Ce mai face Gianina Corondan, la vârsta de 53 de ani, după ce a plecat din televiziune: „Aşa mi-a fost mie soarta”

.

Deşi a dispărut de ceva timp din lumina reflectoarelor, Gianina Corondan rămâne una dintre cele mai cunoscute personalităţi din România, graţie carierei îndelungate în televiziune şi radio. Vedeta a devenit faimoasă în anii ‘90 datorită stilului său energic, jovial și original, de care a dat dovadă în emisiunile „Generaţia Pro”, „Şcoala Vedetelor”, şi multe altele. Ce mai face şi cu ce se mai ocupă, în prezent, vedeta la vârsta de 53 de ani?

Ce mai face Gianina Corondan la 53 de ani, după ce a renunţat la televiziune

La vârsta de 53 de ani, Gianina Corondan, cunoscută pentru cariera sa îndelungată în televiziune și radio, continuă să fie o prezență activă și dinamică în mediul online și în diverse proiecte creative. Deși s-a retras de pe micile ecrane, vedeta nu și-a pierdut entuziasmul și energia care au caracterizat-o mereu.

După ce a renunțat la cariera în televiziune, Gianina Corondan și-a găsit o nouă cale de exprimare în mediul online. La începutul lunii iulie 2024, ea a lansat podcastul „Designer în vitrină”, prin care promovează moda românească. Aceasta este o emisiune online realizată cu o echipă restrânsă, dar profesionistă, unde Gianina invită designeri talentați să-și prezinte creațiile. Într-una dintre ediții, invitată a fost Silvia Oana Popescu, câștigătoare a emisiunii „Bravo, ai stil” .

Citeşte şi: Cum se menține Gianina Corondan într-o formă de invidiat, la 53 de ani

Gianina vede acest podcast ca pe o extensie a televiziunii tradiționale, adaptată la noile tehnologii și la dinamismul mediului online.

„Podcastul e TV, toți îl avem la îndemână și putem să ne creăm, sigur, dacă ai profesioniști. Eu știu școala veche cum funcționa și ceilalți ajung tot la vorba veche că îți trebuie un om bun la lumină, un om bun la sunet. Nu poți să le faci pe toate”, a spus Gianina Corondan pentru ciao.ro.

Ce spune Gianina Corondan despre revenirea în televiziune

Chiar dacă este implicată activ în mediul online, Gianina nu exclude posibilitatea de a reveni pe micile ecrane. Aceasta a mărturisit că își dorește să găsească o emisiune care să fie creativă și să-i ofere satisfacție.

„Întotdeauna mă orientez după proiect. Eu am făcut numai proiecte care mi-au plăcut. Dacă proiectul este ofertant și e destul de creativ, mă distrează, zic da”, a mai spus fosta vedetă de televiziune pentru sursa menţionată anterior.

Cu toate acestea, Gianina are o părere critică despre starea actuală a televiziunii, considerând că totul se desfășoară din inerție, în contrast cu dinamismul și flexibilitatea mediului online, pe care îl descrie ca fiind „viu și maleabil și la moment se modifică” .

Gianina Corondan regretă că nu are copii

Deși Gianina Corondan este la fel de tonică și jovială ca întotdeauna, viața ei personală nu a fost lipsită de provocări și regrete. Vedeta a fost căsătorită timp de doi ani cu Mihai Anton, un fost coleg din Teatrul Studențesc Podul. După divorțul din 2007, Gianina nu a mai fost văzută alături de un alt partener în public și a preferat să păstreze detaliile vieții sale amoroase departe de ochii curioșilor .

Unul dintre cele mai mari regrete ale ei este că nu a reușit să își întemeieze o familie proprie.

„Așa mi-a fost mie soarta. Nu are rost acum să despic firul în patru și să mă umplu cu venin. Veselia pe care o am dintotdeauna a fost de la simplul fapt că am ales să mă înconjor de oameni buni, pozitivi. Eu port o dragoste în suflet și anume pentru familia mea! Toată viața mi-am dorit să fac ce îmi place, televiziunea a fost marea mea dragoste”, a mărturisit Gianina Corondan, în urmă cu ceva timp, potrivit b1tv.ro.

Chiar şi aşa, fosta vedetă de televiziune se bucură însă de compania nepoților ei, copiii fratelui său mai mic, cu care petrece mult timp, luându-i în excursii și la cort. Gianina Corondan consideră că astfel și-a creat o formă de familie și nu se simte singură .

În prezent, Gianina Corondan este foarte activă pe rețelele de socializare, unde a strâns o comunitate impresionantă de urmăritori. Participă la numeroase evenimente culturale și de modă, promovând designul românesc și tinerii creatori.

De asemenea, Gianina Corondan continuă să exploreze domeniul jurnalismului și să promoveze meseriile vechi și tinerii designeri prin proiectul „Vizită de lucru”, prin care îşi dorește să sprijine talentele autohtone și să le ofere o platformă de exprimare.

Sursa foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton