Ce picioare tonifiate are Kate Middleton! Roșul i-a dat curaj. A fost tandră și cu William

.

Kate Middleton a fost fermecătoare într-o pelerină roșie aprinsă, o rochie de aceeași culoare și o pălărie supradimensionată de la Jane Taylor l-a întâlnirea cu președintele Coreei de Sud. Prințul și Prințesa de Wales au jucat un rol cheie, ei au mers la hotelul unde președintele și Prima Doamnă erau cazați.

Apoi, William și Kate au călătorit cu președintele Yoon și Kim la ceremonia de bun venit de la Horse Guards Parade din centrul Londrei, unde au fost întâmpinați de Regele Charles și Camilla. Yoon și Kim au sosit luni pe aeroportul Stansted din Marea Britanie.

Kate Middleton a purtat o rochie de 3.000 de lire

Prințesa de Wales, în vârstă de 41 de ani, a optat pentru aceeași rochie de lână, Catherine Walker, de 3.000 de lire, pe care a purtat-o la spectacolul de colinde de Crăciun din 2021, de la Westminster Abbey. Pantofii de 650 de lire sterline de la Gianvito Rossi sunt, de asemenea, favoriții lui Kate – ea deținând un astfel de model în cel puțin șase culori.

Pentru a adăuga un plus de strălucire aspectului, Kate a purtat o pereche de cercei ovali, cu safire și diamante, ai Prințesei Diana.

Kate Middleton deține, de asemenea, o versiune neagră a aceleiași rochii, pe care a purtat-o la înmormântarea Prințului Philip din 2021, dar și la un alt eveniment de comemorare a regretatei Regine Elisabeta a II-a.

Citeşte și: Cum a reușit Kate Middleton să îl câștige de partea ei pe Regele Charles. De ce a plâns Prințesa în ziua nunții cu William

Citeşte și: Charlene a demonstrat că are ceva din eleganța lui Audrey Hepburn. Cum s-a îmbrăcat la o seară de gală

Citeşte și: Regele Charles a împlinit 75 de ani. Cum a fost surprins de Harry, după ce luni de zile nu și-au vorbit

Citeşte și: Kate Middleton a îmbrăcat echipamentul militar și a condus un vehicul blindat. Imagini inedite cu soția lui William

Kate Middleton și-a lăsat piciorul la vedere și s-a îmbrățișat cu William

Kate Middleton a atras atenția cu ținuta spectaculoasă, dar și cu forma fizică de invidiat pe care o afișează. Soția lui William și-a expus, la un moment dat, piciorul în toată splendoarea. Kate Middleton își lucrează mușchii de la picioare în cadrul orelor de Pilates pe care le urmează, iar rezultatele se vad.

Prințul și Prințesa de Wales au rareori manifestări publice de afecțiune în public. De această dată, însă, William nu a rezistat și și-a îmbrățișat soția într-un mod tandru, iar Kate Middleton i-a întors gestul.

Camilla a purtat o haină bleumarin de la Anna Valentine, o pălărie cu pene de la Philip Treacy și o broșă cu safire și diamante care i-a aparținut Reginei Maria.

Charlene a ales tot roșul

Prințesa Charlene a strălucit în roșu, zilele trecute, de Ziua Națională. Sosită cu Prințul Albert, în vârstă de 65 de ani, la slujba de la Catedrala din Monaco, Prințesa, în vârstă de 45 de ani, i-a cucerit pe cei prezenți cu ținuta ei. Prințul Albert a optat pentru haina militară.

Gemenii cuplului, Gabriella și Jacques, în vârstă de opt ani, au purtat ținute aproape identice cu părinții lor.

Foto: Profimedia

https://www.youtube.com/watch?v=Gbwr4l6TkRY&t=3s

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton