Ce regretă Medana după nunta cu Alin Oprea. „Mi-am dat seama abia a doua zi!”

.

Alin Oprea și Medana Medaria s-au căsătorit religios la sfârșitul săptămânii trecute în cadrul unui eveniment de neuitat. Cântărețul și iubita lui au avut circa 500 de invitați și au fost cununați de mai multe perechi de nași.

Nunta celor doi a avut loc într-un restaurant din București, iar printre participanți s-au numărat nume mari din lumea mondenă. Nașii cuplului au fost Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu, Doinița și Ionuț Dolănescu, Sorina Pintea (fost ministru al Sănătății) și soțul Ovidiu Goga, Carmen și Ion Petrescu (Axinte), Mirela și Elvis Năsturică, Iuliana și Ninel Alexandru, Doina și Pavel Hălmăjan, Mihaela și Daniel Moldovan.

Medana: „Am uitat, pur și simplu”

Întregul eveniment a fost exact așa cum Alin și Medana au visat, dar a lipist un lucru, de care ea și-a adus aminte abia a doua zi. Este vorba despre o tradiție nelipsită de la nunți – aruncatul buchetului.

Medana: „Avem multe planuri și proiecte”

Din cauza emoțiilor, probabil, și în verva unui eveniment de asemenea amploare, soția lui Alin Oprea a uitat să arunce buchetul de mireasă. Medana regretă că a omis acest obicei, deoarece avea multe prietene invitate care așteptau cu nerăbdare să-l prindă.

Citeşte şi: Alin Oprea și Medana, romantici pe Coasta de Azur. Cei doi se antrenează pentru luna de miere

Citeşte şi: Alin Oprea și soția lui, Medana, au sărbătorit patru ani de relație la Londra: „Dragostea este o forță de neoprit”

Citeşte şi: Anunțul Larisei Uță la trei ani de la divorțul de Alin Oprea: „A venit, în sfârșit, primăvara în viața noastră!”

Citeşte şi: Fiul lui Alin Oprea s-a căsătorit. Solistul ar fi lipsit de la eveniment / Foto

„Am avut mari emoții! Mi-am dat seama abia a doua zi după nuntă că eu am uitat, pur și simplu, să arunc buchetul de mireasă, conform tradiției. Și aveam foarte multe prietene acolo, la nuntă, care-și doreau să-l prindă. Ar fi fost un moment foarte frumos.

Dar am avut atâtea alte momente emoționante, precum: ceremonia religioasă, valsul mirilor, dansul cu fiul meu, la care am și izbucnit în plâns, prezentarea torturilor sau lansarea primului meu volum de poezii” – a spus soția lui Alin Oprea, potrivit click.ro.

După nunta religioasă urmează luna de miere, iar Alin și Medana au decis să plece în Bali cu acest prilej.

„Probabil că Bali, pentru că este locul nostru preferat cu o energie specială și cu peisaje feerice. Avem multe planuri și proiecte. Alin lucrează la o piesă special făcută pentru nunta noastră, dedicată mie” – spunea Medana, înainte de nuntă.

Alin și Medana se află la al doilea mariaj. Alin a mai fost căsătorit cu Larisa Uță, cu care are doi copii, Adrian și Melissa, stabiliți de mulți ani în Londra. Alin și Larisa au divorțat în vara lui 2019, după 23 ani de căsnicie. Iar despărțirea lor a fost cu scandal, cei doi acuzându-se de infidelitate.

Medana a mai fost și ea căsătorită în trecut și are doi copii – Daria și Darius.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton