Ce mai face Daniel Ilie, solistul trupei Varză. A renunțat la muzică și face furori într-un alt domeniu

.

Daniel Ilie, solistul trupei Varză, a dispărut de pe scena muzicii românești în urmă cu mai mulți ani, când a decis să părăsească România pentru a începe o nouă viață în Danemarca. Ajuns acolo, artistul a încercat mai multe slujbe pentru a se putea întreține. De atunci, el a revenit în România cu trei ocazii: de două ori a urcat pe scena iUmor și o dată a venit să își demonstreze calitățile culinare la Chefi la Cuțite.

Cu ce se ocupă Daniel Ilie, solistul trupei Varză, după ce a renunțat la muzică

Trupa Varză a devenit cunoscută la începutul anilor 2000, datorită pieselor care aveau versuri amuzante. Daniel Ilie și Florin Maxineanu nu au cochetat însă foarte mult cu muzica întrucât au primit rapid o ofertă de a face parte dintr-un proiect televizat.

În cele din urmă, Daniel Ilie a decis să plece din țară, iatr destinația aleasă a fost Danemarca. Acesta a fost nevoit să câștige bani pentru a se putea întreține și a ajuns să vândă ziare. A mai lucrat în Anglia unde a livrat pizza și chiar a vândut saltele.

„Varză a plecat în Danemarca, livra ziare pe viscol, pe ploi torențiale , pe scuter pentru că nu aveam ce să fac și nu pot să stau. Nu îmi pune nimeni țigări în buzunar, nu îmi ia nimeni haine și atunci, Varză a plecat și livra ziare în Danemarca. Un an și ceva aproape de doi, după care s-a întors cu bani mulți și a mai făcut iar lucruri. A mai apărut iUmor, după care, cât a fost pandemie, Varză a plecat în Anglia și a livrat pizza. A lucrat pe șantier. Am pe YouTube puse toate astea. Am lucrat o săptămână în fabrica de saltele. Am făcut lucruri, nu am stat deloc pe loc”, a spus Daniel Ilie în podcastul „Vin de-o poveste”, realizat de Radu Țibulcă.

Citește și: Primele imagini cu concurenții Asia Express pe Drumul Zeilor. Irina Fodor, la un pas de accident în Thailanda

Citește și: 8 membri ai familiei regale care s-au luptat cu cancerul, înainte de Kate Middleton și Regele Charles al III-lea

A revenit în România și a participat la iUmor

În anul 2019, Daniel Ilie, cunoscut ca „Varză”, s-a întors în România pentru a participa la iUmor. Atunci, el spunea că intenționează să rămână definitiv în țară. Totuși, la scurt timp a plecat în Marea Britanie.

În 2023, Varză a revenit pe scena iUmor, unde a ajuns până în finală.

Stand-up-ul nu este un domeniu necunoscut pentru fostul solist care, înainte de a deveni cunoscut, a cochetat cu improvizația și a fost premiat de 27 de ori pentru momentele sale.

„Sunt Daniel Ilie pentru publicul larg și Varză pentru voi ceilalți care mă cunoașteți. (…) Am lipsit la pandemie, că eram în Anglia, livram pizza și pe urmă m-am întors după pandemie și am continuat toate sezoanele, până acum”, a precizat el la testimoniale.

„Eu, cu aparițiile la iUmor, am câștigat premiul de mai multe ori. Nu este despre a câștiga, ci este despre a iubi scena și a face lucrurile așa cum trebuie, ca lumea să se bucure de ele. Părțile financiare și toate alea vin după. Eu mă urc pe scenă cu bucuria de a mă urca pe scenă, pentru că aș fi în stare să mor pe scenă. M-aș bucura foarte tare să știu că sunt sus. Nu o iau ca pe o competiție, ci ca pe un spectacol, pentru că, în general, îmi place să fac spectacol”, a mai zis atunci Daniel Ilie.

Citește și: Cine este chef Ștefan Popescu. Juratul Chefi la Cuțite este însurat, are doi copii și este formator în cadrul unei școli de bucătari

Citește și: Expert în limbajul trupului: Kate Middleton, pe punctul de a ceda în clipul în care anunță că are cancer. Gestul care o dă de gol când vorbește despre William și cei trei copii

Daniel Ilie aka Varză a impresionat jurații Chefi la Cuțite

Varză a decis să participe, anul acesta, și la emisiunea Chefi la Cuțite. Săptămâna trecută, el a încercat să îi convingă pe jurați că merită să primească cât mai multe cuțite cu preparatul său: o mîncare de varză. Însă, chef Orlando Zaharia, chef Ștefan Popescu, chef Alexandru Sautner și chef Richard Abou Zaki nu au fost convinși de rețeta lui.

Astfel, Daniel Ilie s-a ambiționat și revenit în platoul show-ului culinar, de data aceasta el a schimbat rețeta și le-a prezentat chef-ilor un alt preparat.

„Am venit să îmi dau corigența. Dată trecută am făcut varză. Eu v-am zis că vin înapoi. Azi chiar am muncit. Am promis data trecută că vin cu sosul”, a afirmat el.

Acum, fostul solist a reuțit să obțină toate cele patru cuțite. Acesta a ales să meargă în echipa lui Orlando Zaharia, pe care îl cunoaște de mai mult timp.

Acum, Varză urmează să arate tot ce poate în bootcamp.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Daniel Ilie, fostul solist al trupei Varză.

Sursă foto: Instagram, PR, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton