Ce nume neobișnuit au ales Rihanna și A$AP Rocky pentru al doilea copil. „E o nebunie!”

.

Numele neobișnuit al celui de-al doilea fiu al lui Rihanna și A$AP Rocky a fost dezvăluit, la o lună după ce cântăreața a născut.

Superstarul, în vârstă de 35 de ani, și rapperul, în vârstă de 34 de ani, și-au numit fiul Riot Rose Mayers, notează Daily Mail.

Rihanna: „Totul se schimbă când ai un copil!”

Numele are o însemnătate aparte pentru A$AP Rocky, artistul lansând anul acesta o piesă intitulată „Riot” împreună cu Pharrell Williams.

Conform certificatului de naștere obținut, Riot s-a născut pe 1 august 2023, la Spitalul Cedar Sinai din Los Angeles, la ora 7:41 a.m.

Citeşte şi: Rihanna, ședință foto incendiară. Cum s-a pozat artista înainte de a deveni mamă: „Îmbrățișând maternitatea”

Citeşte şi: Rihanna și-a cumpărat un penthouse cu o sumă imensă: 21 milioane dolari. Imagini din interiorul apartamentului

Citeşte şi: Rihanna a purtat un colier pentru burtă, cu diamante, în valoare 1.8 milioane dolari la Oscar After Party

Citeşte şi: Numele fiului artistei Rihanna a fost dezvăluit. Micuțul a fost numit după un celebru rapper

Cuplul a ținut să păstreze tradiția în alegerea numelor pentru copii, după ce au stabilit ca ele să înceapă cu litera „R”. Primul copil al artiștilor, născut în mai 2022, a primit numele de RZA Athelston Mayers.

Luna trecută, artista declara că simte acum că familia ei este „completă”.

Potrivit People, se pare că perechea nu mai are în plan alți copii.

„Ajungi să ai un altfel de respect pentru mame și tați”

„Rihanna simte că familia ei este acum completă. Este ceea ce și-a dorit întotdeauna” – a declarat o sursă apropiată cuplului.

Superstarul a vorbit în martie despre maternitate, într-un interviu acordat British Vogue.

„A avea un copil deblochează, sincer, o altă latură a vieții în care acum ești în matricea cu oamenii care au deja copii. Ajungi să ai un altfel de respect pentru mame și tați. Totul se schimbă când ai un copil. O, Doamne, este feeric. Este totul. Chiar nu-ți amintești de viața de dinainte, iar acesta e cel mai nebunesc lucru din toate timpurile.

Încerci să-ți amintești literalmente de asta – și există fotografii din viața mea de dinainte să nasc -, dar sentimentele, dorințele din trecut, totul, nu te mai identifici cu ele, nu îți mai permiți mental să te duci atât de departe, pentru că… Pentru că nu mai contează!” – a spus Rihanna.

Vorbind despre nașterea fiului ei, ea a continuat: „În esență, de la o persoană am devenit doi. Intri în spital ca un cuplu și pleci ca o familie de trei. E o nebunie. Și, Doamne, acele prime zile sunt nebunești. Tu nu dormi. Deloc. Nici măcar dacă ai vrea. Și, da, chiar simți că poți face orice (n.r. – când ești mamă). Chiar lucruri dintre cele mai nebunești!”

În timpul sarcinilor, Rihanna a realizat mai multe pictoriale sexy, fiind extrem de mândră de cum arată corpul ei cu un copil în pântec și dorind să sublinieze că o femeie este mai frumoasă când decide să devină mamă.

„În onoarea primei mele sarcini, îmbrățișând maternitatea și magia pe care acest trup a făcut-o. Bebe RZA… se afla acolo fără să aibă idee cât de nebună este mama lui sau în cât de obsedată mă va transforma”, a scris Rihanna pe Instagram, în dreptul unor imagini cu burtica de gravidă.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton