Ce își dorește Archie să devină atunci când va fi mare. Dezvăluirile făcute de Prințul Harry

.

Prințul Harry obișnuiește să își șină viața privată și, în special pe cei doi copii ai săi, departe de luminile reflectoarelor. Astfel că, susținătorii Ducilor de Sussex sunt în extaz de fiecare dată când aceștia dau detalii despre Archie și Lilibet.

Prezent în fiecare an la Jocurile Invictus ce se desfășoară în Germania, mezinul Regelui Charles a dezvăluit la ediția din 2022, câteva detalii despre fiul său, dar și ce sfat obișnuiește să îi dea micului Prinț.

Ce își dorește Archie să devină atunci când va fi mare

Prințul Harry, în vârstă de 38 de ani, a vorbit despre aspirațiile în carieră ale Prințului Archie, dar și despre sfaturile pe care i le dă fiului său, în discursul său de deschidere la Jocurile Invictus de la Haga 2022, care a reapărut în noua seria limitată Heart of Invictus, lansată miercuri.

Serialul Netflix urmărește concurenții din șase țări care se antrenează pentru cel de-al cincilea ciclu al competiției internaționale de sport adaptiv pentru militari și veterani, desfășurată în Țările de Jos după doi ani de întârzieri cauzate de pandemie.

După o prezentare călduroasă și un sărut din partea soției sale, Meghan Markle, Prințul Harry a subliniat „umilința fără margini, compasiunea și prietenia” ale Jocurilor Invictus evidențiind în special echipa Țărilor de Jos și echipa ucraineană.

Citește și: Prințul Harry a dezvăluit de ce l-a părăsit Chelsy Davy după 6 ani de relație: „A fost incredibil de supărător”

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry își caută locuință lângă Lady Gaga și Leonardo DiCaprio. Ducesa încearcă să revină la Hollywood

„Când vorbesc cu fiul meu Archie despre ceea ce vrea să fie atunci când va crește, în unele zile este astronaut, în alte zile este pilot – un pilot de elicopter, evident, sau Kwazii din Octonauts”, a afirmat Prințul Harry, potrivit People.

„Dar ceea ce îi reamintesc este că, indiferent ce vrei să fii când vei fi mare, caracterul tău contează cel mai mult și nimic nu ne-ar face pe mama lui și pe mine mai mândri decât să-l vedem având caracterul a ceea ce vedem în fața noastră astăzi”, a mai spus Harry.

Ducele de Sussex a adăugat că cei implicați în Jocurile Invictus au „depășit provocări imense” și, prin urmare, „vindecă și învață lumea pe măsură ce îanintează în viață”.

Meghan și Prințul Harry, prezenți la Jocurile Invictus 2023

„Heart of Invictus” este realizat de Archewell Productions al Prințului Harry și Meghan, în parteneriat cu Fundația Invictus Games.

Ducele de Sussex a servit în armata britanică din 2005 până în 2015, urcând la gradul de căpitan și mergând de două ori în Afganistan. El a lansat Jocurile Invictus la Londra în 2014, după ce a fost inspirat de Jocurile Războinicilor din SUA. Turneul sportiv își propune să amplifice puterile fizice, psihologice și sociale transformatoare ale sportului pentru cei care au servit și a continuat cu competițiile din Orlando (2016). ), Toronto (2017) și Sydney (2018), precum și Haga anul trecut.

Citește și: Prințul Harry se întoarce în Anglia înainte de comemorarea Reginei Elisabeta, dar fără Meghan Markle

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, urmăriți de paparazzi, într-o cursă nebună prin New York: „A durat peste două ore”

În altă parte a documentarului, Prințul Harry face din nou o trimitere la copiii săi, punându-și o șapcă de baseball „Papa Bear”, așa cum îi spune Archie.

Ducele a ales să poarte acea pălărie în timpul unei excursii cu David Wiseman și J.J. Chalmers, ambii veterani ai armatei britanice, tați și foști concurenți la Jocurile Invictus. Cei trei s-au plimbat, au vorbit și au avut discuții emoționante despre paternitate, serviciul militar și impactul Invictus.

Noua seria a apărut cu doar câteva zile înainte de Jocurile Invictus 2023 ce se vor desfășura anul acesta la Düsseldorf, între 9 și 16 septembrie. Atât Prințul Harry, cât și Meghan Markle, vor fi prezenți la această ediție.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Prințul Harry și fiul său, Archie

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton