Ce părere are Delia despre fosta relație a soțului ei cu Andreea Marin?

.

Din anul 2012, Delia (41 de ani) este căsătorită cu Răzvan Munteanu (46 de ani). Recent, pentru Antena Stars, Delia a dezvăluit ce părere are despre fosta lui relație cu Andreea Marin (49 de ani).

Ce părere are Delia despre fosta relație a soțului ei cu Andreea Marin?

Înainte ca Delia și Răzvan să se cunoască, în anul 2004, managerul a format un cuplu cu prezentatoarea TV Andreea Marin. Cei doi s-ar fi cunoscut în cadrul ediției Cerbului de Aur din 2004.

La acea vreme, Răzvan Munteanu avea 27 de ani, iar Andreea Marin 30. Relația nu a fost una lungă, însă a fost serioasă, potrivit declarațiilor Deliei. „Gura lumii ar fi gata să jure că iubitul misterios al Andreei este nimeni altul decât un tânăr om de afaceri, pe nume Răzvan Munteanu”, scria presa în 2004.

„Știu de fostele relații ale lui Răzvan. Mă rog, singura serioasă fiind cea cu Andreea Marin, dar nu îmi fac probleme din această cauză”, a spus Delia, potrivit Antena Stars.

Delia, despre relația cu Răzvan: „Facem ce simțim, când simțim, spontan”

Pentru VIVA!, în vara anului trecut, Delia mai spunea cum a fost perioada de izolare pentru ea și pentru soțul ei: „Totul a fost foarte bine. Ne-am uitat la filme, am petrecut timp împreună, ne-am văzut cu Oana, sora mea, cu copiii ei, cu prietenii apropiați.

Având în vedere că, în rest, suntem super activi și nu reușim să petrecem timp împreună, acum a fost bine și am recuperat. Nu am avut cum să ne plictisim! (…) Suntem … naturali. Facem ce simțim, când simțim, spontan”.

„Eu nu știu dacă cineva o înțelege și o iubește mai mult decât Răzvan. Eu nu i-am auzit să se contrazică niciodată. Nu am văzut un alt bărbat mai iubitor, atent și drăgăstos. A răsplătit-o Dumnezeu din plin”, spunea mama artistei, Gina Matache, în urmă cu ceva timp, potrivit Antena Stars.

Foto: Instagram

Citește și:

De ce afecțiune suferă Delia? Provoacă anxietate, furie sau chiar stări de panică

Oana Mareș, despre preotul care i-a botezat copilul: „Nu o să uit toată viața. Soțul mă ținea să nu…”

Radu Vâlcan, primele declarații despre numele celui de-al treilea fiu

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton