Ce meserie ar fi ales Jennifer Aniston dacă nu ar fi fost actriță: „Unii oameni se tem de asta”

.

Jennifer Aniston a dezvăluit care este meseria pe care și-ar fi dorit-o dacă nu ar fi devenit actriță. Aceasta a explicat că îi place să creeze spații frumoase și că are această pasiune de mult timp.

În cadrul unui interviu acordat Wall Street Journal, Aniston, în vârstă de 54 de ani, a vorbit deschis despre pasiunea ei pe care ar fi transformat-o în carieră dacă nu ar fi reușit în industria cinematografică.

Ce meserie ar fi ales Jennifer Aniston dacă nu ar fi fost actriță

„Designer de interior”, a dezvăluit Jennifer Aniston, citată de People.

„Îmi place să aranjez case și să creez spații. Pot să intru într-o casă și să văd de ce are nevoie. Și este un proces distractiv. Unii oameni se tem de asta. Poate rupe relațiile. Mă descurs în timpul acestui proces”, a declarat actrița.

În anul 2019, actrița și-a arătat stilul personal de desing când a deschis ușile casei sale din Los Angeles pentru New York Times. Jennifer Aniston a împărțit proprietatea din Bel Air în valoare de 21 milioane de dolari cu fostul ei soț, Justin Theroux, înainte ca mariajul lor să se încheie în februarie 2018.

Citește și: Complimentul pe care Jennifer Aniston nu vrea să îl primească: „Mă scoate din sărite”

Citește și: Gestul emoționant pe care îl face Adam Sandler pentru Jennifer Aniston, de Ziua Mamei. Actrița s-a luptat cu infertilitatea

În fotografiile din culise, distribuite pe Instagram de Nina și Clare Hallworth, fanii au putut vedea cum arată la interior casa actriței.

În imagini, Aniston poate fi văzută cum stă pe un pat de zi din piele, în timp ce pozează cu câinele ei, Clyde. O altă fotografie arată camera de zi a vedetei, care are mobilier de la mijlocul secolului și artă plastică.

În anul 2018, Jennifer Anistona împărtășit un lucru important atunci când vine vorba despre stilul ei de design: „sexy este important, dar confortul este esențial”.

Cum arată vila de 21 de milioane a actriței

Jennifer Aniston a achiziționat proprietatea din 1965 în anul 2011 pentru suma de 21 milioane de dolari. Aceasta a dezvăluit că, la început, casa a fost „cel mai departe de ceea ce mi-aș fi dorit” din punct de vedere estetic. A lucrat timp de doi ani la renovări cu Theroux și cu decoratorul ei, Stephen Shadley, pentru a o transforma în sanctuarul ei perfect.

După ce și-a poriectat singură casa anterioară, actrița a mărtuisit că munca alături de soțul ei de la acea vreme a fost o mică provocare.

Citește și: Jennifer Aniston a dezvăluit că s-a luptat cu infertilitatea: „Am apelat la fertilizare in vitro, am băut ceaiuri chinezești”

Citește și: Care este secretul lui Jennifer Aniston pentru a arăta mereu impecabil. Actrița pare să sfideze trecerea anilor

„Justin cu siguranță a vrut să fie implicat, așa că a trebuit să învăț cum să includ o altă persoană în procesul de proiectare”, a recunoscut ea.

„De exemplu, mi-am dat seama imediat că să spun „Nu” la fiecare sugestie nu este cea mai colaborativă mișcare”, a precizat actrița.

Jennifer Aniston a dezvăluit și cât de important a devenit pentru ea să aibă un loc stabil după ce atăția ani a fost în continuă mișcare.

„A fost o perioadă în care am crezut că e ceva romantic în a pleca într-un loc diferit la fiecare trei luni. Apoi devin mai precisă în proiectele pe care le accept”, a afirmat actrița precizând că „nu există un alt loc în care aș vrea să fiu”.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Jennifer Aniston

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton