Ce părere are Victor Pițurcă despre relația dintre fiul lui, Alexandru Pițurcă, și Cristina Ich: „Ei se iubesc în continuare” / Video

.

Victor Pițurcă a spus ce părere are despre relația dintre fiul lui, Alexandru Pițurcă, și Cristina Ich. Cristina și Alexandru s-au cunoscut în 2018, prin intermediul unui prieten comun. Trei luni mai târziu aflau că urmau să devină părinți, iar în toamna anului următor se năștea fiul lor, Noah Alexandru.

Invitat în podcastul „Ameritat cu Nasrin”, Victor Pițurcă a vorbit, printre multe altele, și despre cât de importantă a fost familia pentru el, deși profesia de fotbalist l-a ținut departe de ea. Fostul selecționer a avut numai cuvinte de laudă despre soția lui, Maria Pițurcă, dar și pentru femeia alături de care fiul lui, Alexandru, a devenit tată, respectiv Cristina Ich.

Victor Pițurcă, declarații rare despre soția lui și despre relația dintre fiul lui, Alexandru Pițurcă, și Cristina Ich: „E greu, e dificil”

Din mariajul cu Maria Pițurcă, Victor Pițurcă are doi copii, un fiu și o fiică, Alexandru și Claudia. Fostul jucător de fotbal are și doi nepoți din partea fiecărui copil, Antonio Alexandru, fiul Claudiei, și Noah Alexandru, fiul lui Alexandru.

„În sensul ăsta (n.red.: al familiei) am fost foarte norocos. Așa le spun și copiilor mei, și lui Alexandru, care el deja are probleme. Trebuie să ai noroc, trebuie să știi ce alegi. Norocul, de obicei, și-l face omul. Așa s-a întâmplat la mine. Am fost și mare norocos să dau peste o femeie extrem de echilibrată. Sigur că așa mi-am crescut-o și eu. La 17 ani am cunoscut-o, la Târgu Jiu. Ea era încă elevă la liceu. (…) A terminat liceul și a intrat la facultate în Craiova și s-a mutat în casa mea din Craiova. Eu făceam naveta Craiova-Scornicești”, a declarat Victor Pițurcă, în podcastul găzduit de Ameri Narsin.

Citește și: Cristina Ich, adevărul despre relația cu Alexandru Pițurcă: „Suntem ca două personaje dintr-un film de acțiune” / Exclusiv

Citește și: Cristina Ich, între viața de influencer de top și cea de mamă: „Noah este cu adevărat un profesor excepțional” / Interviu exclusiv

Victor Pițurcă: „Eu nu prea am știut cum au crescut copiii mei. Numai soția mea s-a ocupat”

Maria Pițurcă a terminat Electrotehnica. A studiat primii ani la Craiova, iar pe ultimul l-a urmat la București, în urma intervenției celor de la Steaua, deși la acea vreme astfel de transferuri erau rare. În continuarea podcastului, fostul jucător de fotbal a spus că este foarte greu să fii soție de fotbalist. Totodată, Victor Pițurcă a criticat unele dintre soțiile de fotbaliști care publică fotografii în ipostaze sexy în mediul online.

„Foarte greu. Eu nu prea am știut cum au crescut copiii mei. Numai soția mea s-a ocupat, eu eram numai în cantonamente. Nu știam viața de familie, nu veneam. Văd acum soții de fotbaliști care apar în fotografii, selfie-uri, dezbrăcate. Cum să țină o astfel de… (n.red.: relație). E foarte greu. Pentru o soție de fotbalist e foarte grea viața. Trebuie să stai majoritatea timpului singură. Sunt niște sacrificii, mai ales dacă ai copii”, a mai spus Victor Pițurcă, pentru sursa citată.

Citește și: Cristina Ich vorbește despre cel mai inedit proiect de dezvoltare personală: „Portait of a Woman, cea mai mare realizare a mea în online”

Citește și: Cristina Ich a fost abandonată de tatăl natural în copilărie. „L-am căutat acum câțiva ani”

Cu ce se ocupă Alexandru Pițurcă

Fiul fostului selecționer, Alexandru Pițurcă, a evoluat pe post de atacant la mai multe cluburi de fotbal din România. Deși a depus o „muncă titanică”, Alexandru nu a atins succesul pe care Victor Pițurcă și l-ar fi dorit pentru el în fotbal. Fostul jucător de fotbal spune despre el că a fost un tată exigent, care, deși a lipsit din viața copiilor lui, s-a asigurat că aceștia vor avea o educație sănătoasă. „Am niște copii liniștiți și cu o educație aleasă”, a completat.

Alexandru Pițurcă i-a călcat pe urme tatălui său, iar, în 2001, pe când avea 18 ani, a debutat ca fotbalist în Liga 1 la Steaua București. Fără reușite notabile, s-a retras din activitate în 2011, ultima echipă la care a jucat fiind Khazar Lankaran din Azerbaidjan. Printre formațiile la care a mai evoluat fiul fostului selecționer se numără Universitatea Craiova, TSKA Sofia, Pandurii Târgu Jiu și FC Brașov.

Citește și: Aluziva și Cristina Ich, conflict în mediul online pe tema ajutoarelor pentru refugiații din Ucraina

Citește și: Anca Serea a izbucnit în lacrimi la un salon de înfrumusețare. Cristina Ich a povestit toată întâmplarea

În ultimii ani, Alexandru Pițurcă a investit în imobiliare cu tatăl lui. Împreună au construit un complex imobiliar de lux în zona Catedralei Mântuirii Neamului, unde un apartament se vindea și cu 300.000 de euro.

„El e adulat de femei. Unde merge toate fetele grămadă pe el. (…) Dar el a fost un tip modest și niciodată când deschid un subiect cu el despre o femeie nu discută. (…) Mie, în general, fetele cu care a fost el nu mi-au fost la suflet. Eu voiam altceva pentru el. Nu mi-am dorit pentru el vedete. El a vrut numai vedete. Este un mic dezavantaj. I-am spus: Statutul de bărbat implică anumite obligații. El e tot libertin”, a mai declarat Victor Pițurcă.

Citește și: Cristina Ich și-a schimbat numele din buletin

Citește și: Cum se menține Cristina Ich în formă

Victor Pițurcă: „Cristina e o femeie cu capul pe umeri”

Deși a făcut aceste afirmații, Victor Pițurcă are o părere bună atât despre Cristina Ich, cât și despre relația dintre model și fiul lui.

„Am impresia că el e tot la stadiul de copil. Acum are copil, are băiat. A fost cu o femeie, femeie în adevăratul sens al cuvântului. Cristina e o femeie cu capul pe umeri. Pe Cristina nu o iau așa. N-am inclus-o (n.red.: la vedete). De Cristina s-au scris multe tâmpenii pe care le-am verificat. Trebuie să știi să ai grijă de familia ta. Nu că n-a fost să fie, poate fi. Nu-i văd despărțindu-se. E greu, e dificil. Ei se iubesc în continuare. Ăsta e adevărul. Cel mai important moment al lui în viața asta este acum, cu Cristina”, a mai declarat Victor Pițurcă, pentru sursa citată.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton