Ce nume are Oana Roman în buletin: „Ultimul lucru pe care mi-l doresc este să mai scrie Elisei pe undeva”

.

Oana Roman a divorțat de Marius Elisei în anul 2021, însă despărțirea definitivă a avut loc la începutul lunii septembrie 2023. Deși nu mai sunt căsătoriți, fiica lui Petre Roman încă folosește pe rețelele de socializare numele de familie ai fostului ei soț. Acum, ea a explicat de ce încă apare cu numele Elisei pe social media.

După ce o internaută a criticat-o în comentarii pe influenceriță pentrru că folosește în continuare numele de familie al lui Marius Elisei. Astfel, acesta a decis să îi răspundă acesteia și să îi explice care este motivul pentru care nu și-a schimbat încă numele.

De folosește încă Oana Roman numele lui Marius Elisei

Oana Roman apare în continuare pe Instagram cu sub numele de Oana Roman Elisei, deși a divorțat de Marius Elisei în urmă cu doi ani. Cu toate că a încercat să repare relația și să formeze din nou o familie, lucrurile nu au evoluat favorabil pentru cei doi, astfel că au ajuns să se separe definitiv. Mai mult, bărbatul deja și-a refăcut viața amoroasă în brațele unei alte femei și spune că este mai fericit ca niciodată.

Acum, după ce a fost criticată pe rețelele de socializare că încă folosește numele lui Marius Elisei, fiica lui Petre Roman a decis să lămurească situația.

„Draga mea M., dacă m-ai fi urmărit, ceea ce nu cred că este cazul, ai fi aflat că mă chinui din 2021 să schimb numele pe Instagram. Imediat după ce am divorțat, am renunțat evident la numele de Elisei și am rămas doar cu numele meu, Roman”, a afirmat Oana pe Instagram.

„Dar având cont cu foarte mulți urmăritori, nu pot schimba numele doar la „edit profile”, am nevoie de un accept din partea Instagram și, deși am trimis mail-uri și notificări, nu am reușit încă să primesc un răspuns de la ei.  Pe pagina oficială de Facebook am reușit, în buletin mă cheamă doar Roman, și crede-mă, ultimul lucru pe care mi-l doresc este să mai scrie Elisei pe undeva, dar nu depinde de mine. Nu-mi doresc nimic mai mult decât să reușesc să scap de acest nume peste tot. Sper că acum te-ai liniștit”, a explicat influencerița.

Citește și: Marius Elisei își dorește să devină din nou tată, după despărțirea de Oana Roman. Cum l-a cucerit actuala iubită

Citește și: Oana Roman a decis să își ducă fiica la psiholog: „Este foarte afectată emoțional” / Video

Citește și: Oana Roman nu regretă despărțirea de Marius Elisei: „În momentul în care ieși dintr-o relație toxică…”

Citește și: Reacția fiicei lui Teo Trandafir când a auzit că renunță la televiziune și revine la radio. „Am zăpăcit-o!” / Exclusiv

Oana, vești bune despre Mioara Roman

Într-o altă postare pe Instagram, Oana Roman a dezvăluit că mama sa, Mioara Roman, se simte mai bine și a ieșit la terapie intensivă. Mai mult, aceasta urmează să fie externată în curând.

„Am început săptămână foarte bine și am o veste foarte bună! M-au sunat de la spital că mama a fost transferată de la Terapie Intensivă, a ieșit de la Terapie Intensivă, a fost transferată în salon și miercuri vom putea să o luăm înapoi în centru, pentru că în mod miraculos a trecut de toate hopurile. Să știți că toate rugăciunile voastre au contat enorm de mult și vreau să vă mulțumesc încă odată!”, a afirmat Oana Roman pe rețeaua de socializare.

Mai mult, aceasta a vrut să le mulțumească și fanilor ei că au susținut-o în tot acest timp.

„Mama a demonstrat încă odată cât este de luptătoare, câtă putere are și sunt extrem de recunoscătoare și vă mulțumesc că ați fost alături de mine în această perioadă”, a mai spus Oana Roman.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Oana Roman

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton