Ce mai face ispita de la „Insula Iubirii” care a spus că nu iese din casă fără 1000 de euro. Bianca Pop, transformată total după ce a devenit mamă

.

Bianca Pop, cunoscută pentru rolul său de ispită la celebrul reality-show „Insula Iubirii”, a captat atenția publicului nu doar prin prezența sa atrăgătoare, dar și prin declarațiile controversate. Una dintre acestea, care a devenit virală, a fost afirmația că nu iese din casă fără 1.000 de euro asupra sa. De atunci şi până în prezent, viața Biancăi a trecut printr-o transformare radicală, schimbându-și prioritățile și stilul de viață.

Ce mai face Bianca Pop, fostă ispită la Insula Iubirii

Declarația Biancăi Pop, conform căreia că „nu iese din casă fără 1.000 de euro”, a generat un val de reacții pe rețelele de socializare și în presă. Fosta ispită de la Insula Iubirii a explicat că banii îi oferă un sentiment de siguranță și confort, iar stilul său de viață implica întotdeauna o pregătire financiară consistentă.

„Eu nu ies din casă dacă nu am în poșetă minimum cash 1.000 de euro plus bani pe carduri. Mă simt ca o boschetara. Cum să ies în oraș fără 1.000 de euro?”, a spus ea într-o emisiune la Xtra Night Show, potrivit cancan.ro.

Această atitudine a fost interpretată ca un simbol al superficialității și materialismului, însă Bianca Pop, fostă ispită în emisiunea Insula Iubirii, a demonstrat ulterior că viața poate lua turnuri neașteptate și că valorile se pot schimba dramatic.

Bianca Pop s-a transformat total de când a devenit mamă

Bianca Pop și-a schimbat complet viața în urmă cu doi ani, când s-a mutat în Spania pentru a fi alături de partenerul ei, George Tomaziu, tatăl fetiței sale. Într-un interviu acordat Fanatik, Bianca a povestit cum s-a cunoscut cu George și cum acesta a reușit să o ajute să se schimbe.

„El a avut răbdare cu mine, și-a dorit să mă fac bine. Mi-a explicat ca la copii ce este bine și ce nu, și, chiar dacă nu a fost ușor deloc, nu a renunțat!”, a spus Bianca Pop, fosta ispită de la Insula Iubirii, pentru fanatik.ro.

Mai mult decât atât, Bianca Pop pare o mamă devotată și o femeie mult mai echilibrată. De când a devenit mamă, și-a redirecționat toată energia și atenția asupra fetiței sale, care acum are un an și o lună. Fosta ispită de la Insula Iubirii, emisiune difuzată la Antena 1, a mărturisit că rolul de mamă a adus o schimbare profundă în viața ei, renunțând la distracții și vicii pentru a se dedica pe deplin creșterii copilului său.

„De 1 an și o lună de când sunt mămică, totul se învârte în jurul ei, nu mai am timp pentru mine ca înainte. Nu este ușor, dar este frumos! Nu aș da asta pentru nimic pe lume!”, a mai declarat Bianca pentru sursa menţionată anterior.

Ce dificutăţi au intervenit în viaţa sa de mamă

Bianca Pop a povestit despre dificultățile și bucuriile pe care le întâmpină în postura de mamă. De la momentele stresante ale vaccinărilor și îngrijorările legate de sănătatea micuței, până la dragostea necondiționată pe care o simte pentru fetița sa:

„Când ceva îmi aduce suferință din trecut, încerc să nu mă gândesc acolo pentru că acele momente, trăiri mă macină, mă fac să plâng!”, a mai spus bruneta pentru sursa menţionată anterior.

Bianca Pop a recunoscut şi că este foarte protectoare și preferă să se ocupe personal de toate aspectele îngrijirii copilului său, refuzând ajutorul unei bone sau al altor persoane.

Cum s-a adaptat Bianca Pop la viaţa din Spania

Bianca Pop și George Tomaziu s-au stabilit în Spania, unde au preluat gestionarea unui restaurant de evenimente. Aceasta și-a găsit fericirea și stabilitatea într-o viață de familie liniștită, departe de agitația și tentațiile din România. Deși recunoaște că este obositor să se ocupe de toate treburile casnice și de copil, Bianca este mulțumită de această schimbare și nu regretă mutarea.

Potrivit spuselor sale, relaţia ei cu George Tomaziu este una bazată pe comunicare și înțelegere, cei doi reușind să-și mențină echilibrul și armonia în cuplu, chiar și în contextul provocărilor de zi cu zi. În ciuda dificultăților și a programului încărcat, Bianca Pop își menține o atitudine pozitivă și nu exclude posibilitatea unor schimbări viitoare, inclusiv căsătoria cu George.

„Probabil că mă văd mireasă, nu știu! Nu m-am gândit deloc la asta, fiind focusată pe cea mică!”,
a mai spus ispita de la „Insula Iubirii”.

Cât despre dacă vrea să aibă sau nu un al doilea copil, Bianca Pop a răspuns negativ, iar asta din cauza dificultăților întâmpinate în timpul primei sarcini și a eforturilor necesare pentru creșterea unui copil.

Sursa foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton