Ce nu s-a văzut la TV! Laura Giurcanu și Aris Eram au dormit împreună la America Express

.

Aris Eram și Laura Giurcanu au dormit unul lângă celălalt la America Express, după ce chimia dintre ei a fost evidentă în ultimele ediții ale emisiunii. La un moment dat, cei doi chiar și-au spus că se iubesc și și-au trimis pupici.

Cei doi concurenți au fost surprinși în urmă cu câteva săptămâni sărutându-se în mașina influenceriței, după ce au luat masa în oraș. Apoi, în timpul unui podcast, aceștia au spus ce le place unul la celălalt, fără a confirma sau infirma dacă între ei există ceva mai mult decât o prietenie.

Aris Eram și Laura Giurcanu au dormit împreună la America Express

Toți ochii sunt pe Aris Eram și Laura Giurcanu, care au recunoscut că între ei a existat o conexiune încă de când s-au văzut pe aeroport, înainte de a pleca în competiția America Express.

Citește și:  Cum au arătat Andreea Esca și Alexandre Eram în ziua nunții, în anul 2000. Milionarul avea o altă relație când vedeta PRO TV l-a cucerit

După ce Sânziana Negru, coechipiera Laurei în America Express a dezvăluit că cei doi își fac mai tot timpul complimente, iar Aris îi trimite Laurei pupici, cei doi au ajuns să doarmă unul lângă celălalt.

Asta după ce, Alexia a ales să doarmă împreună cu Sânziana, speriată fiind din cauza insectelor din Amazon. Concurenții au dormit într-o fortăreață din lemn cu paturi supraetajate, din cadrul unui trib amazonian. Aici, aceștia au fost înconjurați de insecte, iar Alexia nu a putut dormi din cauza gândacilor.

Citește și: Romică Țociu, pe punctul de a părăsi America Express: „Am simțit că mor” / Video

Citește și: Câți bani au câștigat Ionuț Rusu și George Tănase la America Express: „Suntem doi aerieni cu intenții bune”

Așadar, fiica Andreei Esca și-a luat sacul de dormit și a dormit în același pat cu Sânziana Negru.

„Aseară eu am început să plâng când s-a stins lumina pentru că erau gândaci peste tot și Sânziana m-a luat cu ea în pat. Îmi este foarte frică de gândaci, de tarantule și tot ce înseamnă, mai ales când dorm… Așa că am dormit cu Sânziana și am dormit în sacul de dormit”, spune Alexia Eram.

“Am dormit e mult spus…”, a adăugat Sânziana.

Astfel, Aris Eram a ajuns să dormă cu Laura Giurcanu.

„Aris a dormit lângă Laura și eu lângă Sânziana”, a afirmat Alexia Eram.

„În patul de lângă Laura”, a ținut să sublinieze Aris.

Aris, tachinat de Mario Fresh pe fondul relației cu Laura Giurcanu

Mario Fresh a fost invitat în podcastul pe care iubita lui, Alexia, și fratele ei, Aris Eram îl prezintă, Podcastito Express. Pe tot parcursul transmisiei, artistul l-a tachinat pe Aris, menținând-o de mai multe ori pe Giurcanu.

La un moment dat, Aris i-a spus că este pus pe glume, când Mario Fresh a precizat că ar merge în America Express cu el sau cu Laura Giurcanu.

„Băi, dar ești pus pe glume azi”, a spus Aris Eram.

Citește și: Iulia Albu și Mike au ajuns la psiholog după competiția America Express: “Ne-am certat mai rău”

Citește și: Aris Eram și Laura Giurcanu, primele declarații după ce au fost surprinși sărutându-se: „Îmi place că ești descurcăreț” / Video

„Uite, s-a înroșit”, a reacționat solistul.

Tot în cadrul Podcastito Express, Laura Giurcanu i-a spus lui Aris Eram că îi place de el că este „descurcăreț”.

„În această competiție cred că ne-am împrietenit foarte repede. De la plecare. Din aeroport, unde am stat într-un separeu unde erau doar 2 șezlonguri pe care au dormit Alexia și Sânziana și eu și Laura am dormit pe jos. Nu apucai să stai prea mult de vorbă. Mi se pare că noi ne-am împrietenit uitându-ne unul la altul”, au spus Laura Giurcanu și Aris Eram.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Aris Eram și Laura Giurcanu

Sursă foto: PR, Instagram, Captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton