Ce hotărâre a luat Bianca Brad, după ce fiul ei a fost admis la facultate în Italia: “Are nevoie de spațiu”/ Exclusiv

.

Bianca Brad este fericită că fiul ei își urmează visul. Încă de când avea 15 ani, adolescentul și-a dorit să studieze genomica, o ramură a geneticii, și, spre bucuria lui, dar și a mamei sale, Luca a fost admis la facultate în Italia, țară unde se va muta din toamnă. Bianca Brad a declarat, pentru Unica.ro, că își va ajuta fiul cu mutarea, dar că nu ia în calcul să se mute temporar acolo, lăsându-l să aibă propriul spațiu. Vedeta a subliniat că nu e genul de mamă care să graviteze în jurul băiatului, lăsându-și să își ia zborul și fiind liniștită că și-a însușit sistemul de valori în decursul anilor în care au locuit împreună.

Bianca Brad s-a obișnuit cu ideea că fiul ei va studia în străinătate, încă de când puștiul avea 15 ani și a anunțat-o că vrea să studieze genomica, specializare care nu este accesibilă în România.

Bianca Brad: “Mi se pare mai sigură Italia decât America, să fiu sinceră”

Iată că Luca a rămas consecvent alegerii sale și bucuria de a fi admis la o facultate de prestigiu din Italia a fost cu atât mai mare.

“Luca este proaspăt absolvent de liceu. A avut ceremonia recent. În aceeași zi în care a avut loc ceremonia a primit și răspunsul oficial de la facultate că a fost admis și a fost foarte fericit și eu și mai fericită. A ales Genomica. Va pleca din țară pentru că la noi, din păcate, nu se studiază asta, dar mă bucur că a ales Italia, pentru că este foarte aproape și într-o oră jumate-două o să fiu acolo. Nu și-a dorit să plece departe, din fericire, chiar m-am bucurat. A fost o ușurare când am auzit că nu vrea să meargă în Statele Unite. Nu că am ceva cu Statele Unite, doar că America este prea departe și da, mi se pare mai sigură Italia decât America, să fiu sinceră”, ne-a spus Bianca Brad,

Citește și: Bianca Brad și-a sărbătorit fiul: „El mi-a dat putere să trec peste toate”. Luca a împlinit 18 ani

Citește și: Bianca Brad nu mai folosește fond de ten și ojă după ce a trecut prin lupta cu cancerul. „Am fost nevoită!”

Citește și: De ce nu și-a dorit Bianca Brad o relație cu designerul Cătălin Botezatu. „A fost foarte îndrăgostit de mine!”

Ce hotărâre a luat Bianca Brad, după ce fiul ei a fost admis la facultate în Italia: “Are nevoie de spațiu”/ Exclusiv

Bianca Brad: “Are nevoie de spațiu și n-am fost niciodată genul de mamă elicopter”

Fostul manechin nu ia în calcul să se mute temporar în Italia pentru a-i fi alături lui Luca.

“O să merg sigur că da cu el, o să-l ajut la amenajare și o să stau puțin la început, dar nu o să stau cu lunile acolo. Are nevoie de spațiu și n-am fost niciodată genul de mamă elicopter. Nu, am vorbit foarte mult, vorbesc foarte mult cu el, încerc să-i dau cum îmi place mie să spun “o trusă cu instrumente” ca să știe să se ajute singur, să se protejeze, la ce să fie atent în viață. Vreau să cred că l-am învățat, are un sistem de valori sănătos și cred că e așa pentru că toți profesorii din liceu îl iubesc și-l apreciază și-l respectă pentru că este așa. E un copil foarte bun. Nu există, nu sunt cuvinte să exprime cât de mult îl iubesc. Sănătos să fie la minte, suflet și trup că asta este ordinea să fie bine”, a declarat, pentru Unica.ro, Bianca Brad.

Bianca Brad: “Mi-a plăcut întotdeauna să fac mișcare, inclusiv pe acele vremuri când nu exista youtube”

Bianca Brad este ea însăși un exemplu pentru fiul ei, întrucât în urmă cu 5 ani a devenit instructor de pilates, îndeplinindu-și la rândul ei un vis.

“Am făcut un curs și am fost acreditată acum 5 ani. Mi-a plăcut întotdeauna să fac mișcare, inclusiv pe acele vremuri când nu exista Youtube, nu exista Facebook, nu existau reviste. Corpul meu îmi cerea să fac asta și făceam de una singură prin casă cum îmi venea și mă duceam la erobic. Asta exista atunci, erau cursurile de aerobic. Când eram la facultate la seral aveam un program, deci mă trezeam dimineața devreme, mă duceam la Apaca, semnam condica, era cu condică, da, după care fugeam la facultate. De la facultate săteam până seara și seara mă întorceam acasă și a 2-a zi de la capăt”, ne-a povestit Bianca Brad, subliniind faptul că sportul pentru ea a avut continuitate încă din studenție, când a lucrat ca model.  

Ce hotărâre a luat Bianca Brad, după ce fiul ei a fost admis la facultate în Italia: “Are nevoie de spațiu”/ Exclusiv

Bianca Brad: „Regulile erau legate de siguranță atunci când erau vizite oficiale”

Bianca Brad și-a păstrat formele de odinioară și recent a urcat din nou pe podium și a prezentat pentru Cera Mihăilescu, bucurându-se de oportunitatea ivită. Există diferențe uriașe despre modul în care sunt tratate manechinele acum, înainte să defileze și perioada de dinainte de revoluție, când ea s-a numărat printre primele modele.

“Regulile erau legate de siguranță atunci când erau vizite oficiale, cel puțin unde eram eu la Confex, acolo venea doamna Ceaușescu cu soțiile de președinți, venea Securitatea. Nu are nicio legătură cu ce se întâmplă acum cu ce era atunci.

„Nu exista machiaj, nu exista hairstylist decât în prezentările foarte mari”

Eu veneam de acasă cu sarsanaua cu pantofi, cu ciorapi, cu accesorii, nu exista machiaj, nu exista hairstylist decât în prezentările foarte mari. Am învățat din mers să mă fardez, am învățat din mers să merg. Nu a existat o școală pe vremea aceea nici pentru asta și era ca o mică familie, fiecare casă de modă unde eram era o mică familie, nu ca acum. Nu exista să vin așa doar cu ce am pe mine și să se ocupe toată lumea. Toate prezentările erau, nu eram plătită extra. Adică intra în salariu care era un salariu obișnuit și din acel salariu noi trebuia să avem și prezentări de modă, și probe, și ședințe foto și deplasări. În deplasări poate mai primeam o diurnă”, a povestit, pentru Unica.ro, Bianca Brad.

Bianca Brad a fost greu încercată de viață, ea luptând și reușind să învingă cancerul. Este bine cu sănătatea în prezent? “Doamne ajută, vreau să cred că da.  Și mă bucur de clipă. Am decis să fiu fericită. Aleg să fiu fericită, trebuie să înveți să trăiești clipa pentru că dacă stai cu gândul în trecut suferi, dacă îți faci griji pentru viitor, suferi. Așa că trebuie să te bucuri de ce ai în momentul pe care îl trăiești, unde ești, oamenii pe care îi ai în  preajma ta și să alegi binele și frumosul”, a concluzionat ea.

Citește și: Ar trece Mihai Petre peste infidelitate? „Eu așa simt”. Care crede că este secretul relației cu soția lui, Elwira / Exclusiv

Citește și: Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, tentați să se mute în altă țară: „Există toate opțiunile” / Exclusiv

Citește și: Cum a descoperit-o Smiley pe Sore Mihalache și ce relație au în prezent: „M-a lăsat să și greșesc” / Exclusiv

Citește și: Cum arată casa în care locuiesc Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu. Concurenții Asia Express dețin o vilă cu două etaje

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton