Ce o să scrie în certificatul de naștere al fiului lui Theo Rose și Anghel Damian. Dezvăluirea făcută de tatăl artistei

.

Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinți miercuri dimineață, 14 iunie, după ce artista a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Tatăl cântăreței, Ioan Diaconu, a dezvăluit care este numele pe care nepotul său îl va purta.

Deși spune că încă nu l-a văzut personal, ceilalți membri ai familiei sunt foarte fericiți și încântați de micuț. De asemenea, bărbatul zice că Anghel a fost tot timpul lângă fiica sa.

Ce o să scrie în certificatul de naștere al fiului lui Theo Rose

Cum Theo Rose nu este căsătorită cu Anghel Damian, toată lumea se întreabă ce nume va fi trecut în certificatul de naștere al nou-născutului. Răspunsul l-a dat chiar Ioan Diaconu, pentru Antena Stars.

Tatăl lui Theo a dezvăluit că noul membru al familiei se va numi Sasha Ioan Diaconu, numele de familie fiind cel al artistei.

„Sunt tare fericit și bucuros! Am avut emoții mai mari decât Theo. Nu am vorbit cu Theo, nici nu am îndrăznit să o deranjez, voi fi la vizită la ora 15:00. Din ce am văzut, din postările familiei, observ că este în regulă, a fost o naștere bună și frumoasă, un copil zdravăn, sănătos și speram să decurgă normal. Destul de mare copilul, foarte bine dezvoltat. Noi ne bucurăm grozav, este o realizare extraordinară. așteptăm de mult timp, anii trec peste noi. Ne bucurăm tare mult că a apărut. Am pielea de găină pe mine, este o bucurie enormă, nu prea am întâlnit astfel de stări”, a declarat Ioan Diaconu la postul de televiziune, potrivit SpyNews.

Citește și: Theo Rose, prima declarație după ce a născut. Artista și Anghel Damian sunt părinții unui băiat

Citește și: Cine este Raluca Diaconu, nașa de botez a copilului lui Theo Rose și al lui Anghel Damian

Tatăl artistei, copleșit de emoții

Tatăl îndrăgitei cântărețe a mărturisit că este foarte emoționat pentru noua postură în care se află, cea de bunic.

„Da, așa este, a născut. Sunt tare fericit de acest lucru, am avut atâtea emoții! Avem program de vizită, mergem la ea la ora 15:00. (Theo Rose) este bine, Anghel este lângă ea. Vom fi și noi prezenți, familia, sora ei, fratele ei, toți vom fi acolo. E extraordinar! Am niște emoții fantastice, deși am o vârstă… Ar trebui să fiu obișnuit, am avut trei copii, dar la niciunul nu am fost atât de emoționat”, a declarat Ioan Diaconu pentru Playtech.

Totodată, bărbatul a vorbit despre legătura specială pe care o are cu fiica sa.

„Cu Theo eu am stat de la o lună de zile. S-a creat o punte deosebită între noi doi. Era jucăria mea, era copilașul meu. Abia acum îmi dau seama cât de bătrân sunt”, a spus acesta.

Citește și: Codin Maticiuc și George Ivașcu, mesaj pentru fiul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian: „Bun venit în Clan!” / Video

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian, pentru prima dată împreună într-un videoclip. Câte kilograme a luat artista în sarcină

Ce semnificație are numele băiatului lui Theo Rose și Anghel Damian

Theo Rose a dezvăluit în urmă cu mai multe luni că fiul ei se va numi Sasha Ioan, un nume cu o semnificație puternică.

Porivit semnificatia-numelui.net, Sasha provine de la grecesul Alexandros care înseamnă războinic, iar persoanele care poartă acest nume sunt energice și îndrăznețe.

Cel de al doilea prenume al copilului, Ioan, are o semnificație biblică. Acesta înseamnă „Dumnezeu m-a milostivit”. Specialiștii spun că, la origine, acest nume este o formulă de mulțumire față de divinitate.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Theo Rose

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton