Ce note a obținut fiul lui Daniel Pavel la examenele de final de liceu. „Suntem niște părinți fericiți” / Video exclusiv

.

Daniel Pavel și Ana Maria Pop formează un cuplu de un an și jumătate și s-au reîntors, cu ajutorul nostru, în perioada liceului, la evenimentul Unica Urban Party 2023. Ne-au spus ce ar alege, în prezent, între o școala privată și una de stat, ce lucruri nebunești au făcut în liceu, dar și experiența lor cu bullyingul în copilărie și adolescență.

În ton cu dress code-ul serii, prezentatorul TV a purtat cămașa uniformei sale de la Liceul de Marină, prin care nu doar că a respectat codul vestimentar al evenimentului, ci a și descoperit cu bucurie că încă îi mai vine. La rândul ei, și Ana a optat pentru rolul de elevă, în locul celui de profesoară.

Daniel Pavel și Ana Maria Pop, elevi model la Unica Urban Party 2023, ediția „Ani de liceu”

CONȚINUT VIDEO UNICA

Făcând o paralelă între învățământul de atunci și cel de acum, Daniel Pavel a remarcat plusurile educației din România de la momentul actual.

„S-a adaptat, e într-o supraviețuire și învățământul, e în «Survivor». Eu am un băiat în clasa a XII-a, la Liceul Francez de la Viena, știu și sistemul francez și austriac, nu este nici mai bun, nici mai rău decât sistemul român. Eu am făcut școala generală 88 din București. Pot să spun că se făcea școală înainte de ‘89, dar pot să spun că acum s-au adaptat metodele. Copiii învață mai mult. Eu aș fi vrut să învăț despre antreprenoriat, despre cum să depui un CV. Sunt multe plusuri, aș spune”, a punctat prezentatorul emisiunii Survivor România.

Citește și: Iubita lui Daniel Pavel, pregătită să devină mamă. Anunțul făcut de prezentatorul Survivor: “Sună a nouă binecuvântare de la Divinitate”/ Exclusiv

Citește și: Unica Urban Party 2023, banchetul pe care nimeni nu îl va uita / Foto și Video

Citește și: Alex Velea, show senzațional la Unica Urban Party 2023, ediția „Ani de liceu”

Citește și: Trupa Body&Soul a încins atmosfera la Unica Urban Party 2023, ediția „Ani de liceu”

Citește și: Ținutele vedetelor prezente la Unica Urban Party 2023, ediția „Ani de liceu”

Citește și: Elizabeth Taylor, amor nebun cu soțul celei mai bune prietene, tot o actriță celebră: „Erau în pat împreună”

Cât despre ce ar alege în prezent între o școală privată și una de stat, cuplul a căzut de acord că preferă sistemul public.

„Eu aș alege o școală de stat pentru că știu cum am făcut eu școala. Pe vremea mea, cel puțin, se făcea școala foarte serios, deci nu simt nevoia (n.red.: unei școli private)”, a spus Ana Maria Pop. „Pentru băiatul meu, acum 18 ani, am ales o școală din sistemul mixt public-privat francez. Acum aș alege școala românească din sistemul nostru public”, a completat prezentatorul.

Daniel Pavel, mândru de fiul lui, Antoniu, care a obținut note maxime la examenele de final de liceu

Fiul lui Daniel Pavel, Antoniu Constantin, locuiește în Viena, alături de mama lui, Anca. Deși s-au separat, Daniel și fosta parteneră au o relație foarte bună, Anca fiind, totodată, apropiată de noua parteneră a prezentatorului, Ana. Antoniu a susținut toate examenele de final de liceu, obținând note maxime la cele de Limbă Franceză și Germană.

„Am informații de ultimă oră. A dat examenul de maturitate, aveam și noi înainte, BAC-ul așa se numea, examenul de maturitate. A luat 20 din 20 la BAC-ul de Limbă Franceză și 1 la Limbă Germană, maximul. Suntem niște părinți fericiți”, ne-a mai spus prezentatorul „Survivor”.

Citește și: Daniel Pavel, surpriză de proporții pentru iubita lui în Republica Dominicană! „Mi-au făcut ziua perfectă” / Foto

Despre nebuniile pe care le făcea în timpul școlii, Ana a mai povestit: „Mă dădeam cu placa în timpul școlii, dar recuperam după aceea. Deci totul a fost ok. Chiuleam de la ore, ca orice om normal. Mâncam în timpul orelor”. „Nebuniile le-am făcut la școala generală 88. La noi, nebuniile la liceu însemnau carceră, era un regim militar. Am făcut destul de multă muncă în folosul comunității noastre, da”, a adăugat Daniel.

Daniel Pavel, despre bullying: „Cred că i se dă o importanță un pic prea mare”

„Când m-am mutat de la Cluj la București aveam vreo trei-patru colegi care insistau să mă facă fata de la țară, până când le-am demonstrat că sunt fata care a luat 10 la BAC și la Olimpiadă la fel”, ne-a mai spus Ana, întrebată dacă a experimentat vreodată bullyingul.

„La noi era parte din materia de învățământ. Fiind Liceu de Marină, de băieți, ori erai bun ori deveneai bun. Nu era cum e definit astăzi, cred că i se dă o importanță un pic prea mare. Eu aș insista pe bullyingul online, pe care îl văd pe pielea mea, pe acești cyber eroi, keyboard warriors, care pot să ducă discuția departe, din spatele anonimatului. Cu celălalt public (n.red.: în sistemul de învățământ), sunt sigur că există profesori, părinți sau arte marțiale care pot să descurce situația (n.red.: zâmbește)”, a completat prezentatorul TV.

Mulțumiri speciale sponsorilor și partenerilor – DR. FITERMAN, MAGNAPHARM, cu brandurile FORCAPIL și BIOOIL, PARKLAKE Shopping Center, CORSO, LILIAC, KANAL D și WORLD Class – care ne-au fost alături și au făcut posibil ca evenimentul Unica Urban Party să se desfășoare și în acest an! Mulțumim LUME SOCIAL BAR pentru cocktailurile pregătite cu drag și oferite invitaților noștri!

Foto: Unica Urban Party 2023, Instagram

Montaj video: Ada Cheroiu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton