Ce planuri are George Ivașcu după ce se termină serialul Clanul, de la Pro TV: “Soția este foarte fericită” / Exclusiv

.

George Ivașcu s-a transformat în Clanul într-un om de acțiune, personajul lui, Pelicanu’, scoțându-l din zona de confort. Actorul a povestit, pentru UNICA.ro, cum se desfășoară scenele de urmăriri și bătăi. După terminarea filmărilor la serialul de la Pro TV, actorul este în cărți pentru un film de lungmetraj  și posibil un serial.

George Ivașcu și-a făcut singur toate scenele din Clanul, fiind ghidat de cascadori profesioniști la executarea scenelor de acțiune, care presupuneau un grad ridicat de complexitate. În fiecare seară de luni, de la 20.30, Pro TV difuzează ultimul sezon al producției. Deznodământul este așteptat de fani, care își doresc întâlnirea fraților Tudor (Denis Hanganu) și David (Marian Olteanu) care și-au trăit, în paralel, poveștile de viață. Filmările se termină în luna mai, conform declarațiilor făcute de George Ivașcu. Actorul nu are, însă, planuri de vacanță și spune că soția sa, Alice Barb, îl susține și este încântată pentru fiecare proiect în care este angrenat.

Ce planuri are George Ivașcu după ce se termină serialul Clanul, de la Pro TV

Cum sunteți după doi ani de filmări la Clanul?  

Suntem din ce în ce mai proaspeți. Se vor împlini în mai 2 ani, când se termină fimările. Sunt doi ani de împliniri, pentru că practic tot ce ni s-a întâmplat tuturor e o șansă de a arăta publicului un serial absolut deosebit.

Ce planuri are George Ivașcu după ce se termină serialul Clanul, de la Pro TV: “Soția este foarte fericită” / Exclusiv

Îl interpretați pe Pelicanu. Nu mai scăpați de eticheta asta.

Nu, ceea ce pentru orice actor până la urmă e o bucurie ca publicul să recunoască că a intrat, cum se spune,  în pielea personajului.

George Ivașcu: “Sunt în discuție o dată pentru un film și posibil un serial”

După acest serial, veți face o pauză ca lumea să nu vă mai identifice cu personajul?

Aș putea să vă spun că nu, pentru că deja ceea ce înseamnă spectacolele de teatru, unde pot fi văzut, sunt alte personaje, iar în ceea ce privește filmul, atâta pot să vă zic că undeva în iulie o să încep o altă producție.

Vorbim de film sau de serial?

Sunt în discuție o dată pentru un film care trebuia făcut în octombrie, dar nu mi-a permis timpul și s-a amânat pentru perioada de primăvară-vară pentru că e nevoie de soare, deci acțiunea se desfășoară undeva în zona de primăvară vară sau vară toamnă, nu de iarnă și posibil un serial, dar nu pot spune încă nimic.

Citește și: George Ivașcu, actor în „Clanul”, strigat pe stradă Pelicanu’: „Noul sezon are foarte multă tensiune” / Exclusiv

Citește și: Inna și-a cumpărat un apartament în Mamaia: „Mă laud cu vecini faimoși”. Primele imagini din imobil

Ce planuri are George Ivașcu după ce se termină serialul Clanul, de la Pro TV: “Soția este foarte fericită” / Exclusiv

George Ivașcu: “Eu nu m-am bătut niciodată și astea au fost destul de neobișnuite pentru mine”

Care au fost momentele care v-au scos din zona de confort la filmările de la Clanul?

Sunt secvențele în care o să vedeți urmăriri, bătăi. Eu nu m-am bătut niciodată și astea au fost destul de neobișnuite pentru mine, pentru că realmente eu dacă nu am fost un om de acțiune să zic așa, aici am fost continuu supus unor provocări: urmăriri, bătăi.

Cum v-ați pregătit?

În general, noi suntem pregătiți în cadrul facultății și cu cascadorie și cu scrimă și cu diverse. Nu am practicat, dar acum a trebuit doar să îmi reamintresc și împreună cu colegii care sunt cascadori am reușit să le punem la punct.

Le-ați jucat pe toate sau ați apelat și la un cascador profesionist?

Nu, niciodată. Tot ce vedeți ca urmăriri, ca bătăi, sunt făcute de noi. Eu, personal, nu am avut niciun soi de incident, chiar a fost foarte ok, pentru că cei care ne îndrumă în zona asta sunt profesioniști, iar noi din punctul acesta de vedere suntem, hai să zic, suntem destul de serioși. Dacă ne-au spus – dai în stânga, nu dai în dreapta, pur și simplu respecți regula.

Citește și:  George Ivașcu, povești din spatele cortinei. Cum a ajuns să joace în „Visul” rolul unui mare regizor: „Am făcut-o cu mare tandrețe” / Exclusiv

Citește și: George Ivașcu, dezvăluiri despre Theo Rose și evoluția ei în Clanul: “A demonstrat public”. Ce spune despre Anghel Damian, fostul lui student / Exclusiv

Citește și: George Ivașcu, între familie și carieră. Cum arată viața unui actor îndrăgostit de teatru: „Am învățat să plâng râzând” / Exclusiv

Ce planuri are George Ivașcu după ce se termină serialul Clanul, de la Pro TV: “Soția este foarte fericită” / Exclusiv

Vi se întâmplă, după 2 ani de filmări, să vă mai scape expresii de-ale personajului Pelicanu?

Se întâmplă, mai ales în perioada când am foarte mult text de învățat și rămân cu el în cap până ajung la filmări, se întâmplă ca să mai fac dezacorduri, chiar soția mi-a atras atenția: ai grijă că ai inversat lucrurile!

George Ivașcu: “Soția este foarte fericită pentru că sunt solicitat în profesie”

Aveți în plan și o vacanță?

Nu, din păcate nu am timp de vacanță și imediat cum se termină filmările încep alte producții. Din fericire pentru mine profesional e foarte bine.

Dar soția nu vă taxează un pic pentru că dedicați foarte mult timp profesiei?

Nu, din contră, este foarte fericită pentru faptul că sunt solicitat în profesie și, de ziua noastră, ne găsim întotdeuana spațiul de tihnă împreună. Am petrecut împreună exclusiv noi fără să mai trebuiască să trăim în tumultul pe care îl trăim în fiecare zi.

Ce planuri are George Ivașcu după ce se termină serialul Clanul, de la Pro TV: “Soția este foarte fericită” / Exclusiv

Citește și: Mirela Zeța, dezvăluiri despre musicalul „Chicago” și experiența unică de la penitenciarul Rahova: „Ca actori, a trebuit să dăruim unor oameni marginalizați” / Exclusiv

Sursa foto: Instagram/ PR PRO TV, libertatea.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton