Ce femeie celebră a fost curtată de Horia Brenciu timp de 5 ani, dar fără succes? Era căsătorită chiar cu prietenul artistului

.

Horia Brenciu este fără îndoială unul dintre cei mai carismatici artiști din România. Îndrăgitul cântăreț, showman și om de televiziune reușește mereu să aducă zâmbete pe fețele oamenilor, fie prin muzica sa, fie prin aparițiile sale pline de energie. Cu toate acestea, viața sa personală rămâne un adevărat mister, mai ales în ceea ce privește relațiile amoroase de dinainte de a se căsători cu actuala sa soție, Alice Dumitrescu.

Ce femeie celebră a fost curtată de Horia Brenciu timp de 5 ani, dar fără succes?

Una dintre cele mai puțin cunoscute povești din viața lui Horia Brenciu implică o femeie celebră, mai precis, creatoarea de modă Rita Mureșan. Deși relația lor nu a fost niciodată confirmată oficial, există zvonuri că artistul ar fi curtat-o pe Rita Mureşan timp de cinci ani, dar fără succes. De ce?

Ei bine, se pare că Rita era deja căsătorită la acea vreme cu Nelu Mureșan, un bun prieten al lui Horia Brenciu. Această prietenie complicată a făcut ca sentimentele artistului să nu fie niciodată împărtășite, iar relația lor să rămână doar la stadiul de dorință neîmplinită.

Citeşte şi: În ce zodii sunt născute vedetele tale preferate. Cât de bine se înţeleg antrenorii de la Vocea României din punct de vedere astral

Citeşte şi: Theo Rose și Horia Brenciu, apariție inedită la Vocea României 2024. Detalii din culisele sezonului 12: „Avem o echipă de nebuni”

Zvonurile despre această poveste au ieșit la iveală abia în urmă cu șapte ani, când o prietenă apropiată a Ritei a dezvăluit detalii despre această „dragoste imposibilă”. Deși nici Rita Mureşan, nici Horia Brenciu nu au vorbit vreodată deschis despre aceste speculații, apropiații spun că între ei a existat o chimie specială, care însă nu a avut șansa să se dezvolte într-o relație reală.

Citeşte şi: Rita Mureșan: „Bărbatul perfect ar face bine să mă accepte așa cum sunt, și mondenă, și vorbind cu îngerii” / Exclusiv

Cum era Horia Brenciu în adolescenţă

Cine ar fi crezut că Horia Brenciu, antrenorul de la „Vocea României”, cel care astăzi umple sălile de spectacole și cucerește inimi prin talentul său, a fost, la începuturi, un tânăr timid? În cadrul unui interviu pentru viva.ro, artistul a recunoscut că, în adolescență, era foarte retras și că deseori fetele erau cele care făceau primul pas în relații.

„Obișnuiam să… tac! Niciodată nu aveam curajul să îmi exprim sentimentele”, a mărturisit el pentru Viva!

Totuși, cu timpul, artistul și-a găsit vocea, nu doar pe scenă, ci și în viața personală. La finalul liceului, spectacolul de clasă a XII-a i-a deschis apetitul pentru exprimarea artistică, iar de atunci, cariera sa a luat o traiectorie ascendentă.

Horia Brenciu şi Alice Dumitrescu, un cuplu solid de aproape două decenii

După numeroase povești de dragoste neîmplinite, Horia Brenciu și-a găsit fericirea în brațele lui Alice Dumitrescu. Cei doi sunt împreună din 2007 și s-au căsătorit în 2014, având o fetiță împreună, Mina. Relația lor este una puternică, iar Alice a reușit să accepte cu grație faptul că muzica și cariera soțului ei vor ocupa întotdeauna un loc important în viața acestuia. Alice a fost producător la Pro TV, iar povestea lor de dragoste a început într-un cadru profesional, dar a evoluat rapid într-o legătură personală profundă.

În prezent, Horia Brenciu este nu doar un soț și un tată devotat, dar și un adevărat stâlp de susținere pentru celelalte două fete ale lui Alice, dintr-o căsătorie anterioară. El a declarat în repetate rânduri că le consideră ca fiind propriii săi copii, consolidând astfel imaginea sa de bărbat de familie.

Câţi bani cere Horia Brenciu ca să cânte 50 de minute

Horia Brenciu, un artist scump la vedere și… la buzunar. Pe lângă cariera sa de succes și viața personală plină de satisfacții, Horia Brenciu este și unul dintre cei mai bine plătiți artiști din România. Pentru o reprezentație de doar 50 de minute, tariful său ajunge la 13.000 de euro. Dacă vine însoțit de întreaga sa echipă de muzicieni, suma poate urca chiar și până la 20.000 de euro. Este clar că succesul său nu se măsoară doar în aplauze, ci și în cifre impresionante.

Totuși, Horia Brenciu nu uită de începuturile sale modeste. În tinerețe, a lucrat ca și curier, iar primele sale câștiguri au fost destul de modeste.

„Am fost curier. Duceam plicuri multor firme mari din Brașov. Alergam în fiecare zi ca nebunul pentru câțiva lei, dar erau primii mei bani câștigați”, a povestit artistul, în urmă cu ceva timp, potrivit evz.ro. Drumul său către succes a fost lung și presărat cu multe sacrificii, dar astăzi se bucură de toate roadele muncii sale.

La mulți ani, Horia Brenciu!

Astăzi, Horia Brenciu împlinește 52 de ani, iar popularitatea sa pare să fie la apogeu. Cariera sa de succes, familia frumoasă și prietenii apropiați sunt motive suficiente pentru a sărbători cu zâmbetul pe buze.

Sursa foto: Instagram şi Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton