Ce planuri are TJ Miles, alături de iubita Francisca, după Survivor All Stars? „O să urmeze nuntă, familie, copii” / Exclusiv

.

TJ Miles are planuri mărețe după eliminarea de la Survivor All Stars. Concurentul a revenit acasă, după câteva luni bune petrecute în Republica Dominicană unde s-a filmat competiția de la Pro Tv. I-a fost extrem de dor de jumătatea lui, Francisca, pe care a cerut-o recent în căsătorie.

TJ Miles, planuri mari alături de Francisca, după participarea la Survivor All Stars

TJ Miles ne-a vorbit despre planurile lui odată cu revenirea acasă. Nuntă, familie, copii sunt doar câteva dintre dorințele pe care le are. Iubita lui, Francisca, a fost cerută în căsătorie în timpul filmărilor pentru Survivor All Stars, iar fostul concurent ne-a dezvăluit că intenționa să îi ofere inelul de logodnă când revenea în țară.

„Decizia de a o cere pe Francisca a fost una la care mă gândeam din prima lună, din ianuarie. Voiam să fac asta când ajungeam acasă. Eram pregătit să fac asta în România. Nu mă așteptam să fie o recompensă atât de importantă, să vină cei dragi în junglă și să avem un joc după care să putem vorbi”, a declarat TJ Miles, în exclusivitate, pentru Unica.ro.

Cum ți s-a părut de această dată față de sezonul în care ai fost tu?

De această dată, mi s-a părut mai complex. A fost sezonul surprizelor. A fost o diferență între cum era înainte, cu votul publicului și acum cu duel. A schimbat multe strategii și comportamentele participanților. Mi s-a părut mult mai greu, pe plan sportiv, social. Mi s-a părut o experiență adevărată de All Stars. A fost greu, dar a scos ce a fost mai bun din mine.

Ai fost penultimul Faimos în această competiție. Cum ai simțit relația cu oamenii care au trecut prin tribul roșu? Cu cine te-ai înțeles și cu cine nu?

M-am înțeles cu toți oamenii la un moment dat, eu am stat în banca mea, am pus respectul pe primul loc. M-am înțeles foarte bine cu Moroșanu, de multe ori am vorbit aceeași limbă, despre viață, sfaturi și tot. Nu aș putea da un nume cu care nu m-am înțeles, au existat mici neînțelegeri și îmi asum acest lucru. Este normal să apară în junglă, să fie certuri de la foame, greu. Clar, Moroșanu a fost persoana cu care m-am înțeles cel mai bine dintre toți.

Te-ai logodit în show, o surpriză imensă. Cum ai luat această decizie?

Decizia de a o cere pe Francisca a fost una la care mă gândeam din prima lună, din ianuarie. Voiam să fac asta când ajungeam acasă. Eram pregătit să fac asta în România. Nu mă așteptam să fie o recompensă atât de importantă, să vină cei dragi în junglă și să avem un joc după care să putem vorbi.

Am înghețat acest moment, care este forever, acolo și a fost ceea ce am simțit în acel moment. A fost ceea ce mi-am dorit și abia aștept să mergem la următorul pas. O să urmeze nuntă, familie, copii și o viață cu ea.

„Relația noastră este una foarte frumoasă, pregătim nunta”

Cum este relația voastră, acum că ai revenit acasă și Francisca este aproape de tine? O să pregătiți deja nunta?

Relația noastră este una foarte frumoasă, pregătim nunta. Nu o vom face anul acesta, va veni în viitor. Nu ne grăbim, vrem să ne bucurăm de fiecare moment. Nu există un document, un inel care te ține aproape, ci faptele, dragostea și loialitatea contează. Nunta va veni la momentul perfect și ne bucurăm unul de altul. Sunt super fericit că o văd, o am lângă mine și trebuie să trăim viața, să ne bucurăm de fiecare clipă împreună.

Citește și: Alex Delea, primul interviu după eliminarea de la Survivor All Stars: „Spre spital îmi dădeam seama că drumul meu se va termina” / Exclusiv

Citește și: Scandal de proporţii între Mara Bănică şi familia lui Culiţă Sterp, înainte de finala Survivor. Acuzaţii grave şi ameninţări cu judecata: „Scuipați și umiliți”

Citește și: Ana Pal, primul interviu după eliminarea de la Survivor All Stars: “Singurul regret e că nu am fost de la început acolo” / Exclusiv

Te-ai vedea revenind la TV? Ce alte formate crezi că ți s-ar potrivi?

Sigur m-aș vedea revenind la TV, fie la un reality show sau divertisment, chiar și într-un alt show ca Survivor sau cu un alt concept. Sunt deschis, îmi plac provocările și sunt sigur că oamenii mă vor propune în lucruri care se potrivesc cu personalitatea mea. Fie singur, fie alături de Francisca. Mergem oriunde, atât timp cât este aproape de valorile noastre și se potrivește cu ceea ce ne dorim.

Ce concurenți au părăsit Survivor All Stars?

Show-ul Survivor All Stars se difuzează în fiecare marți, miercuri și joi, de la 21:30, la PRO TV și pe VOYO. Până acum au fost eliminați următorii concurenți: Elena Ionescu, Andreea Tonciu, Relu Pănescu, Elena Marin, Roxana Nemeș, Maria Lungu, Cătălin Moroșanu, Jador, Jorge, Cătălin Zmărăndescu, Oana Ciocan, Maria Chițu, Alexandra Ciomag, Lola Crudu, Ana Pal, Alexandra Duli, Alex Delea, Ana Porgras, Ștefania Stănilă, Ștefania Ștefan și TJ Miles.

Foto: Pr Pro Tv/ Captura Instagram.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton