Ce onorarii au artiștii din România pentru un spectacol. Dezvăluirea făcută de Săndel Bălan, tatăl Andreei Bălan: „S-a ajuns la niște prețuri astronomice”

.

Tatăl Andreei Bălan, Săndel Bălan, a dezvăluit care este onorariul fiicei sale pentru un spectacol. Bărbatul, care este impresar de mai mulți ani, spune că artiștii care apar la televizor și-au crescut foarte mult tarifele pentru show-uri.

Săndel Bălan, despre onorariile artiștilor din România

Sândel Bălan a fost primul impresar al fiicei sale, Andreea Bălan, acesta activând în acest domeniu de mai bine de 20 de ani. Bărbatul susține că acum, mulți artiști și-au crescut onorariile pentru spectacole din cauza faptului că apar des la televizor. Iar cei care sunt jurați în diverse emisiuni, cer și mai mulți bani.

„Acum se dau prea mulți bani unde nu trebuie. Dacă artistul stă pe TV, la Vocea României, Românii au Talent sau Te cunosc de undeva, unde e și fi-mea, normal că le crește imaginea. Și marea majoritate cer foarte mult. S-a ajuns la niște prețuri astronomice. Lumea văzându-i mereu la televizor, și-au crescut foarte mult tarifele la spectacole”, a afirmat Săndel Bălan pentru Cancan.

Impresarul spune că și fiica sa, Andreea Bălan, are prețuri mari pentru un show, însă, potrivit acestuia, un artist mare cere chiar și 20.000 de euro.

Se poate ajunge și la 20.000 de euro pentru un spectacol. Depinde de formula în care vine artistul. Și Andreea are prețuri destul de ridicate. Nu știu exact cât, pentru că nu mă ocup eu de ea”, a dezvăluit Săndel Bălan.

Citește și: Andreea Bălan le dă replica celor care critică diferența de vârstă dintre ea și Victor Cornea: „Avem empatie pentru nefericirea lor” / Exclusiv

Citește și: Ce a sacrificat Andreea Bălan pentru a reuși într-o industrie guvernată de bărbați: „A fost greu să fiu luată în seamă” / Exclusiv

De ce au dispărut trupele mari

Impresarul a explicat și de ce au dispărut majoritatea trupelor mari din România. Dacă pe vremea în care trupa Andre cucerea scenele marilor orașe și lansa hit după hit, existau numeroase trupe, precum N&D, ASIA, Talisman, Body&Soul sau L.A., acum doar câțiva artiști mai vor să împartă scena.

„În perioada Andre, a fost o perioadă prolifică, de inspirație. Au apărut trupe mari precum 3SE, N&D, Talisman, L.A, ASIA și multe altele. Toți aveau hit-uri. Cel puțin unul. Iar marea lor majoritate se cântă și acum. Atunci artiștii erau hotărâți și serioși. Acum fiecare vrea să cânte singur, trupele au cam dispărut”, a explicat Săndel Bălan.

Citește și: Andreea Bălan, ipostaze provocatoare într-un costum de baie minuscul. Cum s-a fotografiat iubita lui Victor Cornea. „Irezistibilă!”

Citește și: Alina Ceușan a născut al doilea copil. Influencerița a adus pe lume o fetiță: „Am plâns de bucurie”

Câți bani ar fi câștigat Andreea Bălan din muzică

Invitată în urmă cu mai mult timp în podcastul „Vorba lui Jorge”, realizat de Jorge, Andreea Bălan a dezvăluit că a reușit să câștige o sumă mare din muzică.

Întrebată de cântăreț ce ar alege între dragostea vieții sale și un milion de euro, jurata de la Te cunosc de undeva a răspuns fără să ezite: „Dragostea vieții mele. Un milion de euro, îi fac pe ăia. Am făcut milionul. L-am și cheltuit”.

„Jorge: L-ai și cheltuit?

Andreea Bălan: Păi da.

Jorge: L-ai și făcut la loc?

Andreea Bălan: Da, l-am făcut. În fine, am în bunuri. Casa valorează mult, mai am două apartamente, dar l-am făcut.”

De asemenea, în trecut, ea a dezvăluit ce sumă cere Delia pentru un concert, în timp ce spune că ea a ales să ceară un onorariu mai mic pentru a se asigura că va mai fi chemată și altă dată de organizator.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Andreea Bălan și Săndel Bălan

Sursă foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton