Ce mesaj emoționant a primit Kate Middleton înainte de Trooping the Colour. Prințesa de Wales nu va fi colonel de inspecție la eveniment

.

Kate Middleton (43 ani) va lipsi anul acesta de la Trooping the Colour, acesta fiind primul an când Prințesa de Wales ar putea să nu fie văzută la balconul Palatului Buckingham de când a intrat în familia regală britanică. Soția Prințului William, care se luptă cu cancerul, a primit un mesaj înduioșător de la Garda Irlandeză, al cărei Colonel este.

Kate Middleton a primit un mesaj înduioșător înainte de Trooping the Colour

Pe 30 mai, Palatul Kesington a confirmat că Prințesa Catherine nu va servi ca ofițer de inspecție la tradiționalul Colonel’s Review din 8 iunie, ultima repetiție înaintea paradei de naștere a Regelui Charles, cunoscută ca Trooping the Colour. În schimb, onoarea de a primi salutul la revizuire va reveni generalului locotenent James Bucknall, fost comandant al Corpului Aliat de Reacție Rapidă.

„Îi dorim colonelului gărzilor irlandeze cele mai bune urări pentru recuperarea sa. Și din nou, Gărzile Irlandeze sunt extrem de mândr că o au drept colonel și vor să organizeze un spectacol cu adevărat special în acest an”, a afirmat locotenentul colonel James Shaw pentru GB News.

Fratele lui Bucknall i-a transmis, de asemenea, urări de bine lui Kate pe X, scriind: „Nu pot să nu-mi ascund mândria pentru fratele meu, colonelul James Shaw în locul colonelului Gărzilor Irlandeze la Colonels Review la Trooping, dar trebuie să ne rugăm cu toții pentru recuperarea completă și rapidă a Prințesei de Wales”.

Citește și: Copiii Prinților de Wales, nevoiți să facă armata. Ce decizie a luat premierul britanic, în timp ce Kate Middleton luptă cu cancerul

Citește și: Regula de aur a Prințesei Diana pe care Kate Middleton o respectă cu strictețe. Stilul de parenting adoptat de Prinții de Wales

Kate Middleton este colonelul onorific al Gărzilor Irlandeze, care urmează să își prezinte steagul la Trooping the Colour. Rămâne de văzut dacă Prințesa de Wales va participa la Trooping the Color la trei luni după ce a anunțat că are cancer și urmează un tratament preventiv cu chimioterapie.

Prințesa de Wales, văzută de curând în public

Kate Middleton a anunțat, la finalul lunii martie, că în urma intervenției chirurgicale suferite în ianuarie, medicii au descoperit urme de cancer în organismul ei. Astfel, Prințesa de Wales a decis să se retragă din viața publică până va termina tratamentul cu chimioterapie și va primi acordul medicilor.

„Testele de la finalul operaţiei au indicat că există prezența cancerului. Prin urmare, echipa mea medicală m-a sfătuit să urmez chimioterapie preventivă și acum mă aflu în fazele incipiente ale acestui tratament”, spunea Prințesa Catherine în clipul emoționant publicat pe rețelele de socializare.

Citește și: Fotografie inedită cu Kate Middleton şi Prinţul William, înainte de diagnosticul de cancer. Cât de fericit era cuplul regal: „Amabili şi prietenoşi”

Citește și: În spatele ușilor închise. Cum se descurcă Prințul William cu diagnosticul de cancer al lui Kate Middleton

„Acest lucru a venit, desigur, ca un şoc uriaş, iar William şi cu mine am făcut tot ce am putut pentru a procesa şi gestiona acest lucru în mod privat, de dragul tinerei noastre familii. După cum vă puteţi imagina, acest lucru a necesitat timp. Mi-a luat timp să mă recuperez după o intervenţie chirurgicală majoră, pentru a-mi începe tratamentul. Dar, cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte şi Louis într-un mod adecvat pentru ei şi să îi asigurăm că voi fi bine”, mai spunea atunci Kate Middleton, care dădea asigurări că devine mai puternică pe zi ce trece.

Deși de la acest anunț Prințesa de Wales a rămas departe de ochii publicului, de curând ea a fost observată atât singură, cât și în compania familiei ei, cu diferite treburi, potrivit unor surse citate de People.

Acum, întreaga lume așteaptă să vadă dacă Kate Middleton va apărea alături de Prințul William și cei trei copii ai lor la balconul Palatului Buckingham pe 15 iunie, ziua în care are lor Trooping the Colour.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Kate Middleton

Sursă foto: Hepta, Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton