Ce pensie are Silviu Prigoană. Înainte de recalculare primea 11.000 de euro pe lună: „Nu m-au aruncat jos de pe fotoliu”

.

Silviu Prigoană a ieșit la pensie în urmă cu patru ani, iar suma pe care o primea lunar de la statul român nu era deloc una mică. Acum, la fel ca mulți alți pensionari din România, fostul politician a primit plicul în care era anunțat cu cât avea să-i crească venitul. Iar decizia l-a nemulțumit pe fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu.

Ce pensie are Silviu Prigoană după recalculare

Silviu Prigoană avea, înainte de recalculare, o pensie de 11.000 de euro, o sumă la care majoritatea pensionarilor din România nici nu îndrăznesc să viseze. După recalculare, fostul politician nu a primit niciun ban în plus, spre dezamăgirea lui.

Potrivit Fanatik, pensia lui Silviu Prigoană a fost deja recalculată în luna martie a acestui an, moment în care a primit 1.000 de lei în plus, asta pentru că a mai muncit doi ani și ca pensionar.

„Am primit decizia. Nu au umblat la ea, nu au mișcat nimic. Deocamdată, gheață la mal. Staționăm. Urmează să mi-o mărească după noua lege. La un moment dat. Au zis: ești băiat prea bun și prea frumos ca să-ți umblăm la ea. Dar nu aveau cum să fie în plus. Mie mi-au recalculat-o anul acesta, în primăvară”, a explicat fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu.

Citește și: De ce Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană au divorţat şi s-au împăcat de atâtea ori: „Iadul e aici pe pământ şi este în relaţii”

Citește și: Silviu Prigoană, reacție după despărțirea Adrianei Bahmuțeanu de George Restivan. „Mi-aș fi dorit să-și găsească liniștea!”

„De când m-am pensionat, eu am mai contribuit. Iar decizia aceea a fost identică. Eu am avut niște contribuții extra în ultimii doi ani. A fost o mărire atunci, dar nu vreuna semnificativă. Nu m-au aruncat jos de pe fotoliu. E vorba de 1000 de lei”, a mai spus el.

Astfel, pensia lui Silviu Prigoană a rămas la suma de 11.000 de euro.

Ce salariu avea fostul politician

Pensia lui Silviu Prigoană este una mare datorită faptului că acesta a avut, timp de 20 de ani, un salariu brut de 160.000 de euro, iar din aceștia 60.000 euro mergea către stat. Acum, el se bucură de un venit lunar de 11.000 euro, aproximativ 55.000 lei.

Citește și: Ce pensie are Monica Tatoiu după recalculare. Fosta afaceristă a dezvăluit câți bani ia de la stat

Citește și: Cristina Rotaru l-a părăsit definitiv pe Andrei, după difuzarea show-ului Insula Iubirii: „Doar o magie ne-ar putea aduce împreună”

„Eu iau 11.000 de euro la acest moment, în mână. Banii îi aduce poștașul la ușă, nu se pun pe card. Îmi dă din ăia de 500 așa, bancnote mari! Eu mi-am asigurat bătrânețea! Am fost deștept, nu prost, cum a zis Tatoiu! Eu acum trăiesc doar din banii din pensie. Nu mai am vreo afacere, gata”, a dezvăluit fostul afacerist în podcastul lui Viorel Grigoroiu.

„Timp de 20 de ani eu am avut 160.000 de euro, salariu brut. Deci netul, ce luam în mână, era de 100.000 euro pe lună, iar contribuția la Stat era de 60.000 de euro lunar”, a mai spus el la momentul respectiv.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Silviu Prigoană

Sursă foto: Facebook, Captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton