Ce operație estetică regretă Vica Blochina: „Cea mai dureroasă. Mă trezeam noaptea și mă duceam la spital”

.

Vica Blochina (47 de ani) a enumerat recent toate intervențiile la care a apelat. Fosta balerină este adepta operațiilor estetice, lucru pe care nu l-a ascuns niciodată.

Anul acesta, Vica Blochina a apelat la o intervenție numită plicatură gastrică, cel mai modern tip de intervenție chirurgicală bariatrică sau metabolică. Stomacul este micșorat chirurgical, prin efectuarea unor pliuri în peretele gastric, urmate de sutura pliurilor, cu fire chirurgicale neresorbabile.

Vica Blochina: „Mi-am făcut o groază de intervenții estetice. Toate au avut un scop”

Ulterior, în emisiunea ei online, „Femeia deasupra”, Vica Blochina a enumerat toate intervențiile estetice la care a apelat de-a lungul anilor. A început la 25 de ani, cu botox, și spune că nu are de gând să se oprească. Prima operație estetică a suferit-o mai târziu, la 34-35 de ani, după ce a născut.

Vica Blochina are un fiu, Edan, din fosta relație extraconjugală cu Victor Pițurcă. În prezent, băiatul locuiește cu antrenorul.

„Mi-am făcut o groază de intervenții estetice. Toate au avut un scop. O dată filmam un reality show și aveam nevoie de conținut, mi-am făcut rinoplastie. Apoi mi-am făcut augmentare de sâni. Am simțit nevoia deoarece, după naștere, am renăscut și aveam nevoie să mă simt femeie, frumoasă”, a explicat Vica Blochina pe YouTube.

Citește și: Ce spune Vica Blochina despre decizia fiului ei de a se muta cu tatăl lui, Victor Pițurcă

Ce operație estetică regretă Vica Blochina. „Când mă uit în oglindă, nu pot să spun că sunt super fericită”

Deși este adepta ajustărilor de ordin estetic, Vica Blochina spune că regretă una dintre intervențiile suferite.

„Am făcut augmentare de fese, o intervenție pe care nu aș mai face-o niciodată. Nu aș repeta-o și nici nu o recomand. A fost cea mai dureroasă. Nici nu aveam nevoie. M-a pus domnul doctor să mă îngraș 7 kilograme. S-a făcut o liposucție, s-a extras grăsime și s-a introdus în fese. Durerea liposucției este inumană. Mă trezeam noaptea și mă duceam la spital să fac perfuzii. M-a durut extrem de tare. Operația a fost extrem de reușită, însă acum, când mă uit în oglindă, nu pot să spun că sunt super fericită. Când m-am îngrășat, m-am îngrășat peste tot”, a declarat Vica Blochina.

Citește și: Vica Blochina, în depresie din cauza kilogramelor în plus: „Am vrut să mor”

Fosta balerină nu este încântată nici de decizia de a-și introduce grăsime în față, o intervenție care, spune ea, este ireversibilă.

„Mi-am pus și grăsime în față. Zici că eram monstru. Văzându-mă zilnic mi se părea că eram foarte mișto. Apoi m-am văzut într-o poză și m-am speriat. Se deformase fața pentru că mă îngrășasem. Și n-ai ce să faci, n-ai cum să le scoți”, a explicat Vica Blochina.

Vica Blochina: „Botoxul este o necesitate”

„Botoxul este o necesitate, din punctul meu de vedere. Fac botox de la 25 de ani. E un mini-lifting. Am avut acid în față, dar nu mai pun nici acid, nici grăsime în față, pentru că nu-mi place fața grasă. Am mai făcut fire, efectul este wow, dar nu durează foarte mult. Mi-am făcut și ridurile din jurul buzelor”, a completat.

Deși nu se ascunde de cei care o urmăresc, Vica spune că, uneori, comentariile negative o afectează. Totuși, tot ea consideră că cei care comentează o fac din frustrare, pentru că nu-și permit operațiile estetice pe care și le-ar dori.

Citește și: Câți bani cheltuie Vica Blochina pe lună? „Am un standard foarte ridicat. Aș face orice pentru un milion de euro” / Video

„Operațiile sunt costisitoare, de la 5.000 de euro în sus. S-au scumpit foarte mult. Faptul că vrea medicul să facă operația pe barter, înseamnă că reprezinți ceva. Toate operațiile mele estetice au fost pe barter. Oricine care-și permite își face îmbunătățiri. Oamenii care comentează o fac din frustrare”, a mai declarat Vica Blochina.

Vica Blochina s-a născut pe 8 august 1975, în Klaipeda, Lituania, dar locuiește de mai bine de 20 de ani în România. A devenit cunoscută ca balerină la clubul Melody, în cadrul unei trupe de balet din Lituania. Mai târziu, în 2012, și-a făcut debutul în televiziune în calitate de co-prezentatoare a emisiunii „Telefonul de la miezul nopții”, difuzată pe Antena 2.

Foto: Instagram; Captură YouTube

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton