Ce frumoasă este fata Cristinei Demetrescu! Eva a terminat liceul și a mers la balul de absolvire: „A plouat cu prințese”

.

Cristina Demetrescu nu este doar un astrolog cunoscut, ci și o mamă norocoasă. Aceasta se bucură de cele două fete ale sale, Maria și Eva, aceasta din urmă terminând anul acesta liceul. Eva a participat de balul de absolvire, iar celebra sa mamă a publicat în mediul online o imagine rară cu ea.

Eva, fata Cristinei Demetrescu, a terminat liceul

Cristina Demetrescu este unul dintre cei mai cunoscuți astrologi din România. Deși ea apare deseori la televizor pentru a prezenta previziunile astrologice, viața de familie o ține departe de ochii curioșilor. Însă, ea a decis să facă o excepție și să facă publică o imagine cu una dintre fetele ei.

Maaria Gloria și Eva îi înseninează zilele mamei lor, iar momentele ca absolvirea liceului și începerea unei noi etape îi dau motive de mândrie. Cum Eva a terminat liceul și urmează să meargă la facultate, Cristina Demetrescu a împărtășit cu admiratorii ei de pe rețelele de socializare o fotografie rară cu fiica sa.

Eva a mers la balul de absolvire a Colegiului Național Ion Neculce îmbrăcată într-o rochie roșie, lungă, cu despicătură adâncă pe picior, pe care a accesorizat-o cu o poșetă neagră și o pereche de tocuri în aceeași nuanță.

„Aseară la Balul de Absolvire a Colegiului Național Ion Neculce a plouat torențial cu prințese!”, a scris Cristina Demetrescu pe pagina sa de Facebook.

Internauții au observat cât de bine seamănă Eva cu celebra ei mamă, în timp ce alții se întrebau care dintre fetele astrologului este.

Citește și: Cristina Demetrescu a spus cum acționează karma în fiecare zi: „Nu-i ușor să transmiți o astfel de informație” / Video

Citește și: Cristina Demetrescu: „Pot să calculez până la moartea unui om ce se întâmplă cu el”. Previziuni pentru 2024 / Video

„Uau Cristina, să știi că nu le mai deosebesc pe fetele tale, trebuie să-mi pun niște lunete ceva, Gloria sau Eva?”, a întrebat unul dintre prietenii Cristinei Demetrescu,

„Le poți deosebi după culoarea părului. Maria e blondă”, a răspuns imediat Cristina Demetrescu.

„Superbă”, „O frumusețe”, „Prințesă adevărată”, „Ce seamănă cu tine”, sunt câteva din mesajele primite de astrolog pe pagina sa de Facebook.

Ce meserie a avut Cristina Demetrescu înainte de a deveni astrolog

Înainte de a deveni astrolog, Cristina Demetrescu a fost contabil, însă a renunțat la această meserie pentru a se dedica complet pasiunii sale pentru astrologie.

„Lucrez dimineaţa, apoi dorm, apoi iar lucrez. Dorm de 20 de ani în fiecare zi la prânz, iar între orele 14 şi 18 sunt decontectată de la orice. Este o autoterapie. Astrologia nu este cum era contabilitatea. Nu se munceşte 8 ore. Eu consum mult şi consumul este şi în funcţie de client. Încerc să îi adaptez pe ei în funcţie de mine. Eu sunt pilotul. Ştiţi ce zic. Nici în avion nu faci ce vrei. E complicat. În genul ăsta de meserii, nu este ca la coafor sau la restaurant, „Clientul nostru, stăpânul nostru!” Astrogramele le studiez pe loc, am destulă experienţă”, a afirmat Cristina Demetrescu în urmă cu ceva timp.

Citește și: „Era o prăpastie între mine și ai mei”. Amna povestește cum s-a schimbat relația cu părinții ei după ce a devenit mamă / Exclusiv

Citește și: La nici 5 ani, fiica Alinei Pușcaș a uimit la evaluarea făcută în sistemul privat de învățământ: “Au băgat-o direct la școală”/ Exclusiv

Aceasta a dezvăluit că a descoperit pasiunea pentru astre din adolescență.

„La 13 ani am descoperit Zodiacul. Copiam într-un carneţel vocabular tot ce găseam despre zodii. Mai întâi am citit despre mine, apoi despre băieţii pe care îi plăceam. Am început să descopăr un vibe interior, atunci când traduceam comportamentul copiilor prin prisma profilelor definite de semnele astrologice. Am citit despre zodia părinţilor, aceeaşi la amândoi, fixă şi prea conservatoare faţă de zodia mea care descria independenţă, ca să nu zic un spirit rebel. Am şi acum un jurnal al meu, într-o agendă din 1987, unde am început să elaborez. Zodii, numere, vise, vieţi anterioare”, a mai spus Cristina Demetrescu.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată Eva, una dintre cele două fiice ale Cristinei Demetrescu

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton