-am iubit pentru că simțeam că e tatăl care mi-a lipsit. Când mă lua de gât și-mi spunea «Clau» parcă simțeam că e tata. De aceea eu am suferit foarte tare că mi s-au întâmplat așa multe lucruri rele și nu le-am înțeles. Mă rog pentru sănătatea lor, sunt bunicii copiilor mei”, a mai declarat Claudia Pătrășcanu, pentru în emisiunea „La Măruță”.

Foto: Facebook; Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton