„2023 ne-a adus un val de durere”. Ce își dorește Anca Serea de la noul an și de ce petrece Revelionul la mii de km distanță de Adrian Sînă / Exclusiv

.

Anca Serea și Adrian Sînă trec în noul an separați, la mii de kilometri distanță. Fosta prezentatoare TV ne-a dezvăluit că primele ore de Revelion le va petrece alături de copii, în timp ce artistul va urca pe scenă în India, acolo unde va susține mai multe concerte.

Prezentă la avanpremiera filmului „Tati part-time”, eveniment desfășurat joi, 28 decembrie, la Cineplexx Băneasa, Anca Serea ne-a vorbit despre înclinațiile artistice ale copiilor ei și ai lui Adrian Sînă, dar și despre finalul de an și dorințele pentru 2024.

Anca Serea și Adrian Sînă, separați de Revelion

„Noi avem mulți copii și până acum niciunul nu și-a manifestat latura aceasta artistică, cu excepția Leei care cântă chiar foarte, foarte bine. Deși are doar 4 ani, chiar are o super ureche muzicală. Leah își manifestă latura asta artistică, îi place să cânte, tot timpul dansează, cântă, face și pian de două ori pe săptămână, Moise face vioară. Au mai cochetat și Ava și Noah cu pianul, dar nu la modul foarte serios.

Noi oricum nu îi obligăm să facă nimic din ceea ce nu își doresc, deocamdată încearcă. Iar Ava și Sara fac actorie. Sara, de altfel, a făcut parte dintr-o trupă destul de cunoscută de actorie”, a declarat Anca Serea pentru UNICA.ro.

Citește și: Cum s-a purtat Eva, fata Andrei și a lui Cătălin Măruță, la filmările „Tati part-time”? Ela Crăciun, dezvăluiri neștiute din spatele camerei / Exclusiv

Citește și: Anca Serea s-a pozat topless și a publicat imaginea în online. Soția lui Adi Sînă e în vacanță

Citește și:  Anca Serea ajunge pe masa de operație. Ce diagnostic i-au pus medicii: „Am ceva emoții”

Citește și: Mara Bănică, de nerecunoscut după cea mai recentă intervenție estetică. Jurnalista a fost fotografiată cu capul bandajat

Întrebată ce planuri are pentru Revelion, Anca Serea ne-a mărturisit că va sta acasă împreună cu copiii, până la 12 noaptea, urmând să meargă ulterior într-un club, unde va petrece cu prietenii. Adrian Sînă, soțul ei, pleacă în India, țară în care va susține mai multe concerte.

„Știu că sună așa ciudat, dar sunt foarte obișnuită”

„De Revelion voi sta acasă, în primă instanță, cu copilașii mei. Adi pleacă mâine (n.r. – vineri, 29 decembrie) în India, la un tur de concerte, și probabil că după miezul nopții o să merg cu prietenii noștri într-un club.

Știu că sună așa ciudat, dar sunt foarte obișnuită. Pentru mine e o zi absolut normală. Și, dacă la început trebuie să recunosc că mă deranja că nu era cu noi, până la urmă îi înțeleg meseria și mă bucur pentru succesul lui”, ne-a spus Anca Serea.

Ce își dorește Anca Serea de la noul an: „2023 ne-a adus un val de durere”

După ce anul 2023 s-a desfășurat între teama de război și speranța păcii, Anca Serea recunoaște că singurele dorințe pentru 2024 sunt să fie „pace, liniște și toată lumea să se simtă în siguranță pe pământul ăsta”.

„Cred că e important să avem rezoluții tot anul, nu neapărat de Anul Nou. Cred în puterea binelui și cred într-o energie bună și mai știu că, dacă muncim cu adevărat, lucrurile care sunt menite să ni se întâmple se vor întâmpla.

2023 a fost un an foarte complicat și foarte incert pentru toată lumea. Îmi doresc să fie pace, știu că sună poate clișeic. Îmi doresc să fie liniște și toată lumea să se simtă în siguranță pe pământul ăsta, pentru că 2023 ne-a adus un val de durere. Asta îmi doresc, în primul rând, să fie lumea liniștită și sănătoasă, în rest cred că le rezolvăm”, a completat prezentatoarea TV.

Foto: Facebook; UNICA.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton