Ce părere are Andreea Antonescu despre operațiile estetice: „Putem atrage atenția și din alte puncte de vedere”

.

Andreea Antonescu (41 ani) și-a spus părerea despre operațiile estetice la care tot mai multe vedete apelează. Artista, care și ea a trecut pragul cabinetului medicului estetician de câteva ori, susține că unele intervenții sunt necesare pentru a te simți mai bine cu tine însuți.

Mamă a două fete, Sienna și Victoria, cântăreața a declarat că a realizat ce este cu adevărat în viață și că nu este atât de important felul în care se îmbracă sau în care arată.

Andreea Antonescu, despre operațiile estetice

După ce la începutul carierei a dat banii pe diferite lucruri scumpe și nefolositoare, Andreea Antonescu spune acum că a aflat ce este cu adevărat important.

„Nu aș da niciodată bani pe lucruri care să consider eu că îmi aduc valoare. Am învățat de-a lungul timpului. Au fost momente în viața mea, în care am aruncat banii pe tot felul de lucruri pe care mi le-am dori, sau nu, dar am vrut să fie la mine în dressing. Ulterior am realizat că a fi bine cu tine însuți, nu este neapărat despre lucrurile materiale, nu este neapărat despre lucrurile scumpe”, a declarat Andreea Antonescu pentru Spynews.

Artista spune că același lucru se aplică și operațiilor estetice. Aceasta este de părere că acest tip de intervenții sunt bune pentru rezolvarea anumitor complexe.

Citește și: Ce spune Andreea Antonescu despre o împăcare cu fostul soț, Traian Spak. Răspunsul surprinzător dat de artistă

Citește și: Decizia luată de Andreea Antonescu în privința fiicelor sale. De ce nu o implică pe Sienna în creșterea micuței Victoria

„La fel și cu operațiile estetice, dacă îți dorești, rezolvi un complex din copilărie, înțeleg, dar în rest, să cheltuiești niște bani pe ceva care consideri că-ți aduce un plus de imagine, nu sunt de acord. Suntem suficienți noi înșine, putem evolua și atrage atenția și din alte puncte de vedere, nu doar din punct de vedere al caroseriei, cum spunea tatăl meu, sau al vestimentațiilor foarte scumpe”, a precizat ea.

Ce intervenții estetice și-a făcut artista

Andreea Antonescu apelează de mai mulți ani la serviciile aceluiași medic estetician. După ce a adus-o pe lume pe micuța Victoria, fata pe care o are din relația cu Victor Vrînceanu, solista a vrut să își aducă câteva îmbunătățiri.

Aceasta și-a injectat botox în zona frunții, a ochilor și între sprâncene și și-a sculptat pomeții cu fillere pe bază de acid hialuronic.

Citește și: Victor Vrînceanu, dezvăluiri despre acordul încheiat cu Andreea Antonescu în privința fetiței lor: „Îmi vine să înnebunesc pur și simplu”

Citește și: Sharon Osbourne a dezvăluit că a încercat să se sinucidă. Cum a ajuns soția lui Ozzy Osbourne în pragul colapsului

„Aștept momentul ăsta de foarte mult timp! Eu vin la domnul doctor de ceva timp și îmi face aceste proceduri. În momentul în care m-am întors astă vară din America Express, bineînțeles că primul telefon pe care l-am dat a fost către domnul doctor dar am aflat și de o sarcină între timp iar domnul doctor a fost pentru prima dată când a refuzat să îmi facă orice gen de procedură, tocmai pe motive de sarcină. Am apreciat foarte mult faptul că dincolo de imagine, dincolo de absolut orice, încercăm să fim oameni și ne gândim atunci care sunt prioritățile cele mai importante, pentru că toate celelalte pot aștepta. Acum că am terminat tot acest proces al nașterii, al alăptării, bineînțeles că am fost foarte nerăbdătoare să particip la această întrevedere”, spunea Andreea Antonescu înainte de a ajunge în cabinetul medicului estetician, potrivit ciao.

Deși a precizat că nu îi plac operațiile estetice, artista consideră că unele intervenții trebuie făcute pentru a se simți bine în pielea ei.

„Nu sunt înnebunită după aceste operații, sau după operații, în general. Sunt lucruri care trebuie făcute pentru că legea gravitației nu ne evită pe niciunul dintre noi și atât timp cât nu am niște efecte atât de negative, nu avem de ce să nu o facem. La urma urmei important este să ne simțim bine în pielea noastră. Să facem niște intervenții pentru că ni le dorim noi”, a precizat ea.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Andreea Antonescu

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton