Ce mai fac Alexandra Diaconescu şi Aurel Deacanu de la „Insula Iubirii” sezonul 3? Fosta concurentă s-a căsătorit şi a devenit mamă

.

Pe 15 iulie, de la 20:30, va fi premiera celui de-al optulea sezon „Insula Iubirii”. Reality show-ul s-a desfăşurat în Thailanda, locul care a găzduit şi sezonul controversat cu numărul trei. În 2017, anumite cupluri au pierdut, după ce au jucat cartea fidelităţii în compania unor ispite de neoprit. Printre ele se numără şi Alexandra Diaconescu cu Aurel Deacanu, care au venit împreună în show, dar au plecat separat. Ce mai fac concurenţii din cel de-al treilea sezon „Insula Iubirii”?

Ce mai fac Alexandra Diaconescu şi Aurel Deacanu, din cel de-al treilea sezon „Insula Iubirii”

Imediat după încheierea filmărilor reality show-ului „Insula Iubirii” din 2017, la întoarcerea în România, Alexandra Diaconescu şi Aure Deacanu s-au separat. Chiar de la intrarea lor în show, cei doi îşi descriau relaţia ca fiind una cu năbădăi, dar unde predomină dragostea.

Citeşte şi: Când va avea loc premiera emisiunii Insula Iubirii, sezonul 8. Anunțul făcut de Antena 1

Citeşte şi: Radu Vâlcan, pregătit pentru sezonul 8 al emisiunii Insula Iubirii. Filmările show-ului încep în Thailanda

La momentul acela, Alexandra Diaconescu mărturisea că a trecut, de-a lungul relaţiei de doi ani şi jumătate, peste infidelităţile lui Aurel, despre care credea că s-a cuminţit, lucru care s-a dovedit a fi neadevărat, odată cu experienţă de pe insulă, în care bărbatul nu le-a putut rezista ispitelor.

Alexandra Diaconescu s-a căsătorit cu colegul de liceu şi a devenit mamă pentru prima oară

La ceva timp după trădarea lui Aurel, Alexandra Diaconescu şi-a regăsit fericirea în braţele fostului coleg de liceu. Fosta concurentă de la „Insula Iubirii” a declarat că au mai încercat o dată să aibă o relaţie, atunci când erau adolescenţi, însă lucrurile nu au funcţionat. Peste ani, însă, cei doi au reînodat povestea de dragoste şi au devenit părinţi pentru prima dată.

„M-a cerut după 6 luni de relație, ne cunoașteam de 11 ani, din copilărie. Mama zice că m-a iubit dintotdeauna, eu nu știu ce să cred. Nu știam să fac alegerile potrivite. Eu i-am zis că în elicopter sau în parașută, dar a fost acasă. A fost cea mai bună decizie.

Citeşte şi: Ema Oprișan de la Insula Iubirii a născut. Ce nume a ales pentru fiica ei și a lui Răzvan Kovacs

Citeşte şi: Oana Monea s-ar fi simțit hărțuită la „Insula Iubirii”: „Am simțit că nu știe ce înseamnă respect, bun simț”. Cine a deranjat-o pe ispită

Noi vorbiserăm deja să ajungem acasă cam la aceeași oră, să mâncăm împreună. El m-a întrebat și ce vreau să mănânc. Am scăpat cheia din mână când am văzut ce scrie pe jos, dar nu mă așteptam la un inel, ne mutaserăm de o săptămână”, a povestit Alexandra la Antena Stars, despre cererea în căsătorie, potrivit libertatea.ro.

Alexandra Diaconescu este fericita mămică a unei fetiţe de aproape patru ani., cu care publică o multitudine de imagini, însă nu acelaşi lucru se poate spune şi despre Mădălin Mogoş, partenerul ei de viaţă, cu care nu are nicio poză.

În urmă cu un an, Alexandra a mărturisit pentru spynews.ro că încă formează un cuplu cu tatăl fiicei sale, Ines, iar motivul pentru care nu are nicio fotografie cu partenerul său este că ambii au luat o pauză de la reţelele sociale.

„Toată lumea ne întreabă pentru că noi n-am mai postat. Inclusiv la mine la muncă mă întreabă oamenii dacă mai suntem împreună. Da, suntem împreună, suntem bine, ne focusăm foarte mult pe copil. N-am mai postat împreună eu, el postează, pentru că eu n-am mai postat în general deloc, doar legat de Ines, dar în rest suntem ok”, a spus fosta concurentă, pentru sursa menţionată anterior.

Ce mai face Aurel de la „Insula Iubirii”

Aurel Deacanu se numără printre cele mai controversate personaje care au participat vreodată în cadrul reality show-ul „Insula Iubirii”. Relaţia cu Alexandra s-a destrămat, după ce în locul ei, a ales-o pe ispita Maria Ilioiu.

Doi ani mai târziu a mai participat o dată, în calitate de concurent, alături de Diana Constantin, şi ea o fostă concurentă a sezonului trei. Dornic să-ş spele imaginea în faţa telespectatorilor, bărbatul a căzut pentru a doua oară în ispită, dar de data aceasta cu Diana, o cunoscută dansatoare de manele.

În timp ce fosta sa logodnică, Alexandra Diaconescu, are o viaţă liniştită şi fericită alături de partener şi de fiica lor, Aurel Deacanu încă se bucură de burlăcie. În urmă cu ceva timp, fostul concurent de la „Insula Iubirii” a declarat la momentul respectiv că încă este haiduc şi nu are o relaţie stabilă.

„Sunt haiduc, nu am relație. Am planuri cu cineva care are, la rândul său, planuri cu altcineva. Sunt cu o fată, așa… Nu pot numi relație ceea ce avem noi. Ați văzut cum este în ziua de astăzi, toată lumea cu TikTok, OnlyFans…”, a declarat Aurel pentru fanatik.ro.

Cât despre viaţa profesională, Aurel a dezvăluit că are acelaşi loc de muncă de patru ani şi jumătate, fiind foarte implicat în ceea ce face.

„Nu, nu aș mai participa. În primul rând, pentru că am trecut de 30 de ani și nu-mi mai arde de așa ceva. În al doilea rând, am un loc de muncă foarte bun, m-am reabilitat, am un șef foarte bun care mă înțelege și mă acceptă așa cum sunt, cu bune, cu rele. Îi mulțumesc pentru asta, pe această cale.

Nu regret nimic, viața merge înainte, indiferent de prezența sau absența regretelor. Cu viața nu te pui. De concurenții și ispitele pe care le-am cunoscut m-am detașat ușor, nu prea mai țin legătura, sunt o persoană mai complicată”, a mai punctat Aurel, pentru sursa menţionată anterior.

Sursa foto: antena1.ro şi Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton