Ce onorariu au cele mai mari soliste de muzică populară. Cât câștigă Irina Loghin și Sofia Vicoveanca la un eveniment

.

Irina Loghin, Sofia Vicoveanca și Elena Merișoreanu sunt trei dintre cele mai mari soliste de muzică populară, acestea fiind dorite la fiecare mare eveniment. Astfel că nu este de mirare faptul că agenda lor este mai tot timpul plină. Impresarul Radu Baron a dezvăluit care sunt onorariile pe care celebrele interprete le cer.

Ce onorariu au marile soliste de muzică populară

Deși sunt unele dintre cele mai iubite și solicitate interprete de muzică populară, Irina Loghin, Elena Marișoreanu și Sofia Vicoveanca nu solicită sume exorbitante la evenimentele la care sunt chemate. Radu Baron, care a colaborat de-a lungul timpului cu toate cele trei soliste, a dezvăluit cât cer acestea pentru a performa la un eveniment.

Potrivit impresarului, onorariul lor este încadrat între 1.500 și 2.000 de euro.

„Onorariul solistelor mari, din Generația de Aur, este cuprins între 1.500 și 2.000 de euro, plus TVA, pentru un eveniment. Dar merită toți acești bani, sunt foarte iubite, ele ridică mesenii în picioare la nunți, încing hora pe ringul de dans. Iar Irina Loghin spune și bancuri de acești bani, e genială! Păi, cer solistele debutante, care de-abia pot cânta, vreo 1.000 de euro, pe lângă aceste fete, ele chiar nu cer mult. Vin să cânte adesea și de drag, viața lor este scena, nu neapărat banii”, a declarat Radu Baron pentru Playtech Știri.

Citește și: De ce a fost Irina Loghin dată jos de pe scenă, la Iași. Ce s-a întâmplat în culise: „Știm cu toții cât de obositor este”

Citește și: Elena Merișoreanu, o nouă intervenție estetică la 77 de ani: „Nu a fost nimic dureros”. Cum arată acum

Sofia Vicoveanca oferă un show complet

Deși evită să vorbească despre onorariul ei, Sofia Vicoveanca (82 ani) spune că preferă să discute în privat cu toți cei care îi solicită serviciile.

„Cine are nevoie de mine mă sună și vorbim în particular, nu este o chestie de fală. Mă înțeleg cu persoana care mă invită, depinde cât vrea să îi cânt, unde are loc petrecerea sau evenimentul, depinde de mulți factori”, a afirmat ea.

Îndrăgita interpretă de muzică ușoară a precizat că ea nu doar cântă, ci și spune povești în timpul spectacolelor sale.

„La spectacole, eu și cânt, spun și povești, mă pregătesc să iasă totul perfect, căci la spectacole oamenii plătesc un bilet, iar eu de acei bani trebuie să le bucur sufletul. Fiul meu mai îmi zice să nu mai merg să cânt prin toate colțurile țării, dar eu nu mă las, cât o mai vrea Dumnezeu voi fi pe scenă. La 82 de ani încă mă ține vocea, cânt live, fără bandă. Fiecare om are câte un har, totul este să ai grijă și să îi mulțumești Cerului pentru ce ți-a dăruit”, a precizat Sofia Vicoveanca.

Citește și: Sofia Vicoveanca, întâmplare neobișnuită în tren: „S-a dus cu mâinile fix la urechile mele, să verifice dacă am cicatrice de la o posibilă operație de lifting facial” / Exclusiv

Citește și: Gabriela Lucuțar a divorțat după 20 de ani de căsnicie. Cu cine rămân copiii „Reginei Întunericului”: „S-a terminat și partajul”

Irina Loghin, admirată pentru vocea ei și simțul umorului

Radu Baron a vorbit cu admirație despre Irina Loghin (85 ani) care, pe lângă vocea impresionantă, are și un simț al umorului dezvoltat.

„Irina Loghin cântă și acum live, la spectacole este și foarte amuzantă, căci are și bancuri în program, știe o gramadă, le spune și în culise, colegilor. E o plăcere să o ai invitată la un eveniment. Este și punctuală, foarte cochetă, este o plăcere colaborarea cu această mare artistă”, a afirmat impresarul pentru publicația citată anterior.

La rândul lui, Constantin Enceanu a vorbit despre frumusețea interpretei.

„Este frumoasă, nu știu dacă își face ceva tratamente, este secretul dânsei, însă orice ți-ai face și oricât te-ai plimba prin parc, contează gena. Și dânsa are o genă bună, moștenită din familie. Are mare succes la public, este foarte iubită”, a afirmat artistul.

Elena Merișoreanu a început să refuze contracte

Pe de altă parte, Elena Merișoreanu a mărturisit că în ultimii ani a început să refuze contractele pentru a petrece mai mult timp cu familia ei.

„De sărbători, nu mai cânt, nici dacă-s plătită triplu, prefer să stau acasă, la masă, cu familia, că și așa ani la rând am tot fost plecată și i-am lăsat singuri. Înainte, acceptam toate invitațiile, pierdeam nopți întregi, acum însă merg la foarte puține nunți și fac numai un program, nu mai cânt toată noaptea, ar fi pentru mine extrem de obositor”, a precizat solista.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu cele trei mari interprete de muzică populară

Sursă foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton