Ce meserie are Monica Gabor în America. Dezvăluirile făcute de Irinel Columbeanu: „Nu mai are nicio afacere”

.

Monica Gabor s-a mutat în urmă cu mai mulți ani în America, unde s-a reinventat. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu s-a recăsătorit și și-a schimbat și meseria. Dacă pe vremea când locuia în România era model, se pare că în State aceasta a ales un cu totul alt drum.

Ce meserie are Monica Gabor în America

După ce s-a mutat în America, Monica Gabor a vrut să devină femeie de afaceri, dar lucrurile nu au decirs așa cum a sperat. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a încercat să-și lanseze propria linie vestimentară care să îi poarte numele, dar fără succes.

Mai apoi, fosta doamnă de la Izvorani a încercat că aducă în România marca de ceaiuri energizante a actualului ei soț. Mr Pink. Dar și acest proiect a fost sortit eșecului.

În urmă cu șapte ani Monica se implica într-un alt proiect. Aceasta a lansat propria aplicație de live-streaming pe care, în cele din urmă, a decis să o vândă.

Citește și: Ce nume are Monica Gabor în buletin după căsătoria cu Mr. Pink

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Monica Gabor și Mr Pink: „El era însurat la acea vreme”

Acum, se pare că Monica Gabor a renunțat la afaceri și își câștigă existența dintr-un salariu de profesoară. Mama Irinei Columbeanu este, potrivit lui Irinel Columbeanu, profesoară de limba engleză.

„Monica nu mai are nicio afacere. Ramona e cu astea, cu parfumurile. Ea e doar profesoară de engleză acum”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Cancan.

Irina Columbeanu revine în România

În timp ce mama sa s-a mutat în America de mai bine de 10 ani, Irina, fiica ei și a lui Irinel Columbeanu, a plecat să locuiască cu mama sa, în anul 2018. De atunci, fata nu a mai revenit în țară. Acum, adolescenta a decis să vină să își viziteze tatăl, care locuiește acum într-un azil.

„O aștept pe Irina cu sufletul la gură. Pe 14 iunie o să vină în România. Am vorbit cu ea ieri și m-am bucurat foarte mult. Am vorbit chiar și cu Monica prin mesaje și mi-a spus că se bucură din suflet că am luat legătura cu Irina”, a mărturidit Irinel Columbeanu pentru Click.

Citește și: Aşa arată casa de sute de mii de euro a lui Nea Marin. Imagini cu interiorul locuinţei juratului „Splash! Vedete la Apă”

Citește și: „Era o prăpastie între mine și ai mei”. Amna povestește cum s-a schimbat relația cu părinții ei după ce a devenit mamă / Exclusiv

În America, Irina Columbeanu se axează pe studiu, dar își câștigă și proprii bani, lucrând la un restaurant, în timpul liber. Tânăra visează să ajungă medic chirurg și chiar să deschidă o clinică non-profit pentru tulburările de alimentație.

„Îmi doresc să devin chirurg și să deschid o clinică non-profit pentru tulburările de alimentație, în care femeile, dar și oricine altcineva care a avut probleme legate de imaginea propriului corp, să învețe să iubească, să prețuiască și să aprecieze fiecare centimetru al corpului lor”, a spus Irina pentru The Malibu Times.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Monica Gabor

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton