Ce probleme de sănătate are Fuego: „Din păcate, îi moștenesc pe părinți”. Afecțiunea i-a răpus tatăl

.

Paul Surugiu (46 de ani), alias Fuego, a dezvăluit, de curând, că suferă de o problemă de sănătate pe care o ține sub control cu ajutorul tratamentului medicamentos.

Artistul a moștenit afecțiunea de la tată lui. Este vorba despre o problemă la inimă care, din păcate, pentru tatăl său a fost fatală.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Fuego: „Din păcate, îl moştenesc pe tata!”

Fuego spune că ia zilnic pastile pentru a-și ține afecțiunea sub control și nicidecum nu se poate declara un om bolnav.

În momentul în care vii dintr-o genă și moștenești ceva de la părinți, în speță, problema pe care a avut-o tatăl meu cu inima… eu tratez lucrul acesta prin pastile, care nu sunt niște pastile foarte complicate, ci unele pe care le ia orice român în fiecare dimineață. Din păcate, îl moştenesc pe tata, din acest punct de vedere: tensiune, inimă.

Asta nu înseamnă că sunt un om bolnav. Încerc să mă întrețin, încerc să fac lucruri frumoase pentru corpul meu, nu degeaba am și slăbit aproape 12 kilograme – a mărturisit, recent, Fuego, potrivit antenastars.ro.

De ce a murit tatăl lui Fuego: „L-am pierdut şi nu înţelegeam de ce!”

Tatăl artistului s-a stins la vârsta de 58 de ani din cauza unui infarct.

Suferinţa după tatăl meu, atunci când l-am pierdut şi nu înţelegeam de ce un om la 58 de ani, sănătos, nu a mai putut trăi. Acesta e un moment greu! (…) În general, depăşesc momentele grele şi reuşesc să găsesc soluţii pentru orice!

Şi da, fiecare episod complicat mi-a marcat viaţa şi m-a făcut cine sunt azi! – a declarat, acum câțiva ani cântărețul, într-un interviu pentru ok!magazine.ro.

Citeşte şi: Fuego, fotografii rare din tinerețe. Cum arăta artistul acum 30 de ani

Citeşte şi: Secretul lui Fuego pentru a se menține în formă după ce a slăbit. „În fiecare dimineață fac asta!”

Citeşte şi: Fuego, fotografii rare din tinerețe. Cum arăta artistul acum 30 de ani

Citeşte și: Cum arată acum fosta iubită a lui Fuego, Ana Maria Ciaușu

Fuego și problemele cu greutatea

Nu mai este o noutate pentru nimeni că Fuego s-a confruntat de-a lungul anilor cu fluctuații de greutate. Artistul încearcă să-și țină kilogramele sub control și din cauza afecțiunii cardiace de care a vorbit recent.

Fuego a reușit să slăbească fără intervenții chirurgicale la nivelul stomacului, ci doar cu un plan alimentar bine stabilit. Renunțând la dulciuri, grăsimi, făinoase și pâine, el a dat jos circa 18 kilograme. Printre alimentele nelipsite din alimentația de regim a artistului s-au numărat merele verzi, brânza slabă e vaci, salate, supe/ciorbe și carne cât mai puțin grasă.

Pe scurt, atunci, când am fost dur şi strict, am mâncat mult mai puţin, am renunţat complet la pâine, dulciuri, fructe, cu excepţia celor de pădure şi a merelor verzi, la făinoase, grăsimi! Cred că şi acesta e unul din factorii pentru care-am slăbit atât de mult, uşor, într-un timp atât de scurt. Nu am ţinut diete, decât două-trei zile, după care am renunţat! Deci acest capitol, al programelor, al dietelor, îmi e destul de străin.

În fiecare zi mănânc brânză de vaci, mere verzi, la capitolul de gustări, mănânc carne şi salată, o supă sau o ciorbă, fără pâine şi cât mai puţin grase. Sunt zile cu peşte, iar altele în care cantitatea e mult mai mică. Sunt şi zile în care-mi fac de cap şi mânânc şi dulciuri – a povestit el acum câțiva ani.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton