Ce fiică frumoasă are Mark Wahlberg! Grace a împlinit 14 ani

.

Mark Wahlberg a sărbătorit ziua ficei sale, care a împlinit 14 ani, într-un fel aparte. Actorul a ținut să marcheze aniversarea lui Grace cu un mesaj emoționant pe rețelele de socializare și o poză care spune multe despre relația lor.

Actorul din producția „Fear”, în vârstă de 52 de ani, a postat pe Instagram o fotografie cu el și fiica lui de când aceasta era mică. „Nu-mi vine să cred cum zboară timpul. La mulți ani, Gracie! Te iubesc!”, a scris el.

Fiica actorului, Grace, a împlinit 14 ani și e superbă

Soția lui Wahlberg, Rhea Durham, cu care starul s-a căsătorit în 2009, a bifat, de asemenea, momentul cu o serie de imagini cu Grace de-a lungul anilor. În șirul de fotografii, adolescenta poate fi văzută cum își îmbrățișează celebrul tată, admiră frumusețea cailor și se bucură de vacanțele în familie. „Cea mai fericită! Ziua de naștere a copilului nostru ”, a scris Rhea Durham. „Continuă să strălucești”, a adăugat ea.

Pe lângă Grace, Mark Wahlberg și Rhea Durham mai au împreună pe fiica Ella, în vârstă de 20 de ani, pe Brendan, în vârstă de 15 ani, și pe Michael, în vârstă de 17 ani.

Chiar dacă preferă să își păstreze viața personală privată în cea mai mare parte a timpului, starul le dezvăluie, uneori, fanilor săi detalii despre frumoasa sa familie.

Mark Wahlberg și-a mutat familia din California la Las Vegas

Actorul a mărturisit, în octombrie 2022, că și-a mutat familia din conacul de 90 de milioane de dolari din California și acum trăiesc toți la Las Vegas. La acea vreme, Mark Wahlberg a spus că mișcarea a fost determinată de dorința sa puternică de a le oferi copiilor săi o „viață mai bună” decât cea din California.

Citeşte și: De ce nu se căsătorește Romanița Iovan cu logodnicul ei, Iulian Gogan: „Sunt o femeie care și-a dorit carieră, copil”/ Exclusiv

Citeşte și: De ce nu vrea Cătălin Dobrescu să dezvăluie motivul divorțului de Oana Radu și ce spune despre o nouă relație: „Mental nu sunt 100% bine!”

Citeşte și: Cristi Iacob și soția sa, Gabriela, își pun relația la încercare la Power Couple: „Ne certăm din fleacuri. Iese cu scântei”

Citeşte și: Cum a reacționat Mircea Baniciu atunci când a aflat că fiica sa, Ana Baniciu, este însărcinată: „Are o singură dorință”

Citeşte și: Cine este iubita lui Alex Bogdan. Actorul din „Tati part-time”, care a fost cuplat cu Grațiela Duban, are o parteneră mai tânără cu 11 ani

Cu cât și-a scos casa la vânzare Mark Wahlberg

Mai târziu, starul a recunoscut că mutarea la Las Vegas a fost o schimbare benefică în viața copiilor săi. Mark Wahlberg și-a scos casa din Beverly Hills la vânzare, în aprilie 2022, pentru suma uriașă de 87,5 milioane de dolari, deși a cumpărat proprietatea de 30.500 de metri pătrați în 2009 cu 8,25 milioane de dolari.

După ce s-a hotărât să-și părăsească vila strălucitoare din Golden State, actorul a luat o casă în Nevada pentru familia sa, care acum este scoasă la vânzare.

Foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton