Wow, ce mari și frumoși s-au făcut copiii lui Enrique Iglesias și ai Annei Kournikova! Fotografii de colecție cu cei trei

.

Anna Kournikova (43 de ani) a făcut publice o serie de fotografii superbe, de colecție, cu familia ei frumoasă. Fosta jucătoare de tenis și cântărețul Enrique Iglesias (49 de ani) au împreună trei copii -gemenii Nicholas și Lucy (6 ani) și Masha (4 ani).

Anna Kournikova, imagini de colecție cu familia ei

Anna Kournikova a publicat pe contul personal de Instagram o serie de fotografii cu partenerul ei de viață și cu cei trei copii de Ziua Tatălui. Spre deosebire de țara noastră, când se serbează Ziua Tatălui în al doilea weekend din mai, afară se celebrează în al treilea weekend din iunie. Printre fotografiile postate de Anna se numără un selfie al artistul alături de fiul lor Nicholas, iar în celelalte apar fetele celebrului cuplu, Lucy și Mary. O altă imagine frumoasă surpinde întreaga familie, cu tot cu câinele.

„La mulți ani de Ziua Tatălui, bărbatului meu @enriqueiglesias. Și tuturor taților!!! La mulți ani celui mai tare tată! Te super iubim!” – a scris fosta sportivă în dreptul pozelor care au adunat rapid o mulțime de aprecieri și de mesaje frumoase din partea fanilor.

Este cel mai bun lucru care i s-a întâmplat lui Enrique, să devină tată!

CONȚINUT VIDEO UNICA

Ești atât de norocoasă să-i spui lui Enrique ‘bărbatul meu’! Iubesc familia voastră!

„Mulțumim că ai împărtășit fotografiile cu noi!”

„Superb! Copiii sunt mari și frumoși!”

„Mulțumim, Anna! Copiii sunt superbi! La fel ca tine și ca tatăl lor. Să vă bucurați de familia voastră!” – sunt câteva dintre mesajele internauților.

Citeşte şi: Imagini virale cu Enrique Iglesias și o fană din România: „Ia-mă cu tine!”. Reacția artistului după show-ul din Craiova / Video

Citeşte şi: Enrique Iglesias, postare de peste 1 milion de aprecieri cu fiica sa, Masha. Cum s-au fotografiat cei doi

Citeşte şi: Enrique Iglesias face dezvăluiri neașteptate despre Anna Kournikova și despre căsătorie

Citeşte şi: Enrique Iglesias și Anna Kournikova, rețeta unei relații longevive. Ce fac înainte de micul dejun

Anna Kournikova și Enrique Iglesias sunt împreună de mai bine de două decenii

Anna și Enrique s-au cunsocut în 2001, în timp ce filmau videoclipul piesei „Escape”. De atunci, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de vedete din showbiz-ul internațional.

„Ca oricărui alt cuplu, ni se întâmplă și nouă să trecem prin momente mai grele. Nu este totul perfect. Dar ne este bine așa cum este. Este incredibil să pot vedea ce mamă bună este. Este incredibil să vezi o mamă făcând ceea ce face ea când instinctul matern preia controlul”, spunea artistul acum ceva timp despre Anna Kournikova.

După venirea pe lume a mezinei, fiul lui Julio Iglesias spunea că are emoții cu privire la acomodarea gemenilor cu noua membră a familiei.

„Iubesc ce se întâmplă. Este o diferență de doi ani și mi-a fost puțin teamă. Mă întrebam cum vor reacționa. Mai avem și doi câini (n.red.: Jack, un labrador retriever, și Max, un ciobănesc german), deci locuința noastră este haotică. Când am adus-o pe Masha acasă, mă întrebam cum vor reacționa cu toții” – spunea artistul în 2020.

Foto- Instagram

Vezi subiectele la proba la matematică la Evaluare Naţională 2024, iar de la ora 13.00, rezolvarea subiectelor la matematică – Evaluare Naţională 2024!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton